Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ!


Ήταν μια σημαντική νίκη και πολύ σημαδιακή για μένα.  Μετά από τόσα παιχνίδια ανεπιτυχή μέσα στην έδρα μας, ήλθε στην κατάλληλη  στιγμή και θα μας ανεβάσει ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια που έχουμε.  

Είμαι στην ομάδα 5 χρόνια. Αγαπάω τον κόσμο, αγαπάω την ομάδα , αγαπώ την φανέλα που φορώ  και με ξέρουν όλοι.  Γνωρίζουν ότι όποτε με καλεί η ομάδα θα δίνω τα πάντα για αυτήν.  Ελπίζω ότι από και πέρα θα είμαι συνέχεια κάτω από τα γκολπόστ, για να τα υπερασπίζομαι. Θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. 

Δούλεψα πολύ στα πέναλτι  μαζί με τον Πιπίνη. Ο Χρήστος ήταν στις Σέρρες και ξέρει πως τα χτυπάνε οι παλαιοί του συμπαίκτες .   Λειτούργησα όπως τα είχαμε πει στην προπόνηση και έπεσα στην πλευρά του το εκτέλεσε ο Λεοζίνιο. Βέβαια είναι θέμα και τύχης. Επέλεξα την κατάλληλη γωνία και έσωσα την εστία μου. Έδωσα τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου, που είναι πολύ σημαντικοί για την συνέχεια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΡΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



Α' κατηγορία




Η Φαλαισία πήρε το ντέρμπι της κορυφής. Νίκησε και η Μελιγού και είναιο από κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου. Η ΑΕΚ Τρίπολης χάνει έδαφος.



Τα αποτελέσματα:



Αχιλλέας - Α.Ε.Κ. 2-2



Λεωνίδιο – Κορακοβούνι 0-0



Ελαιοχώριο – Πανθυρεατικός 0-3



Παγγορτυνιακός – Απόλλων 5-1



Μελιγού – Μαντινειακός 3-1



Φαλαισία – Τεγέα 3-0





Β’ κατηγορία



Νίκη κορυφής για τον Ορχομενό. Πάντα σε τροχιά ανόδου και η Δόξα Μεγαλόπολης.



Τα αποτελέσματα:



Δόξα Μεγαλόπολης – Νικηταράς 1-0



Ηρακλής Β. – Άρης 1-1



Δημητσάνα – Δόξα Τρίπολης 0-0



Ελπίδα – Κορύθιο 0-0



Αρκαδικός – Ορχομενός 0-1



Μαρί – Κάψια 4-0





Γ’ κατηγορία



Νίκη για τον Ηρακλή Σκοπής που τον έφερε στην κορυφή. Δεν δυσκολεύτηκε η Κανδήλα με την Αναγέννηση.



Φορτούνα – Ηρακλής Σκοπής 1-3



Κανδήλα – Αναγέννηση 5-0