Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΗ ΔΗΜΟΣ 23,03,2011 1

ΑΝΤ ΜΑΥΡΕΑΣ

Κυπελλούχος Αρκαδίας ο Παναρκαδικός.Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει! Άξια ομάδα οι Βρασιές.


Γεμάτος αυτοπεποίθηση, με καρδιά , με αποθέματα ψυχής, ένας Παναρκαδικός βγαλμένος από άλλες εποχές, κατάφερε να νικήσει στην παράταση και τρία λεπτά πριν την λήξη , την ομάδα των Βρασιών. Ήθελε το κύπελλο και το πήρε!


Η ομάδα των Βρασιών μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο γήπεδο και πίεσε πολύ την ομάδα της Τρίπολης. Οι αμυντικοί της έβγαιναν συχνά-πυκνά στη επίθεση και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Οι δύο κεντρικοί στην άμυνα, ο Παππάς και Αδάμης Δ. έφτιαχναν το παιχνίδι, με τους δύο ακραίους αμυντικούς, Κορολόγο και Μαντέλο να βγαίνουν κρυφοί κυνηγοί.

Μετά το 25΄ ο Παναρκαδικός άρχισε να ανεβάζει «στροφές» και να βγαίνει στην επίθεση. Έπαιρναν περισσότερες πρωτοβουλίες οι παίκτες του , έχοντας εμπιστοσύνη στο τερματοφύλακά τους Γεωργακόπουλο, αφού ενέπνεε σιγουριά.

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, που έλεγχε το παιχνίδι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι βρασιές έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Έβγαινε στη επίθεση και ήταν πολύ επικίνδυνη για τον Γεωργακόπουλο, που έκανε πολύ καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

Έληξε η κανονική διάρκεια 0-0 και στην παράταση , ενώ το παιχνίδι «πήγαινε» για τα πέναλτι, ήλθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κυριακίδη, που αποβλήθηκε (112΄). Στην συνέχεια πίεσε ο Παναρκαδικός και 3 λεπτά πριν λήξη το παιχνίδι, ο Σωπιάδης με ωραία κίνηση από αριστερά , απέφυγε τους αντιπάλους του και συγκλίνοντας προς το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, σούταρε δυνατά και νίκησε τον πολύ καλό τερματοφύλακα Παπαδόπουλο των Βρασιών. Έτσι το κύπελλο ήλθε στα χέρια της ομάδας του Παναρκαδικού.

Από τον Παναρκαδικό οι παίκτες του πήγαν πολύ καλά. Θα ξεχώριζε κάποιος τον Γεωργακόπουλο, Καλογιαννίδη, Κωστάκη , Σωπιάδη και τον Λαγό όταν ο προπονητής του τον «πέρασε» σέντερ φορ.

Από τι Βρασιές ο Παπαδόπουλος ήταν πολύ καλός, Παππάς, Κυριακίδης και Δημάκος. Ξεχώρισε και η αλλαγή ο Παρασκευάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννόπουλος (Αρκαδίας), βοηθοί οι κ. κ. Αναστόπουλος και Πετρόπουλος. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Διαμαντόπουλος. Παρατηρητής ο κ. Παλιογιάννης και γιατρός ο κ. Σαμαρτζής.



Η διαιτησία ήταν άψογη, άριστη. Ο κ. Γιαννόπουλος κράτησε το παιχνίδι, όταν αυτό «πήγε να ξεφύγει». Παρακολουθούσε από κοντά τις φάσεις και ήταν αλάνθαστος. Σφύριξε 50-50 και έδωσε τις κίτρινες εκεί που χρειαζόταν.




Βρασιές (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κορολόγος, Μαντέλλος, Παππάς, Αδάμης Δ., Κυριακίδης, Αγγελόπουλος, Αδάμης Ι. (100′ Αλεξίου), Μπάρλας (69′ Παρασκευάς), Δημάκος, Παπανικολάου (65′ Κουτσοκώστας).



Παναρκαδικό (Μαυρέας): Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας (105′ Ιωάννου), Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος, Τζιανής (57′ Κουλόπουλος –75′ Mέλλος), Λαγός Σπ., Σωπιάδης.



1. Στο γήπεδο ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης

2. Τον αγώνα περιέγραφε ζωντανά η Δ.Ρ.Τ. , σε περιγραφή του Γιώργου Θεοδωράκη

3. Ο Νίκος Αναστασόπουλος, παρακολουθούσε τοπ παιχνίδι με τον γιο του!

4. Ο Τζέρυ Ούγκεν ήταν και αυτός στις κερκίδες. Καμάρωνε το «παιδί» του, τον Γεωργακόπουλο.

5. Πολύ φανατισμός στις εξέδρες από τους φίλους των ομάδων.

6. Πέσανε στον αγωνιστικό χώρο καπνογόνα, από φανατικούς φίλους των Βρασιών.
7. Ο Αντώνης Μαυρέας πολλές φορές σηκωνόταν όρθιος για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του.

8. Παίκτες που  αγωνίζονται σε άλλες ομάδες τώρα και έπαιξαν στο παρελθόν με την φανέλα του Παναρκαδικού, δεν έκρυβαν την αγωνία τους και στήριζαν την ομάδα της Τρίπολης.