Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Έπεσε η αυλαία του περιφερειακού πρωταθλήματος


Παρέμειναν οι Βρασιές στην κατηγορία. Έπεσε ο Παναρκαδικός


 Τα αποτελέσματα :


Ο Παναρκαδικός έκλεισε τον επιτυχημένο δεύτερο γύρο με ισοπαλία στο Ναύπλιο με 1-1.   Έχασαν οι Βρασιές με 3-0  από τα Λουκίσια.


Τα άλλα αποτελέσματα:


Κρανίδι-Χαλκίδα 2-6



Θήβα-Μιδέα  5-0



Κιάτο- Δρέπανο 1-5



Παναργειακός- Λουτράκι  6-1



Δάφνη Ερυθρών-Πόρος  6-2


Δήλεσι-Αίας Παραλίας Ασπρόπυργου 0-3  (α.α.)



Ρεπό Αστέρας Μαγούλας

Γιάννης Σμυρνιώτης (Δήμαρχος Τρίπολης):Επιτυχημένο το φεστιβάλ ρίψεων. Να γίνει διεθνές!





Είναι υποχρέωση του Δήμου Τρίπολης να στηρίξει αυτές τις εκδηλώσεις.  Είναι μια παράδοση 17 ετών, που γίνεται κάθε Μάη. Με την υποστήριξη μας, ευελπιστούμε μέσα σε λίγα χρόνια να την αναβαθμίσουμε και να γίνει διεθνής. Ήταν καλή εκδήλωση, μας βοήθησε και ο καιρός, η παρουσία των αθλητών ήταν αρκετές.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην εκδήλωση για την υγειηνή διατροφή των παιδιών, με την συμβολή του ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή.
Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις:

Πανναυπλιακός-Παναρκαδικός 1-1 . Άτυχη η ομάδα της Τρίπολης, μπορούσε την νίκη.


Ο Παναρκαδικός τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει.  Στο Ναύπλιο έχασε την ευκαιρία να πάρει  τους τρεις βαθμούς από την γηπεδούχο ομάδα, που είχε το "πάνω χέρι" σε όλο το παιχνίδι.
Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με ένα γκολ του γερόλυκου Καλογιαννίδη, που μετά από μια κομπίνα σε φάουλ στο 5΄, με δυνατό σουτ νίΚησε τον τερματοιφύλακα του Πανναυπλιακού.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 35΄ με γκολ-φάουλ του Γκιαούρη. Ο σκορερ του Πανναυπλιακού στο δεύτερο μέρος έπαιξε τερματοφύλακας , αφού βγήκε ο Παναγιωτόπουλος και τη θέση του την πήρε ο Καλύβας που έπαιξε στα χαφ.

Ο Παναρκαδικός "φωνάζει" για ένα γκολ που του ακυρώθηκε στο 70΄ , όταν μετά από σουτ του Δήμου και ασθενή απόκρουση του Γκιαούρη, ο επερχόμενος Σπ. Λαγός σκόραρε.


Πανναυπλιακός: Παναγιωτόπουλος (46΄Καλύβας), Ταμπάκης, Κοκορομύτης 46΄Κατσιάπης, 78΄ Δρυμούρας), Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Παπουτσής, Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου, Συντρίκος, Γκιαούρης,Σάκουλης

Παναρκαδικός: Ψυχογιός , Τσιόγκας, Μπούτας (84΄ Ι. Λαγός λ.τ.), Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Πετρόπουλος, Κοσκολός, Δήμος, Σουρλίγκας (46΄, Μπακογιαννάκης) Σωπιάδης, Σπ. Λαγός (60΄Μέλλος).



Δηλώσεις:


Αντώνης Μαυρέας : 



 " Πλασματικό το σκορ. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μας ακυρώθηκε ένα γκολ, αλλά δεν στέκομαι σε αυτό. Τελειώσαμε τον δεύτερο γύρο, κάνοντας πρωταθλητισμό. Είναι κρίμα και άδικο που αυτή η ομάδα έπεσε. Δεν της άξιζε αυτή η εξέλιξη. Τα παιδιά έπαιξαν καλά και σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος, που δούλεψα μαζί τους. "

Άκης Μπακογιαννάκης:

" Άδικο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να νικήσουμε. Παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Δεν πειράζει, σημασία έχει που κάναμε ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο, με ένα καταπληκτικό προπονητή. Όλα τα παιδιά έδειξαν , ότι άξιζε η ομάδα καλύτερη τύχη. "

Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7ος ΟΜΙΛΟΣ

                                                     


