Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Δημήτρης Ζαχαρόπουλος: Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.



Μετά από την συνάντηση που είχε  χθες το απόγευμα ο έμπειρος επιθετικός με τον προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης Βασίλη Κούβαλη, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα του κ. Γιώργου Νίκου.
Συναντήσαμε στο χώρο εργασίας του τον «Πάπι» και μας δήλωσε:
Μετά την συνάντηση που είχα με τον προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης Βασίλη Κούβαλη, αποφάσισα να παραμείνω στην ομάδα, που πέρυσι δεν προσέφερα το 100% για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η παρουσία του Κούβαλη είναι μια εγγύηση για οποιοδήποτε παίκτη. Είναι γνωστός και από το παρελθόν με την δουλειά που έχει κάνει. Όλοι γνωρίζουν ότι οι ομάδες που είχε αναλάβει, είχαν παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχει και μεγάλη εμπειρία σαν ποδοσφαιριστής.
Ο άλλος λόγος είναι ότι έμειναν στην ομάδα παίκτες που είναι σημαντικοί. Ξέρουν την νοοτροπία της ομάδας και είναι πολλοί καλοί. Παράλληλα ήλθαν και νέοι ποδοσφαιριστές, που πιστεύω όλοι μαζί θα κάνουμε ένα δυνατό σύνολο.
Τέλος η παρουσία της διοίκησης, των ανθρώπων που την απαρτίζουν, σου εμπνέουν σιγουριά και σου δίνουν μια ηρεμία. Παίζει ρόλο και  η παρουσία του Αντώνη Σπύρου, που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και καλός φίλος , είναι το κάτι παραπάνω για μένα.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Παναρκαδικό, που μου έκανε την τιμή να με κάνει παίκτη του. Δεν ξεχνώ ότι ξεκίνησα από εκεί. Γίνεται εκεί μια μεγάλη προσπάθεια, για να πρωταγωνιστήσει με έμπειρο προπονητή. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα.