Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Παναρκαδικός την Τετάρτη 18/5/2011


Ο κυπελλούχος Αρκαδίας Παναρκαδικός την Τετάρτη 18 του μήνα, θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Καλαμάτας.  Είναι η τελευταία μέρα για τους ποδοσφαιριστές για την φετινή σεζόν. Μετά θα ξεκουραστούν και θα περιμένουν ειδοποίηση από την ομάδα πότε θα ξεκινήσουν προετοιμασία.

Ο Π.Α.Ο. Καλαμάτας φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του κατηγορία στην Μεσσηνία , αφού στα μπαράζ νίκησε την Δόξα Καλαμάτας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00.

Σήμερα στην προπόνηση υπήρχε μεγάλο κέφι από τους παίκτες. Διασκέδασαν στο διπλό που έπαιξαν, χωρίς το άγχος του πρωταθλήματος.


Το... είδαμε και αυτό! Τρέμε Κασίγιας...



Άμιλλα-Αρκαδικός 34-57. Μεγάλη νίκη των κοριτσιών του Παπαχαραλάμπους!




Μεγάλη εμφάνιση έκανε η γυναικεία ομάδα του Αρκαδικού και νίκησε την Άμιλλα 57-34. Ένα σκορ που  καλύπτει τη διαφορά του πρώτου αγώνα.  Τώρα η προσοχή του στρέφεται στον τελευταίο της αγώνας εκτός έδρας με την Καλαμάτα 80,  που αν νικήσει,θα κατακτήσει τον τίτλο στο γυναικείου πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και θα πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τους αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.



 Οι παίκτριες του Αρκαδικού διακρίθηκαν για το πάθος και ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του τοπικού ντέρμπι. Θέλανε το παιχνίδι και το απόδειξαν. Βέβαια και η ομάδα της Άμιλλας, δεν βρέθηκε στην κατάλληλη μέρα της. Σίγουρα οι προπονητές της και οι παίκτριες της, θα θέλουν να το ξεχάσουν γρήγορα το παιχνίδι αυτό. Ο Αρκαδικός τώρα θεωρείται φαβορί για την πρώτη θέση.



Διαιτητές: Αναστόπουλος, Λιότσιος



Δεκάλεπτα: 9-9, 18-25, 29-34, 34-57
Άμιλλα (Τσουκαλάς-Χρονόπουλος): Γκριτζά, Τσουκαλά 2, Ανδριανοπούλου 1, Λαγού 11, Γαβρήλου, Καλομιτσίνη 10, Αλατσά, Χρονοπούλου 5 (1), Κουρόγιωργα 5.



Αρκαδικός (Παπαχαραλάμπους): Καρύδη 12, Πετροπούλου, Λιακοπούλου 5, Αρβανίτη 6, Ξενοδημητροπούλου, Μπαρουξή 10, Αλεξοπούλου 4, Νασιοπούλου 11 (3), Κωτσιοπούλου 6, Τσιάμα 3.



1.      Το παιχνίδι το έιδε από τις εξέδρες και ο κόουτς των ανδρών Γιάννης Σμυρνιώτης, μαζί με την γυναίκα του.

2.      Μεγάλη υποστήριξη έδωσαν στις κοπέλες του Αρκαδικού οι οπαδοί της ομάδας.

3.      Στο τέλος του αγώνα ο κόουτς του Αρκαδικού στην συνέντευξη που έδωσε, ήταν εμφανώς συγκινημένος από την μεγάλη νίκη των «κοριτσιών» του.



4.      Πάντα παρών στους αγώνες του Αρκαδικού και ο Δημήτρης Κοσκινάς.

5.      Στο τέλος σχολιάστηκε η ατυχία της Καλομιτσίνης, αφού δεν της «βγήκαν» οι φάσεις. Βλέπεται την είχαν «μπλοκάρει»  για τα καλά οι παίκτριες του Αρκαδικού.

Τέλος εποχής για τον Νικόλα Αναστασόπουλο




Πέντε χρόνια παρουσίας κάτω από τα γκολποστ του Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Αναστασόπουλος αποτελεί παρελθόν.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και -για προσωπικούς λόγους- ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο Αναστασόπουλος μεταγράφηκε στην ομάδα του Αστέρα τον Γενάρη του 2007, όταν οι Αρκάδες βρίσκονταν στην Β’ Εθνική, επί της εποχής του Πάουλο Κάμπος.

Πλέον είναι ελεύθερος και συζητά με άλλες ομάδες, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον παλαιότερα, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Αστέρα. 


"οι προπονητές της εξέδρας" του εύχονται καλή συνέχεια σε όποια ομάδα πάει.

Πωτάθλημα 5χ5 για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων




   Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής ν. Αρκαδίας διοργανώνει σχολικό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 ,για μαθητές Δημοτικών της Μαντινείας.

    Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και το πρωτάθλημα θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Την Δευτέρα 16-5-2011 και την Πέμπτη 19-5-2011 θα διεξαχθεί η προκριματική φάση των ομίλων, ενώ την Παρασκευή 20-5-2011 η τελική.

     Τόπος διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται το γήπεδο 5Χ5 “PLAY TIME” και ώρα έναρξης η 9.00.



                                                                         O Αναπληρωτής Προϊστάμενος

                                                            του Γραφείου Φυσικής Αγωγής  Ν. Αρκαδίας







                                                                                    Νικόλαος Σιψής