Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Παιδικό πρωτάθλημα στο μπάσκετ. Άμιλλα-Δρομείς 19-30




Οι Δρομείς πήραν μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Άμιλλα. Τα πιτσιρίκια του Μπαλή, πήραν κεφάλι στο πρώτο 8λεπτο και από εκεί και πέρα «καθάρισαν» εύκολα το παιχνίδι.

Οι πιτσιρικάδες της Άμιλλας φάνηκαν περισσότερο στο 2ο και 3ο  8λεπτο.
Τα δεκάλεπτα:  4-11, 8-16, 15-22, 19-30
Άμιλλα (Βερβαινιώτης-Χρονόπουλος):  Σακελλαράκης, Αγγελινίδης, Παπαπαναγιώτου, Χρονόπουλος, Δούρος, Ζαφειράκης, Φράγκος, Χρυσικός, Υφαντής, Κατσίκερος, Μπαγέρης, Χαραλαμπόπουλος
Δρομείς ( Μπαλής – Μαρκόπουλος):  Σελίμης, Καλδής, Γεωργόπουλος, Μαρκόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Κοράκης, Μπαλής, Κολιόπουλος,  Ν. Λουκάς, Κούγιας, Γ. Λουκάς, Σταματόπουλος 

1.     Αρκετοί γονείς στις εξέδρες του ΔΑΚ, συμπαραστάθηκαν και καμάρωναν τα παιδιά τους.

2.     Τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, αλλά οι μικροί των Δρομέων, έδωσαν ραντεβού την Τρίτη για προπόνηση.

3.     Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν ο Γιώργος Μαρκόπουλος από τους Δρομείς, από την εικόνα του συλλόγου του. Τόσο η επιτυχία της πρώτης ομάδας, όσο και οι ακαδημίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι:

 
΄
Στιγμιότυπα σε βίντεο:

Απόφαση και… Χάβος!

Απόφαση και… Χάβος!


Η μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς την Τρίτη αναμένεται η απόφαση για την έφεση που έχει ασκήσει ο Ηρακλής, η οποία και θα καθορίσει την κατηγορία που θα αγωνιστούν οι Αρκάδες. 

Μετά αναμένεται να μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Η αρχή θα γίνει με τον προπονητή. Ο Μάκης Χάβος, θα είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα, όπως όλα δείχνουν. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, είναι αυτός στον οποίο έχει καταλήξει η διοίκηση της ομάδας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις. 

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μην υπάρξει συμφωνία. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και στην Football League να αγωνιστεί ο Αστέρας τη νέα σεζόν, ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής. 
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου  www.novasportsfm.gr


Η γνώμη των "προπονητών της εξέδρας"

Ο γνωστός από το "πέρασμα" του από την Τρίπολη σαν βοηθός του Νίκου Κωστένογλου ο Μάκης Χάβος, έκανε την σταδιοδρομία του και στον Π.Α.Ο.Κ. , αρχικά σαν βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη και μετά σαν πρώτος προπονητής. Παρακολουθήσαμε την πορεία του στην ομάδα της Θεσ/νικης και είδαμε πως φεύγει από την συμπρωτεύουσα χρεωμένος από την μη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Τώρα ξαναέρχεται στον Αστέρα Τρίπολης, όπως λένε οι πληροφορίες, σαν πρώτος προπονητής. Αφού είναι επιλογή των ιδιοκτητών της ομάδας και κατ΄ επέκταση της διοίκησης, σε εμάς τους φιλάθλους δεν μας "πέφτει λόγος". Καλοδεχούμενος και καλή σταδιοδρομία να έχει.