  A HMIXΡONO  


ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΒΡΑΣΙΕΣ 3 - 0

 ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2 - 1
ΘΗΒΑ - ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ 1 - 0
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 0 - 3
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 4 - 0
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1 - 1

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΠΟΡΟΣ 2 - 1
ΔΗΛΕΣΙ - ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 0 - 3 Α.Α.
ΡΕΠΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εντυπωσιακός ο Παϊζάνο


Η πολύ καλή παρουσία του υπό δοκιμή Τόλυ Παϊζάνου, ήταν το μόνο κέρδος από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Σπάνια βλέπουμε παίκτη να κάνει πρώτη εμφάνιση με καινούργια ομάδα και να δείχνει στοιχεία ηγέτη. Ήταν ο "κουμανταδόρος" της άμυνας. Έκοβε, μοίραζε και γενικά έδειχνε κυρίαρχος στο γήπεδο.






Ο 26χρονος αμυντικός είναι ομογενής γεννημένος στο Ζαϊρ, όμως από το 2005 αγωνίζεται στη χώρα μας, σε ομάδες Γ’ Εθνικής, όπως ο ΟΦ Ιεράπετρας, η Λαμία, ο ΠΑΟΝΕ και ο Μακεδονικός, ενώ φέτος αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, έχοντας γεμάτη σε συμμετοχής χρονιά.


Το φιλικό είχε αρκετά καλό ρυθμό, με τον Αστέρα να έχει δοκάρι στο 27’ σε σουτ του Μαρσέλο. Όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με λόμπα του Καραδέμητρου.

 Η απάντηση των Αρκάδων ήρθε στο 66’ με κοντινή προβολή του Καρέρα, μετά από ωραία ενέργεια του Πιπίνη από αριστερά. Στο 90+ ο Σουλελές είχε δοκάρι για τον Απόλλωνα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αναστασόπουλος, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Πετρούσης, Παϊζάνος, Μαρσέλο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Ροτζέριο, Φρανκού
Επαιξαν και οι: Κυριακόπουλος, Φιλάι, Κολλιός, Διαμαντόπουλος, Γιώτσας, Καρέρα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κόης, Βλάχος, Κρουσταλέλλης, Κύργιας, Συρίγος, Μπούμπας, Κωνσταντίνου, Καραδέμητρος, Μαρίνου, Τσιλιγκίρης, Λαζανάς
Επαιξαν και οι: Κατσούλης, Θωμάς, Κατράνας, Κορώνης, Σουλελές, Βέρμπης

Το δοκάρι του Μαρσέλο και τα γκολ σε βίντεο:




Νίκησαν οι νέοι του Αστέρα Τρίπολης.

Νίκησαν και οι Νέοι



Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν οι νέοι του Αστέρα Τρίπολης. Η ταξιαρχία του Οράσιο έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησε την έμπειρη ομάδα του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης με 3-2 . Στο 18’ οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με σουτ του πολλά υποσχόμενου Χαρτσιά,  Αυτό το σκρο ήταν και του πρώτου ημιχρόνου.   Με το "καλημέρα" του δεύτερου μέρους, ο Βαλκάνος έκανε το 2-0 για την ομάδα Νέων του Αστέρα.
Στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους τα παιδιά του Απόλλωνα, καθώς στο 50’ είχαν δοκάρι σε δυνατό μακρινό σουτ του Σούφλα, ενώ στο 58’ οι «κυανόλευκοι» μείωσαν σε 2-1 με αυτογκόλ του Χαρμπαλή, είχε προηγηθεί δοκάρι σε φάουλ του Μπούκα. Τρία λεπτά αργότερα ο Φιλάι έκανε το 3-1, ενώ στο 63’ ο Τσομπανάκης είχε νέο δοκάρι για τον Απόλλωνα. Στο 80’ η Ελαφρά Ταξιαρχία μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Σούφλα, ενώ στο 83’ οι φιλοξενούμενοι σημάδεψαν για τέταρτη φορά το δοκάρι, σε σουτ του Πατσιαβούρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ18: Λαδάς, Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Γκίτζια, Ντινιωτάκης, Προύντζος, Τόγρου, Φιλάι, Χαρμπαλής, Χάρτσιας, Σαραντόπουλος.
Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κοντολίδης, Αρώνης, Δήμας, Σβίγγος, Κατσαρός, Κλάλης, Σαρανταύγας, Μάζης, Νικολίτσας, Λυμπέρης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ντούσης, Στρόμπουλος, Μπούκας, Τσούκαλος, Βασιλείου, Σάμιος, Καψαλόποδας (υπό δοκιμή), Σούφλας, Πατσιαβούρας, Τσοπανάκος (υπό δοκιμή) και ένας ακόμα υπό δοκιμή νεαρό.

