Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έφυγε ο Μπαστία...


Τέλος εποχής για τον Μπαστία. Ο "Πολάκο" αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Αστέρα. Ο αρχηγός των κίτρινων - μπλε, σήμερα έκανε την τελευταία του προπόνηση νε την ομάδα που υπηρέτησε για τρία χρόνια.

Αντικειμενικά ήταν ένας καλός παίκτης, βοήθησε αρκετά την ομάδα του Αστέρα, αλλά δεν ήταν Καρντόσο. Δεν πέρασε απαρατήρητος από την Τρίπολη  προσπάθησε πολύ, αλλά δεν ήταν ο ηγέτης που χρειαζόταν ο Αστέρας Τρίπολης.

Βέβαια δεν πιστεύουμε ότι οι Μπάκος και Καημενάκης θα του κάνουν δελεαστική πρόταση, για να μείνει. Εξ άλλου σειρήνες ομάδων στης S.L. τον καλούν να πάει κοντά τους.

Εμείς τον ευχαριστούμε για την βοήθεια που έδωσε και του ευχόμαστε καλή τύχη.

Βλάχος: «Θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί στον ΟΣΦΠ ο Φορτούνης»

Βλάχος: «Θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί στον ΟΣΦΠ ο Φορτούνης»

Βέβαιος πως ο Κώστας Φορτούνης θα κάνει μεγάλη καριέρα και για τη δυνατότητά του να σταθεί στον Ολυμπιακό, όπου προέβλεψε πως θα καταλήξει, δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα βοηθηθεί ο ίδιος», τόνισε ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης. Το πρόβλημα στο γκολ ο βασικός λόγος του υποβιβασμού των Αρκάδων. «Θέμα χρόνου να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα η ομάδα», πρόσθεσε.




Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:



-τους λόγους του υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχασε την παραμονή στην κατηγορία από την έδρα. Είχε ανάγκη μετά την αποχώρηση του Τσέζαρεκ να βρει έναν επιθετικό για να λύσει το πρόβλημα του γκολ. Το Δεκέμβριο ήρθαν 2-3 επιθετικοί, αλλά ούτε αυτοί έδωσαν τις λύσεις. Κανένας από αυτούς που έπαιξαν στη θέση δεν έβαλαν ένα γκολ. Έτσι ήταν δύσκολο να σώσεις την παρτίδα. Είναι άδικο ομάδες σαν τον Αστέρα, με ανθρώπους τέτοιας ποιότητας, που στηρίζουν την ομάδα κι έχουν βλέψεις, να υποβιβάζονται. Πιστεύω όμως πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας Τρίπολης».



- τον Κώστα Φορτούνη και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό: «Είχα πει πως ο Φορτούνης θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα φέρει χρήματα στον Αστέρα από τη μεταγραφή του. Θεωρώ πως θα κάνει τεράστια καριέρα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αν τελικά καταλήξει στον Ολυμπιακό, που φαίνεται πως εκεί θα καταλήξει, θα βοηθηθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός. Όλα εξαρτώνται από αυτόν, από κανέναν άλλο».



-τα σχέδιά του για την προπονητική: «Δεν το κυνηγάω τόσο πολύ, γιατί αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει από μόνο του. Πάντα αυτή ήταν η φιλοσοφία μου. Μάνατζερ δεν έχω. Περιμένω, όπως έκανα πάντα, να έρθει κάποιος να μου κάνει μία πρόταση και να την εξετάσω».



-τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο: «Θεωρώ τον Ατρόμητο από τις καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ότι ταλαιπωρείται τα τελευταία δύο χρόνια να σωθεί δεν μου λέει τίποτα. Έχει έναν καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ, αλλά σαν ΑΕΚτζής θέλω να πάρει τον τίτλο. Ίσως δώσει ένα τίτλος το έναυσμα σε κάποιους να βοηθήσουν την ομάδα. Θα είναι μια χαρά για όλους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα κι έχουν τραβήξει πολλά τα τελευταία χρόνια».