Στεκόμαστε σε κάτι πολύ σημαντικό. Άλλο ΠΑΟΚ και άλλο Αστέρας Τρίπολης. Απέχουν παρασάγγες οι δύο ομάδες.  Πολλά χρόνια στην Α΄ Εθνική η ομάδα της Θεσ/νικης και με μεγάλη μάζα φιλάθλων, τόσο σε όγκο , όσο και σε δυναμική! Και βέβαια σε έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στον αντίποδα ο Αστέρας Τρίπολης, με ακριβώς τα αντίθετα πράγματα. Τι χρειάζεται η ομάδα της Τρίπολης;

 Εάν έλθει ο Μάκης Χάβος:

1. Θέλει παικταράδες σε όλες τις θέσεις .  Μόνο έτσι θα μπορέσει να έχει μια καλή πορεία με την εμπειρία που έχει αποκτήσει.
2. Θέλει και μεγάλη μάζα φιλάθλων, που να έχει δυναμική! ( ???). Το πρόβλημα εδώ είναι, αν θα ανταποκριθεί ο φίλαθλος κόσμος της Αρκαδίας.

Σε διαφορετική περίπτωση,  θα έχουμε πάλι τα ίδια όπως με την περασμένη περίοδο στην Super League. (Θεωρούμε ότι είναι βέβαιο για την παραμονή της)

Διαφορετικά θα πρέπει να έλθει ένας προπονητής, που να μπορέσει να φτιάξει ομάδα με μέλλον. Ομάδα του αύριο, ομάδα με υποδομή. Ένας προπονητής που να έχει τον σεβασμό από όλους και να μην είναι προσωρινός! Προπονητής που να είναι αφεντικό!!!


Όπως και να έχει η κατάσταση, εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους.

Ραντεβού τον Οκτώβρη για τις ακαδημίες μπάσκετ των κοριτσιών του Αρκαδικού




Τέλειωσε η σεζόν για τα μικρά κοριτσάκια του Αρκαδικού. Η προπονήτρια Φωτούλα Βολονάκη τους έδωσε ραντεβού τον Οκτώβριο, αφού τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.
Μια επιτυχημένη περίοδος ήταν για την ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών, που ξεκίνησαν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος. Στο τέλος έφυγαν ευχαριστημένα , αφού η έμπειρη προπονήτρια τους έμαθε πολλά από την τέχνη της πορτοκαλί μπάλας.


Να σημειώσουμε ότι Φωτούλα Βολονάκη, ξεκίνησε να είναι στον πάγκο της  μεγάλης  ομάδας, έχοντας παράλληλα και άλλες υποχρεώσεις.


Το τελευταίο διάστημα, παρέδωσε την σκυτάλη στον Γιάννη Παπαχαραλάμπους, αφού δεν είχε το χρόνο που απαιτούσε να είναι παρούσα στις προπονήσεις και αγώνες.
Γενικά η χρονιά που πέρασε θεωρείται επιτυχημένη και αυτό φαίνεται και από τα λεγόμενα των γονέων των μικρών αθλητριών και βεβαίως από τις ίδιες τις μπασκετμπολίστες.



Παναρκαδικός: Σύντομα τα καλά νέα!



Την επόμενη Κυριακή αναμένεται εκτός απροόπτου, η ομάδα του ιστορικού συλλόγου να έχει μια δυνατή διοίκηση! Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι  με μπροστάρη τον καρδιολόγο και τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τον Παναρκαδικό, δημιουργούν  την εγγύηση για δυναμική νέα πορεία του συλλόγου.





Οι εναπομείναντες κοντά στον σύλλογο, Γιώργος Συνοδινός, Δημήτρης Κοσκινάς, Νώντας Ψυχογιός, Δημήτρης Ζόργιας, μαζί με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα , ευελπιστούν ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι αυτές , που θα ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Πληροφορίες αναφέρουν  ότι προπονητής Αντώνης Μαυρέας, θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την νέα περίοδο. Εξ  άλλου είναι και δική του επιθυμία και τιμή, να συνεχίσει με το ιστορικό σωματείο.




Κροκεές-Νεοχώρι 47-55. Δυναμικά ξεκίνησε...




Με το καλύτερο αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του, η "ταξιαρχία" του Πητ Κουστένη. Μέσα σε συνθήκες (που παίζουν στα χωριά οι πιτσιρικάδες) , κατάφερε να νικήσει τις Κροκεές και τον ήλιο!, και την ζέστη!. ένα καθαρό σκορ 47-55, που δεν αμφισβητείται από κανένα. Ξεπέρασαν  τον εαυτό τους όσοι αγωνίστηκαν, με παίκτες που ξεχώρισαν τον Πάνο Κουστένη και τους Αγγελόπουλο και Μάνη.

Τους πόντους σημείωσαν οι :
Κουστένης 23, Αγγελόπουλος 15, Γιαννούλης 9, Τσιαούσης 4, Ράδης 3, Πετρόπουλος 3, Σταυρίδης 2, Γ. Αποστολόπουλος 1, Μπαφές 1, Μπόγρης, Κ. Αποστολόπουλος

Διάφορα:

Το σχετικό τραπέζωμα είχε η ομάδα σε κέντρο του Μυστρά, από τον πρόεδρό της Δ. Παπαγεωργίου.

Ο προπονητής της ομάδας δεν έμεινε στην νίκη, αλλά σκέφθηκε τον επόμενο αγώνα στην Μάνη! Και βέβαια τον επισήμανε στους παίκτες του, προσπαθώντας να τους... προσγειώσει!
 

Έκλεισε ο Κώστας Φορτούνης στον Ολυμπιακό;


΄Τις τελευταίες μέρες "παίζει" το όνομα του Κώστα Φορτούνη για τον Ολυμπιακό. Η εφημερίδα "Γαύρος" , σήμερα αναφέρεται για την υπόθεση Ολυμπιακού -Φορτούνη:
ΓΑΥΡΟΣ
Όποτε θέλουμε τον ανακοινώνουμε

Εδώ και μέρες ο «ΓΑΥΡΟΣ» σάς έχει ενημερώσει για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, ενημερώθηκε πρόσφατα ότι η υπόθεση είναι ουσιαστικά «τελειωμένη» και ότι αυτό που απομένει είναι τι θα αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι». Εξάλλου, σε αντίθεση με κάποιους που επιμένουν ότι «δεν έχει γίνει τίποτα», συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη σημείωναν και πάλι στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ότι «όποτε θέλουμε ανακοινώνουμε τον Φορτούνη. Απλώς δεν είναι προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή, αφού έχουμε πολλά σημαντικά ανοιχτά θέματα που προηγούνται».

Τον γνωρίσαμε τον Κώστα Φορτούνη εδώ στον Αστέρα. Αναμφισβήτητα είναι ένας παίκτης, που υπόσχεται πολλά σαν ταλέντο. Έδειξε τα καλά του στοιχεία σε ορισμένα παιχνίδια, ενώ σε άλλα ήταν απογοητευτικός. Σε ένα παίκτη που περιμένουμε όλοι μας να μας δικαιώσει, δεν θα κοιτάξουμε μόνο το αγωνιστικό του ταλέντο. Υπάρχει και η προθυμία, ο χαρακτήρας, η προσπάθεια και το φιλότιμο.
Οι "προπονητές της εξέδρας" τον "μελέτησαν" πάρα πολύ, όπως και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν διαφωνούμε ότι ξέρει "καντάρια" μπάλα. Διαφωνούμε όμως, στο ότι δεν τα αξιοποίησε κατάλληλα. Να μην γίνει παρεξήγηση, πιστεύουμε πολύ στον Κώστα Φορτούνη. Αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολλά "κουσούρια" που έχει και να δουλέψει πολύ, κλείνοντας τα αυτιά του σε ότι ακούγεται για το άτομό του. Πολλές φορές χάνονται παίκτες που έχουν δίπλα τους Καλάμια Μπαμπού. Και κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και γενικά τα μεγάλα σωματεία, έχουν βαριά φανέλα και δεν συγχωρούν τίποτα!
Ευχές για τον μικρό Κώστα Φορτούνη, για ότι καλύτερο στην σταδιοδρομία του. Το αξίζει σαν ποδοσφαιρική αξία!



ΑΓΟ Ρεθύμνου - ΣΕΦΑ Αρκαδικός 86-71

SEFA_ARKADIKOS_2010_11


Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Αρκαδικού και έχασε στο Ρέθυμνο με 86-71. Ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, που τελικά επικράτησαν οι Κρητικοί και πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα.

Περισσότερα στο  www.contraepithesi.gr