Φεστιβάλ Ρίψεων Τρίπολης. " Πέρασαν οι Θανόπουλος και Σιάκουλης "



Η βολή της πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, του Ιάσωνα Θανόπουλου.




Η βολή του Ιάσωνα Θανόπουλου, που του δίνει το διακίωμα να πάρει μέρος στο παγόσμιο πρωτάθλημα.






Με επιτυχία διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Τρίπολης το «Φεστιβάλ Ρίψεων», που αποτέλεσε για πολλούς Έλληνες πρωταθλητές την πρεμιέρα τους στον ανοιχτό στίβο για τη φετινή χρονιά.
Αλεξάνδρα ΠαπαγεωργίουΠολλές υποσχέσεις άφησαν οι νεαροί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που πέτυχαν 7 όρια, 1 για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν στο Ταλίν και 6 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π-Κ στη Λιλ.
 Καλό ήταν το ξεκίνημα της Αλεξάνδρας Παπαγεωργίου (ΠΑΟ) στην σφυροβολία, η οποία ήταν νικήτρια με 66.64μ. (Οι βολές της 64.60μ., 66.65μ., άκυρη, άκυρη, 66.02μ., 63.23μ.).
Παπαγεωργίου: «Είμαι φορτωμένη από την προπόνηση, οπότε για αρχή είμαι ευχαριστημένη από τη βολή μου. Ο επόμενος αγώνας μου είναι στα Ηράκλεια στις 28 Μάη και εκεί περιμένω να ρίξω περισσότερα μέτρα. Αναμένω απάντηση και από μίτινγκ στο εξωτερικό, στις 5 Ιουνίου στο Σόνενμπεκ στη Γερμανία. Πάντως, στο Μπρούνο Ζάουλι θέλω την καλή βολή».
 Μετά από ενάμισι χρόνο απουσίας η Σάββα Λίκα (ΠΓΣ) επέστρεψε στους αγώνες με μια καλή βολή στον ακοντισμό στα 57.33μ., που της έδωσε και τη νίκη στο αγώνισμα.
Λίκα: «Μετά από τόσο καιρό απουσίας είμαι ικανοποιημένη για τα μέτρα που έριξα. Περιμένω κάτι καλύτερο στους επόμενους αγώνες που είναι τα Παπαναστάσεια και τα Παπαφλέσσεια. Ο στόχος μου είναι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».
Στην σφυροβολία ανδρών εντυπωσίασε ο Βασίλης Σιάκουλης (ΓΣ Αρκαδίας) που έριξε με την ανδρική 62.29μ. πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων στο Ταλίν της Εσθονίας.
Σιάκουλης: «Βγήκε γρήγορα το όριο και είμαι ικανοποιημένος από αυτό, αλλά θα ήθελα μια μεγαλύτερη βολή, που πιστεύω ότι θα βγει στους επόμενους αγώνες. Στόχος τώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε-Ν και το Πανευρωπαϊκό στο Ταλίν».
Πολύ καλός αγώνας έγινε στην σφυροβολία Παίδων με δύο αθλητές να πιάνουν τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην πόλη της Γαλλίας, Λιλ. Ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) έριξε 73.20μ. και ο Θανάσης Μανωλόπουλος (Πήγασος Λάρισας) 67.46μ. (όριο 66.50μ.).
Αναστασάκης: «Το περίμενα το όριο, είχε φανεί από τους πρώτους μου αγώνες που έριξα ατομικό ρεκόρ 74.92μ. στο διασυλλογικό παίδων στο Ηράκλειο. Ήθελα μια καλύτερη επίδοση, αλλά ίσως επηρεάστηκα από το ταξίδι με το καράβι. Ο επόμενος αγώνας μου θα είναι στο μίτινγκ Ηράκλεια».
 Στον ακοντισμό παίδων ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης (ΓΕ Πόρου Τροιζηνίας) ήταν ο νικητής με βολή στα 66.30 μέτρα και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας στη Λιλ.
Μπατζάβαλης: «Το περίμενα, ήμουν σε καλή κατάσταση. Τώρα θα προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο. Ο επόμενος αγώνας μου είναι στις 28 Μάη στα Ηράκλεια, ενώ στους στόχους μου είναι και οι Ολυμπιακές Ημέρες που είμαι στην Εθνική ομάδα».
 Σάββα ΛίκαΣτην σφαιροβολία γυναικών η Ελευθερία Τερζάκη (ΓΕ Ηρακλείου) έριξε βολή στα 13.67μ. (ατομικό ρεκόρ) και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στη Λιλ.
Τερζάκη: «Είμαι ευχαριστημένη που από τον πρώτο αγώνα, που μετρούσε το όριο που κυνηγούσα το έπιασα. Ο επόμενος αγώνας μου είναι στα Ηράκλεια και θέλω να πιάσω το όριο και στη δισκοβολία. Πάντως, το στάδιο στην Τρίπολη είναι γούρικο για μένα».
 Στον ακοντισμό γυναικών η Βασιλική Κοτσωβού (Άργος Αριστέας) έριξε βολή στα 45.64μ. και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κορασίδων στη Λιλ. (Ατομικό 46.02μ. από φέτος 2 Απριλίου στο διασυλλογικό π-κ στην Πάτρα).
Κοτσωβού: «Δεν είχα άγχος, αλλά ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι μου, γιατί είχε γυρίσει πριν από δύο ημέρες. Όλα πήγαν καλά και είμαι ικανοποιημένη. Ο επόμενος αγώνας μου θα είναι στα Παπαφλέσσεια».













