Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Άσχημο απόγευμα για τον Αρκαδικό . Υπέστη βαριά ήττα από τον ΚΑΟΔ.



Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, η πρωτοπόρος ομάδα του ΚΑΟΔ πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα .

Εκτός από τα δύο πρώτα δεκάλεπτα που η γηπεδούχος ομάδα  είχε την πρωτοπορία στο σκορ, στο δύο τελευταία η εικόνα άλλαξε. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού, κατάφερε όχι μόνο να περάσει στο σκορ, αλλά και να πάρει διαφορά. 



 Ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Αρκαδικού τα «παράτησαν» και κοιτούσαν το ρολόι, θέλοντας να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι.
Η νίκη των φιλοξενουμένων, είναι δίκαιη.
Τα δεκάλεπτα: 15-15, 32-31, 50-56, 56-74

Aρκαδικός (Γιάννης Σμυρνιώτης):
 Τσιότρας 2, Γκιζόγιαννης ,  Παπαδάκης 9, Αντωνιάδης,  Κόκκαλης 6 , Προδρόμου 1 , Λαμπράκος , Νεοφυτίδης  , Μπρόζος 18π (3 τρίποντα) , Μόρφης, Γιαννουλάκος  9π, Κατιάκος 11π (1 τρίποντο).

ΚΑΟ Δράμας (Φώτιος Τακιανός): 
Στυλίδης, Πανάρας, Σταμπουλής, Ιβάνοφ, Βουκαντίνοφ 18, Κατσαρές 8, Μαργαρίτης11, Χούμας 10, Κιτσούλης 4, Μπένας 2, Σουρλής 1, Γιοβάνοβιτς 2, Τσαμάτος 18.

1. Γιοβάνοβιτς και Σουρλής βρέθηκαν αντίπαλοι στη παλιά τους ομάδα, μέσα στην Τρίπολη. Πήραν και το χεικρότημα του κόσμου.




2. Οι άνθρωποι της...κόρνας!




3. Στο γήπεδο βρέθηκαν και αθλήτριες της γυμαικείας ομάδας του Αρκαδικού και γνώρισαν την  αποθέωση, λόγω της πρωτιάς της στο πρωτάθλημα.


Φάσεις σε βίντεο:


Ο Σ.Ε.Φ.Α. Αρκαδικός κοιτάζει το μέλλον!




Η καλή δουλειά από το πρωί φαίνεται!  Αυτό ισχύει για την ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού. Κοιτάζουν το «αύριο» και δουλεύουν με… όρεξη!
Μόλις χθες η γυναικεία ομάδα του Αρκαδικού τερμάτισε πρώτη και  θα παίξει μπαράζ, για να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α2 κατηγορία.


Υπάρχουν όμως και άλλα  κοριτσάκια που αγωνίζονται και προετοιμάζονται για να «μπουν» στην μεγάλη ομάδα.
Η Φωτούλα Βολονάκη έχει αναλάβει να βγάλει σε πέρας αυτή «δουλειά». Δυο φορές την βδομάδα τα γυμνάζει τα κοριτσάκια και τους μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος.

Οι «προπονητές της εξέδρας» βρέθηκαν στο γήπεδο που η καταξιωμένη προπονήτρια προετοιμάζει τις μπασκετμπολίστριες του «αύριο».
Βίντεο από την προπόνηση:



Φαγοπότι και καλή καρδιά , στου Μαϊθανασάκου!



Την περασμένη Τετάρτη μετά το φιλικό παιχνίδι του Παναρκαδικού με τον Π.Α.Ο. Καλαμάτας, η ομάδα του ιστορικού συλλόγου έκλεισε τη σεζόν με ένα καλό «τραπέζωμα» στο γνωστό κέντρο «Μαϊθανασάκος».

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες, από το Δ.Σ. της ομάδας, ήταν ο Νώντας Ψυχογιός, ο Δημήτρης Κοσκινάς και ο Γιώργος Συνοδινός.



 Αργότερα πήγαν και ο άνθρωπος που είναι η «ψυχή» του γηπέδου ο Νίκος Μιχαλόπουλος (Σχίζας) και ο Γεν. Γραμματέας του Αστέρα Γιώργος Κριτσιδήμας.


Στην παρέα βρέθηκαν και ο τέως προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης με τον βοηθό του, ο Τάσος Μητσιώνης και ο υπό δοκιμήν παίκτης του Αστέρα Τόλυ Παϊζάνος.


Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική , πέρασαν ένα ωραίο βράδυ, παρόλο που η ομάδα του Παναρκαδικού θα αγωνίζεται την νέα περίοδο στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Μαυρέας τα «ξαναείπε»  για άλλη  μια φορά με τον  Παύλο Δερμιτζάκη, που ως γνωστό έχουν φορέσει την ίδια φανέλα σαν παίκτες, του Π.Α.Ο.Κ.


1.Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο. Ακούγονται ονόματα που έχουν ενδιαφερθεί , για να βοηθήσουν τον Παναρκαδικό.

2. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πάντα υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία ο Παναρκαδικός, αφού ακούγεται ότι μπορεί να πέσουν 5 ομάδες. (Αμήν και πότε!)

3. Οι παίκτες σχολίαζαν σε επικείμενες μεταγραφές, ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παναρκαδικός!

4. Μεγάλη εγκαρδιότητα μεταξύ του Κριτσιδήμα και του Σχίζα! Μπράβο μάγκες!

5. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών.σχολίαζε ο βοηθός του Δερμιτζάκη. Έχουμε συνηθίσει...

6. Μαζί έφυγαν οι Καλογιάννιδης και ο Παϊζάνος. Ο Κωστάρας (χρόνια του πολλά), γνωρίζει πολλά για τον Αστέρα, αφού έχει "ζήσει" εκεί πολλά χρόνια και πιθανόν να του λέει "μυστικά" (καλά).



Άξια πρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα του Αρκαδικού.




Πέρασε σαν σίφουνας από την Καλαμάτα η ομάδα του Αρκαδικού. Νίκησε άνετα την Καλαμάτα 80 με σκορ 24-41.  Πλέον και μαθηματικά είναι πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΚΕΝΟΠ πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ που θα γίνουν 19-24 Ιουνίου 2011.
Με λίγη τύχη τα κορίτσια του Γιάννη Παπαχαραλάμπους είναι πολύ πιθανόν, να τα δούμε να αγωνίζονται του χρόνου στην Α2 κατηγορία. Το βράδυ η ομάδα του Αρκαδικού , θα το γιορτάσει σε γνωστή καφετέρια της Τρίπολης

Ακολουθεί ρεπορτάζ για τον αγώνα....