-τον χθεσινό ημιτελικό του Champions League: «Παρότι η Ρεάλ έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, ο Μουρίνιο έκανε ό,τι θα έκανε κάθε προπονητής που θα ήθελε το αποτέλεσμα. Αν έπαιζε διαφορετικά, θα είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όπως συνέβη στο 5-0. Ο Μουρίνιο έχει αποδείξει πως είναι πανέξυπνος, ίσως είναι ο κορυφαίος προπονητής και ακολούθησε μία μέθοδο που θα ακολουθούσαν όλοι, με εξαίρεση ίσως από κάποια αγγλική ομάδα. Στον τελικό η Μαν. Γιουνάιτεντ θα πάει να κάνει το δικό της παιχνίδι και θα δούμε σπουδαίο ματς. Νομίζω πως οι Ισπανοί δεν θα χάσουν την ευκαιρία να κατακτήσουν έναν ακόμη τίτλο. Νομίζω πως είναι απόλυτα δίκαιο να πάνε αυτές οι δύο ομάδες στον τελικό. Η Μαν. Γιουνάιτεντ δεν μας εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά είναι μια σταθερή  ομάδα».
 
 πηγή: nova sportfm

Συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η κατασκευή του γηπέδου της Κάρτσοβας!

GIPEDO_FILIKON_01


Σαν παραμύθι ακούγεται η κατασκευή του γηπέδου των Φιλικών. Εδώ και αρκετό καιρό "φτιάχνεται", είτε με δωρεές, είτε με χρήματα που "χάθηκαν" και ξαναεμφανίστηκαν.

Η ουσία είναι τώρα, ότι συζητήθηκε σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και σύντομα (όπως ξανά λένε), θα αρχίσει να να τοποθετείται χλοοτάπητας (φυσικός ή πλαστικός)


Εάν τελικά όλα είναι όπως ακούγονται και προγραμματίζονται μέσα στο 2011 θα έχουμε γήπεδο, που θα είναι μια σημαντική  βοήθεια για τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Τρίπολης.

Ο Γιώργος Τζήλος στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης σήμερα στις 5 μ.μ.



Ο Γιώργος Τζήλος, ο πολυνίκης προπονητής με την ομάδα της Τεγέας (κύπελλο Αρκαδίας και πρωταθλητής), σήμερα θα είναι στο στούντιο της Δ.Ρ.Τρίπολης 91,5 fm. Είναι καλεσμένος των "προπονητών της εξέδρας" του Γιώργου Θεοδωράκη στις 17:00. Συντονιστείτε http://www.drt915.gr/

Πάσχα με υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας για τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης


http://www.dtr915.gr/


Παράδοση τείνουν να γίνουν τα αλλεπάλληλα ρεκόρ ακροαματικότητας που πετυχαίνει η Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης, κάθε χρόνο, στη γιορτή του Πάσχα! Το ειδικό πρόγραμμα που σχεδιάζει ο σταθμός, με επιλεγμένη παραδοσιακή μουσική, αυξάνουν τα ποσοστά ακροαματικότητας, σε τέτοιο βαθμό, που η Δημοτική Ραδιοφωνία φτάνει να ανταγωνίζεται πασίγνωστα ραδιόφωνα της Αθήνας!!! Πέρυσι το Πάσχα, ήταν στην 4η θέση ακροαματικότητας, σύμφωνα με τα στοιχεία του «eradio.gr», ενώ φέτος «σκαρφάλωσε» άλλη μία θέση και έφτασε στην 3η θέση ακροαματικότητας, προσμετρώντας μεγάλα ραδιόφωνα της Πρωτεύουσας…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης υποσκέλισε ραδιόφωνα όπως ο Ant1, ο Flash, το Vima, ο ΣΚΑΙ, ο Αθήνα 984 και πολλά άλλα!

Χιλιάδες Αρκάδες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό επέλεξαν να ακούσουν δημοτική μουσική από την ιντερνετική συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και να διασκεδάσουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς. Επίσης πάρα πολλοί ήταν συντονισμένοι στους 91.5 fm στα ραδιοφωνά τους, ακούγοντας το σταθμό μας όπου έφτανε το σήμα των 91,5 fm! Για άλλη μία χρονιά, ήταν πολύ μεγάλη η αγάπη που έδειξαν στο σταθμό οι ομογενείς Αρκάδες από την Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και την Ευρώπη οι οποίοι, αν και ήταν μακριά από την Ελλάδα, πήραν μία «γεύση» από το γλέντι που έγινε αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας. Το νέο ρεκόρ ακροαματικότητας αποδεικνύει ότι τα τελευταία χρόνια, το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης λειτουργεί σοβαρά, με καλό σχεδιασμό, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ακροατών του και έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το οποίο ισορροπεί ανάμεσα στην έγκυρη ενημέρωση και στην καλή μουσική.

Η Δημοτική ραδιοφωνία όμως δεν έχει υψηλή ακροαματικότητα μόνο στο διαδίκτυο. Ο σταθμός έχει αναδειχθεί πρώτος σε ακροαματικότητα και στην Αρκαδία κι αυτό προκύπτει μέσα από έρευνα που έγινε για την ακροαματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών της Αρκαδίας με εντολή του Υπουργείου Επικρατείας και τη διενέργησε η κοινοπραξία MRB - VPRC - METRON ANALYSIS.

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 σάς ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει άμεση ενημέρωση και ποιοτική μουσική!



Read more: http://www.kalimera-arkadia.blogspot.com/

Μεγάλες κουβέντες του Γιώργου ΤΖήλου, σε συνέντευξη στον Φώτη Αλεξόπουλο



Επ’ ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε μία απορία ζητώντας την τοποθέτησή σας. Αποτελείτε ένας προπονητής ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια καταφέρατε να πάρετε τη Νεστάνη από το πουθενά και να την οδηγήσετε στην Δ’ Εθνική. Στη συνέχεια αναλάβατε μία ομάδα όπως είναι η Τεγέα η οποία ως τότε πραγματοποιούσε απλά μία αξιόλογη παρουσία στην Α’ τοπική κατηγορία και την οδηγήσατε αρχικά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας πέρυσι και φέτος στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στην Δ’ Εθνική. Είναι επιτυχίες που θα μπορούσαν να σας ανοίξουν τις πόρτες για μεγαλύτερους συλλόγους της περιοχής. Για παράδειγμα ο Αστέρας που σε διάφορα τμήματα απασχολεί πολλούς προπονητές, αλήθεια δεν σας έχει πλησιάσει κάνοντας σας κάποια πρόταση συνεργασίας, έστω και στα τμήματα υποδομής;


Η αλήθεια ότι όσον αφορά τον Αστέρα ποτέ δεν έχω δεχθεί κάποια πρόταση και ποτέ δεν με έχει πλησιάσει κάποιος άνθρωπο του Αστέρα. Πιστεύω ότι αυτοί που ανακατεύονται με τα τμήματα υποδομής του Αστέρα με αγνοούν επιδεικτικά και δεν θα ήθελαν καμία συνεργασία μαζί μου. Είναι απλός ο λόγος που δεν με θέλουν, γιατί προσωπικά είμαι συναισθηματικά δεμένος με το σύλλογο, υπήρξα ποδοσφαιριστής του Αστέρα σε δύσκολα χρόνια και είμαι ένας άνθρωπος υπερήφανος, δεν παρακαλάω και δεν τρέχω πίσω από κανέναν και απλά είναι δύσκολο και γι’ αυτούς να με αποδεχθούν. Πλέον το έχω ξεπεράσει αυτό και δεν νοιώθω καμία πικρία. Άλλωστε εγώ έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα αυτή το οποίο θα το έχω για πάντα, ενώ αυτοί έχουν ένα δέσιμο μόνο με το οικονομικό κομμάτι και επομένως ότι κάνουν το κάνουν για τα λεφτά. Είμαστε δύο διαφορετικοί λοιπόν κόσμοι και ίσα-ίσα πιστεύω ότι πήραν ένα σωρό προπονητές εκεί στον Αστέρα, ανοίγοντας μου και μένα το δρόμο να δουλέψω με λιγότερο ανταγωνισμό. Αν το δω όμως και από άλλη οπτική γωνιά νομίζω ότι με εξυπηρετεί και πάλι αυτό που έγινε γιατί μπόρεσα και έδειξα την αξία μου σε έναν δύσκολο χώρο όπως είναι αυτός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εν μέσω οικονομικών προβλημάτων και με λίγα μέσα.

πηγή: http://www.contraepithesi.gr/

Ομάρ Καρντόσο. Ο 19χρονος Παραγουανός δοκιμάζεται στον Αστέρα Τρίπολης


Ήλθε από την Ολύμπια Παραγουάης και θα δοκιμαστεί . Οι πιθανότητες για την απόκτησή του, δεν είναι ενθαρρυντικές.

Ο 19χρονος Λατινοαμερικάνος, παίζει αμυντικό χαφ. Στην σημερινή προπόνηση  είχε αρκετή διάθεση, έτρεξε, έκοψε μοίρασε αλλά είναι νωρίς για να υπάρξει  κάποια άποψη για τον νεαρό παίκτη.