Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Παραίτηση Παναγόπουλου στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος


 


Ο Λούης Βάσσος στον πάγκο της ομάδας


Την παραίτησή του γνωστοποίησε, σήμερα, ο μέχρι πρότινος προπονητής των Βρασιών κ. Παναγόπολος, για διοικητικούς και οικονομικούς, όπως υποστηρίζει, λόγους, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δ. Βερβεσό. Οπως δήλωσε, πάντως, στο astrosnews, ο κ. Βερβεσός, «o κ. Παναγόπουλος είχε παραιτηθεί τις προηγούμενες ημέρες αλλά η διοίκηση δεν είχε κάνει δεκτή την παραιτησή του και αναγνωρίζοντας την προσφορά του, είχε προκαταβάλει και μέρος του επόμενου μισθού του ενόψει του Πάσχα. Τελικά, όμως σήμερα γνωστοποίησε στην διοίκηση την οριστική του απόφαση».

Το γαϊτανάκι των Ποζαπαλίδη, Μαρκαντωνάτου, Παναγόπουλου, Κορκούνα και Παναγόπουλου όλοι νόμιζαν πως είχε κλείσει για φέτος, αλλά πρέπει να προστεθεί το όνομα του κ. Λ. Βάσσου που θα αναλάβει, σε αυτή την κρίσιμη καμπή, να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά». Ο κ. Βάσσος είχει διατελέσει και πέρσι προπονητής της ομάδας μετά την αποχώρηση του κ. Καπουράνη, αλλά και σαν παλιός παίκτης της ομάδας, και καταγόμενος από τον Αγιο Ανδρέα, θεωρείται ως η ενδεδειγμένη λύση γι’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Εμείς από τη σειρά μας να τονίσουμε πως ο κ. Παναγόπουλος είχε άριστες σχέσεις με μερίδα των παικτών, αλλά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την απώλεια του Κυπέλλου Αρκαδίας πολλοί ήταν αυτοί (στην εξέδρα και όχι μόνο) που εξέφραζαν ανοιχτά τα παράπονά τους για τη διαχείριση του νεαρού τεχνικού.



πηγή :astrosnews.gr

Ο Παύλος Δερμιτζάκης , ψάχνει την 11αδα της Κυριακής.


Απογευματινή ήταν η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης σήμερα.


Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν είχε στην διάθεσή του, τους Φυτανίδη και Ορόθκο που έκαναν ατομική προπόνηση. Και οι δύο παίκτες αποχώρησαν νωρίς αισθανόμενοι ακόμα ενοχλήσεις.




Κατά τα λοιπά η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις και διπλό.

Ο Μακεδόνας κόουτς δοκίμασε πολλά σχήματα με πολλούς παίκτες, ψάχνοντας να βρει την ιδανική ενδεκάδα, αφού ως γνωστό απουσιάζουν αρκετοί λόγω τιμωρίας.



Αύριο η ομάδα του Αστέρα , θα προπονηθεί στις 17:00 και μετά θα βγει η 18αδα και θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.



Βίντεο από την προπόνηση:





Αντώνης Μαυρέας: Η ομάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Όλα είναι στο "παιχνίδι" και χρειάζεται ηρεμία.


Μετά την σημερινή προπόνηση του Παναρκαδικού, ο Αντώνης Μαυρέας  αποφάσισε από εδώ και στο εξής, η ομάδα να κάνει προπόνηση με κλειστές τις πόρτες για τους φιλάθλους.



Δεν πρέπει να υπάρχει ανακατωσούρα κατά την διάρκεια της προπόνησης, γιατί αποσπάτε η προσοχή των παικτών, δήλωσε. Καλό θα είναι για να μην υπάρχει παρεξήγηση, την προπόνηση να τη βλέπουν τα Μ.Μ.Ε.  και κανείς άλλος.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι , όσο και να αγαπούν την ομάδα, ότι είμαστε σε κομβικό σημείο.

Μέχρι εδώ που έφθασαν τα παιδιά την ομάδα, όλα γίνονται. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Σήμερα στην προπόνηση ο κόουτς των πράσινων, εκτός από την φυσική κατάσταση, έδωσε βάρος και στο δίτερμα, ειδικά στις πάσες και τελειώματα των φάσεων.



Αύριο η προπόνηση θα γίνει νωρίτερα, επειδή υπάρχει ο αγώνας της μικτής Αρκαδίας, στους προπαίδες στις 17:00.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!


 Τελείωσαν πρόσφατα τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά για μερικές ομάδες η ζωή ... συνεχίζεται.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Άρη Τρίπολης Πέτρος Κουστένης σε κουβέντα που έκανε με τους προπονητές της εξέδρας, τόνισε ότι έχει συμφωνήσει με τρεις παίκτες. ένας τερματοφύλακας, ένας χαφ και ένας επιθετικός, θα ενιχσύσουν την ομάδα του στο δύσκολο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Στην φωτογραφία , ο πρόεδρος της ομάδας, με τον Θοδωρή Αθνασιάδη "ψυχή" της ομάδας

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ : 1-0 Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