Στη δισκοβολία παίδων ο Ιάσονας Θανόπουλος (ΓΣ Αρκαδίας), γιος του ολυμπιονίκη της πάλης Δημήτρη Θανόπουλου, έριξε βολή στα 54.56μ. και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο στη Λιλ
Θανόπουλος: «Είχα έναν τραυματισμό και δεν περίμενα να ρίξω το όριο. Είμαι πολύ χαρούμενος και έφυγε και το άγχος. Τώρα θα προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο και ο επόμενος αγώνας μου θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».







Τέλος, στην σφυροβολία ο Μιχάλης Κολοκοτρώνης (ΑΕΚ) με βολή στα 62.42μ. σημείωσε παγκύπριο ρεκόρ νέων.
Τους αγώνες διοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Το Φεστιβάλ παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, παλιός αθλητής του ΣΕΦ Αρκαδικός, η πρόεδρος του ΟΝΑ Δήμου Τριπόλεως κ. Χριστίνα Ζαμπαθά και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Ξένια Αργειτάκη.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Σφαιροβολία: Γιώργος Καρούσης (Πανιώνιος ΓΣ) 16.81μ., Γεράσιμος Θεοδώρου (Ολυμπιακή Δομή 2004) 16.21μ., Παναγιώτης Ανυφαντής (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 15.54μ.
 Δισκοβολία: Στέφανος Κώνστας (Πανιώνιος ΓΣ) 53.85μ., Γιώργος Τρέμος (ΓΣ Τρικάλων) 53.35μ., Αλέξανδρος Καρανάσος (ΑΓΕ Βοιωτίας) 44.43μ.
 Σφυροβολία: Κώστας Σταθελάκος (ΠΓΣ) 70.98μ., Σταμάτης Παπαντωνίου (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 68.96μ., Κώστας Δήμου (Πανιώνιος ΓΣ) 63.37μ.
Ακοντισμός: Θόδωρος Καλλινίκος (Αίολος Πατρών) 54.98μ., Κώστας Ηλίας (ΑΓΕ Βοιωτίας) 54.87μ., Δημήτρης Καλυκάς (ΝΟ Ζαχάρως) 53.61μ.



ΠΑΙΔΕΣ
 Σφαιροβολία: Δημήτρης Παπασπύρου (ΑΕΚ) 16.03μ., Φώτης Μπάρκας (ΑΓΕ Ζακύνθου) 15.66μ., Γιώργος Δουρουντάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 14.33μ.
 Δισκοβολία: Ιάσονας Θανόπουλος (ΓΣ Αρκαδίας) 56.56μ., Κώστας Κοτσάνπαπας (ΓΣ Σέρρες ’93) 52.53μ., Δημήτρης Γρεασίδης (Πίνδαρος Θηβών) 44.48μ.
Σφυροβολία: Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 73.20μ., Θανάσης Μανωλόπουλος (Πήγασος Λάρισας) 67.46μ., Τηλέμαχος Σφιγκάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 61.33μ.
 Ακοντισμός: Παρασκευάς Μπατζάβαλης (ΓΕ Πόρου Τροιζηνίας) 66.30μ., Παναγιώτης Μάντης (Κοροιβός Αμαλιάδας) 57.92μ., Κώστας Μάντας (Απόλλων Πύργου) 49.18μ.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α’
Σφυροβολία: Κώστας Αρώνης (ΓΣ Λύκαια) 57.92μ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 Σφαιροβολία: Ελευθερία Τερζάκη (ΓΕ Ηρακλείου) 13.67μ., Ειρήνη Καπνισάκη (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 11.97μ., Χριστίνα Μπαρμπάκου (Αν. Ν. Ιωνίας) 11.06μ.
Δισκοβολία: Μάγδα Κομότογλου (ΠΑΟ) 47.11μ., Κατερίνα Σπανοπούλου (ΑΟ Μεγάρων) 38.23μ., Ελένη Ανουσάκη (Εθνικός ΓΣ) 35.07μ.
Σφυροβολία: Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου (ΠΑΟ) 66.55μ., Ελένη Υψηλάντη (ΓΣ Ηρακλής) 49.70μ., Ιωάννα Βοϊκολάρη (ΑΟ Βουλιαγμένης) 45.30μ.
Ακοντισμός: Σάββα Λίκα (ΠΓΣ) 57.33μ., Αγγελική Τσιολακούδη (ΕΑΡ) 52.78μ., Ειρήνη Στεφανοπούλου (ΟΦΗ) 46.27μ.
Παμπαίδες α’: Μήκος: Γιώργος Γαϊτάνης (ΜΓΣ) 5.08μ., Παναγιώτης Ρούτσης (ΜΓΣ) 4.90μ., Μάριος Μέτσιος (ΜΓΣ) 4.73μ.
Παγκορασίδες α’: Μήκος: Τριανταφυλλιά Κρεμμυδά (Πίνδαρος Θηβών) 4.90μ., Μαρία Κακοκέφαλου (ΦΓΣ) 4.88μ., Δήμητρα Καλογεροπούλου (ΜΓΣ) 4.21μ.
 Παμπαίδες β’: 60μ.: Παράσχος Τσαλίκης (ΜΓΣ) 8.58, Νίκος Γκιουμές (ΓΣ Τα Λύκαια) 8.70, Γιώργος Μπελεχρής (ΜΓΣ) 10.66.
1.000μ.: Νίκος Λαμπρινός (Φιλαθλητικός) 3.06, Γιώργος Κούγιας (ΓΣΑ) 3.11, Νίκος Αλεξανδρής (ΓΣ Λύκαια) 3.41.
Μήκος: Άγγελος Μπαχαρακάκης (ΜΓΣ) 4.21μ., Δημήτρης Παγανός (ΓΣ Λύκαια) 3.86μ. Δημήτρης Καπετάνος (ΓΣΑ) 2.78μ.
 Παγκορασίδες β’: 60μ.: Κωνσταντίνα Γιάνναρη (ΦΓΣ) 8.51, Σταματούλα Σαράντη (ΦΓΣ) 8.81, Μαρία Κόκαλη (ΜΓΣ) 9.29.
1.000μ.: Αναστασία Σινανάι (ΓΣΑ) 3.47, Αθανασία Χριστοφύλη (ΓΣ Τα Λύκαια) 4.04.
 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Αγόρια: 50μ.: Δημήτρης Ντρέου (5ο Τρίπολης) 7.31, Δήμος Τσιακόπουλος (11ο Τρίπολης) 7.66, Νεκτάριος Καμπίσης (11ο Τρίπολης) 7.75.
Μήκος: Χρήστος Σβώλος (3ο Μεγαλόπολης) 3.63μ., Νίκος Γεωργόπουλος (4ο Τρίπολης) 3.51μ., Θανάσης Κουτσιομύτης (11ο Τρίπολης) 3.48μ.
 Μπαλάκι: Γιώργος Χουντάλας (11ο Τρίπολης) 39.88μ., Νεκτάριος Καμβύσης (11οΤρίπολης) 37.19μ., Δημήτρης Παντελές (4ο Τρίπολης) 33.44μ.
 Κορίτσια: 50μ.: Σταυρούλα Ρουσάκη (1ο Τρίπολης) 7.69, Μαρία Πολυχρονοπούλου (1οΤρίπολης) 7.83, Νίκη Ρούμπου (5ο Τρίπολης) 8.40.
 Μήκος: Σοφία Γιαννούλη (Τεγέα) 3.30μ., Κατερίνα Κατσίρη (5ο Τρίπολης) 3.28μ., Ειρήνη Παπαλάμπρου (1ο Τρίπολης) 3.18μ., Χρυσάνθη Ρουμελιώτη (1ο Τρίπολης) 3.18μ.



Αντώνης Μαυρέας: Πάμε να κλείσουμε με νίκη...




Πάμε στο Ναύπλιο να κλείσουμε με επιτυχία το πρωτάθλημα. Όλη την βδομάδα δούλεψαν πάρα πολύ καλά τα παιδιά. Μετά το καλό αποτέλεσμα του Δρεπάνου, θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα για κλείσουμε με νίκη τη σεζόν.

Ακολουθεί   βίντεο με τις δηλώσεις: