Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τα γράψαμε! Ο Επστάϊν στον Ατρόμητο.

Ανακοινώθηκε ο Επστάιν!

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και με την βούλα ο Ντένις Επστάιν, όπως πρώτος είχε ενημερώσει ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου, λίγη ώρα αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Αυτά είναι! Η παροιμία λέει : των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
 Παρακολουθούσε ο Ατρόμητος και την κατάλληλη στιγμή, τον "χτύπησε" και τον έβαλε στο ρόστερ του. Η ομάδα του Περιστερίου, είναι από αυτές που ¨βράζουν¨στο ίδιο καζάνι με τον Αστέρα. Και ενισχύεται σημαντικά.

Να ευχηθούμε οι Ισπανοί που έρχονται, να κάνουν την "διαφορά" και να βοηθήσουν τον Αστέρα.

Και επίσημα τέλος ο Επστάιν! Το πήραν "μυρωδιά" στον Αστέρα;


Όπως έγραψε νωρίτερα το olympiacos24.gr, ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Ντένις Επσταίν. Για το λόγο αυτό εκδόθηκε και ανακοίνωση από την ΠΑΕ, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» εύχονται καλή επιτυχία στον παίκτη για τη συνέχεια της πορείας του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντένις Επστάιν και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ελπίζουμε στον Αστέρα Τρίπολης  να θέλουν να ενισχύσουν την γραμμή της ομάδας, που πέρυσι δεν...υπήρχε. Αν ναι, τότε να κάνουν γρήγορα, γιατί καραδοκούν ομάδες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, που είναι στα "κιλά" της ομάδας της Τρίπολης.

Τάσος Μπακασέτας : Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου.


Αναμφισβήτητα ο Τάσος Μπακασέτας, έχει κερδίσει πολλούς φίλους στην Τρίπολη. Ο νεαρός παίκτης, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην 11αδα του Αστέρα Τρίπολης με την καλή παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι η ομάδα της Αρκαδίας βρήκε το σέντερ φορ της δεκαετίας.


Έφυγε χθες για το Καρπενήσι ο Αστέρας



Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκίνησε από χθες για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες νωρίς χθες το πρωί αναχώρησαν οδικώς για το Καρπενήσι προκειμένου να αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. 0 προπονητής του Αστέρα, Οσκαρ Φερνάντεθ, λίγο πριν η αποστολή μπει στο λεωφορείο μίλησε για τη συνέχεια, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η στιγμή, γιατί τώρα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να δείξουν τη διάθεση και τον τρόπο της δουλειάς έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για όλη τη χρονιά. Θα ασχοληθώ με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που υπάρχει και με αυτό θα δουλέψουμε. Τώρα, αν η διοίκηση μας φέρει και άλλους παίκτες, εμείς θα είμαστε στο Καρπενήσι και θα τους περιμένουμε».
• Μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Ισπανό τερματοφύλακα Γιακόμπο, τον συμπατριώτη του αμυντικό χαφ Χουανίτο και τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ενρίκε Εγκόν, οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα.
Δηλώσεις σε βίντεο: