Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Φορτούνης: «Πήρα την καλύτερη απόφαση»

Φορτούνης: «Πήρα την καλύτερη απόφαση»

Πανευτυχής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Καϊζερσλάουτερν δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. «Είχα προτάσεις από Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία. Πιστεύω πως πήρα την καλύτερη απόφαση», τόνισε ο 18χρονος μεσοεπιθετικός. «Ευχαριστώ τον Αστέρα που δεν στάθηκε εμπόδιο», πρόσθεσε. «Μεγάλος στόχος η Εθνική Ανδρών», κατέληξε. 

Αναλυτικά, ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για: 

-τη μεταγραφή του στην Καϊζερσλάουτερν: «Πριν λίγη ώρα υπέγραψα. Δεν πρόλαβα να δω την πόλη. Από το πρωί τρέχουμε για τα διαδικαστικά και τις ιατρικές εξετάσεις. Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή. Από την πρώτη στιγμή όλοι είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ. Πιστεύω πως πήρα την καλύτερη απόφαση. Συζητήσαμε με την οικογένειά μου. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και οι γονείς μου θα είναι κοντά μου. Δεν με αφήνουν». 

-τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε: «Είχα προτάσεις και από τον ελληνικό χώρο, αλλά και από το εξωτερικό, ιταλικές όπως η Αταλάντα και γερμανικές όπως η Βόλφσμπουργκ. Το να κάνω το άλμα για το εξωτερικό ήταν όνειρο που είχα από μικρός. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Χρειάζεται δουλειά και να είμαι 100% συγκεντρωμένος στην προπόνηση». 

-τη συμβολή του Αστέρα Τρίπολης στην εξέλιξή του: «Ήθελα να καθιερωθώ στον Αστέρα. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Βλάχο, που μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου έδωσε την ευκαιρία. Ευχαριστώ και τη διοίκηση, που δεν στάθηκε εμπόδιο σε καμία στιγμή για τη μεταγραφή μου». 

-την προετοιμασία με την Καϊζερσλάουτερν: «Προχθές άρχισε η προετοιμασία της ομάδας. Μίλησα με τον προπονητή. Στις 15 του μήνα έχουμε τη συγκέντρωση με την Εθνική Νέων και θα έρθω αμέσως μετά. Ακόμη δεν ξέρω και ποιον αριθμό θα πάρω. Δεν ξέρω και ποια έχουν μείνει γιατί ήρθα αργά. Πάντως δεν έχω τέτοια προβλήματα. Παίζουμε πρώτη αγωνιστική με τη Βέρντερ, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι». 

-την προοπτική κλήσης στην Εθνική Ανδρών: «Η Εθνική Ανδρών είναι μεγάλος στόχος για μένα. Όταν κριθεί πως είμαι έτοιμος να παίξω, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ».

AIXMH της Αρκαδίας, Φ.468, 22.6.2011


Δε χρωστάω, δεν πουλάω, δεν πληρώνω!
Σπάρτη-Αθήνα με τα πόδια εκφράζοντας την πλειοψηφία των Πελοποννήσιων που πλήττονται, ξεκίνησαν οι Αγανακτισμένοι Λάκωνες και στην ομάδα τους υπάρχουν και Μεσσήνιοι, και Κορίνθιοι, αλλά ουδείς από τους “αγανακτισμένους” της Τρίπολης, της Αρκαδίας, εντάχθηκε στην πρωτοποριακή διαμαρτυρία, που εμπνεύστηκαν οι πρωτοπόροι γείτονές μας. Τα 220 χιλ. της απόστασης σκοπεύουν να τα ολοκληρώσουν σήμερα, Τετάρτη, φτάνοντας στην πλατεία Συντάγματος όπου θα συμμετάσχουν στη συνέλευση των Αγανακτισμένων της Αθήνας, που ¨κρατάνε” καλά τον αγώνα ενάντια στη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης που πλήττει μονομερώς εργαζόμενους των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων 

(Αν θέλετε να διαβάσετε όλη την εφημερίδα σε μορφή pdf επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.perifereianews.gr/portal/page?_pageid=134,201005&_dad=portal&_schema=PORTAL&_ID=6435&_ISSUE_NR=463 . Αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε τη δική σας γνώμη σ΄αυτό το μπλόγκ, κάνοντας κλικ στη λέξη   "σχόλια ". Πάντως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο περίπτερο και να την αγοράσετε για να  "βγαίνει " και ένα ελάχιστο μέρος του κόπου μας... )

Αντώνης Μαυρέας : Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάμε τον Παναρκαδικό εκεί που του αξίζει



Ο αναμορφωτής του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας, ήταν καλεσμένος  σε ένα κανάλι της Μεσσηνίας, το ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ T.V. και μίλησε για τον Παναρκαδικό, τον Αστέρα, την Καλαμάτα και το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Για την ομάδα του τόνισε, ότι η νέα διοίκηση του συλλόγου είναι πολύ συνεργάσιμη και έχει βάλει στόχο  την καταξίωση του Παναρκαδικού στην συνείδηση των φιλάθλων. Κάτι που υπήρχε πριν πολλά χρόνια, όταν το όνομα της ομάδας της Τρίπολης  είχε κερδίσει τον σεβασμό σε όλη την Ελλάδα.  Αγωνιστικά θα κοιτάξουν να κρατήσουν το περσινό κορμό της επιτυχίας του δευτέρου γύρου και να ενισχύσουν με παίκτες που θα προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα.

Δείχνει ιδιαίτερα ευαίσθητος στους νέους παίκτες και θα δώσει βάρος στην δημιουργία ακαδημίας, που θα έχει στόχο την μελλοντική επάνδρωση της πρώτης ομάδας.

Για την μεγάλη ομάδα της πόλης τον Αστέρα, τόνισε ότι θα ήταν άδικος ο υποβιβασμός σε μια ομάδα που διακρίνεται για την διοικητική της ποιότητα και σοβαρότητα στην Super League. Δήλωσε ότι οι σχέσεις του Παναρκαδικού με τον Αστέρα είναι πολύ καλές και υπάρχει μια καλή συνεργασία τους τελευταίους μήνες.

Για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι σίγουρος, ότι με σωστή δουλειά από όλους, μπορεί να συναγωνιστεί τους άλλους νομούς, αφού υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά.


Α.Γ.Ο.Τ. : θέλει να εντυπωσιάσει και φέτος!





Αύριο Πέμπτη στις 20:30, ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Τρίπολης πραγματοποιεί την ετήσια γιορτή της Γυμναστικής στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.
Όλα τα κορίτσια του ΑΓΟΤ περιμένουν αυτή τη γιορτή και προετοιμάζονται μαζί με τις προπονήτριές τους εντατικά προκειμένου το βράδυ της Πέμπτης να προσφέρουν ένα πολύ όμορφο θέαμα σε όσους δώσουν το παρόν στις εξέδρες.





Το πρόγραμμα της εκδήλωσης…
Το πρόγραμμα της γιορτής της Γυμναστικής η οποία θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης, 23/06 στις 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, θα έχει ως εξής:
1. «Πρόσκληση στο μαγικό χορό του κοραλένιου παλατιού των επτά θαλασσών».
2. «Step Up»
3. «Πάρτυ στο Βόρειο Πόλο»
4. «Σκανδαλιάρες Κοκκινοσκουφίτσες»
5. «Ηλιοτρόπια: Το κρυμμένο μυστικό»
6. «Χίλιες και μία νύχτες»
7. «Στον ιστό της Αράχνης»
8. «Το κουτί της Πανδώρας»
9. «Grease»
10. «Ανατρεπτικές διαδρομές»
11. «Ταξίδι με τις νότες»
12. «Μοσχοβίτικο ρομάντζο».
13. «Alter ego»
14. «Στο ρυθμό του Τσάρλεστον».
15. «Μυστήριο στα βάθη του Νείλου».

Τις ατομικές χορογραφίες παρουσιάζουν οι Αθανασία Καρέλα, Ελένη Αναστασιάδη, Έλλη Μαυραγάνη, Ευαγγελία Ρέππα και Αλεξάνδρα Δημητροπούλου.

Δείτε βίντεο



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - Πάει Bundesliga ο Φορτούνης



Στη Γερμανία και την Καϊζερσλάουτερν, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής Έλληνας άσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιστορικό γερμανικό σύλλογο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Αστέρας αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ και ο παίκτης περίπου 200.000 ετησίως.

sportnet.gr

Γιάννης Λαγός: Ανήκω στην Ελπίδα Τρίπολης

Giannis Lagos

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται στην Αθήνα, όπου πρόκειται να ξεκινήσει τις εξετάσεις του για το πανεπιστήμιο.

Οι "προπονητές της εξέδρας" τον βρήκαν και μίλησαν μαζί του για την μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών, που τον  "φέρνουν" να αγωνίζεται τη νέα περίοδο στην ΑΕΚ Τρίπολης.

Ο ταλαντούχος παίκτης δήλωσε:

" Εγώ είμαι παίκτης της Ελπίδας Τρίπολης. Έπαιζα δανικός στον Παναρκαδικό. Θα γυρίσω στην ομάδα που ανήκω και θα μιλήσω με τον προπονητή κ. Θοδωρή Μαρκόπουλο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει 100% που θα παίξω. Δεν αποκλείω και την ΑΕΚ Τρίπολης. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Ελπίδα."

Εμείς να ευχηθούμε πρώτα από όλα, καλή επιτυχία στις εξετάσεις του και μετά ότι καλύτερο για το εαυτό του για την ομάδα που θα αγωνιστεί.

Τελευταίες πρόβες για τον ΑΓΟΤ



Δύο μέρες φθάσαμε πριν την επίδειξη που θα έχουν τα κορίτσια του ΑΓΟΤ. Στο ΔΑΚ Τρίπολης γίνονται οι τελευταίες πρόβες και όλες οι αθλήτριες με την βοήθεια των προπονητριών τους, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να παρουσίασουν όμορφο θέαμα στους θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν το στάδιο,όπως και πέρυσι.