Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Παύλος Δερμιτζάκης: Η ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία μετά από χρόνια, αλλά έχει τα εχέγγυα να ανέβει πάλι.


«Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, παίξαμε όμως καλά και είχαμε πειθαρχία, ήμασταν καλοί αμυντικά


και επιθετικά, τουλάχιστον μέχρι την αποβολή. Μετά ήρθε το γρήγορο γκολ του


Παναθηναϊκού, ο οποίος μπορούσε να αυξήσει το σκορ. Η ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία


μετά από χρόνια, αλλά έχει τα εχέγγυα να ανέβει πάλι. Κόντρα στον Πανιώνιο θέλουμε να


κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά για να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο».

Παναθηναϊκός - Αστέρας 1-0. Δεν τα κατάφερε ο Αστέρας!

Παναθηναϊκός - Αστέρας 1-0. Στη Β' Εθνική ο Αστέρας!

1' Έναρξη του αγώνα.


Με τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Παναθηναϊκός φτάνει κοντά στο γκολ. Μετά από λάθος έξοδο του Ντεγκρά, ο Καραγκούνης δεν πιάνει καλά το σουτ και στη συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος αιφνιδιάζεται και δεν μπορεί να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός έχει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να έχει δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Στο12' σουτ από μακριά του Σισέ είναι αδύναμο και άστοχο.

14' Κίτρινη κάρτα στον Ουντόζι.



23' Κοντά στο γκολ οι "πράσινοι". Ο Σισέ εκτέλεσε φάουλ, ακολούθησε ασθεσνής απόκρουση του Ντεγκρά και στη συνέχεια ο Σαριέγκι υπό πίεση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

26' Νέα ευκαιρία για το "τριφύλλι" αυτήν τη φορά από σουτ του Χριστοδουλόπουλο που περνά πάνω από το δοκάρι.

30' Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Αστέρας στην αντεπίθεση. Ο Αράς με προβολή εξ επαφής, αλλά από πλάγια θέση, στέλνει την μπάλα άουτ.

43' Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Μετά από σουτ του Μπαστία, ο Μάτουσιακ έκανε την προβολή από κοντά αλλά ο Τζόρβας έδιωξε με το ένα χέρι. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού των «πρασίνων».



45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

Νευρικό ξεκίνημα από τους παίκτες του Φερέιρα, κάτι που δείχνουν και τα δύο τραγικά σουτ από Λέτο και Χριστοδουλόπουλο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

57' Την ευκαιρία του αγώνα χάνει ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βγαίνει τετ-α-τετ από κάθετη του Λέτο, αλλά νικιέται από τον Ντεγκρά.

59' Σουτ από τον Λέτο, διώχνει δύσκολα ο Ντεγκρά.



61' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Νίνης αντί του Καραγκούνη.

63' Κίτρινη κάρτα για Αράς.

64' Κίτρινη κάρτα ο Ορόθκο.



65' Από τα δύο μέτρα και με τον Ντεγκρά εξουδετερωμένο, ο Ζιλμπέρτο "καταφέρνει" να στείλει την μπάλα άουτ!

67' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Κερ αντί του Ουντότζι.



71' Κίτρινη στον Ροζέριο.

75' Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Γκοβού αντί Χριστοδουλόπουλου και Κλέιτον αντί Κατσουράνη.

76' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Αρσενίεβιτς αντί του Ροζέριο.

80' Δεύτερη κίτρινη στον Αράς και αποβολή. Με δέκα συνεχίζουν οι φιλοξνούμενοι.

82' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Από κόρνερ του Κλέιτον, ο Πιπίνης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

90' Ο Κλέιτον με εξαιρετική προσπάθεια βγάζει τον Σισέ απέναντι από τον Ντεγκρά αλλά η λόμπα του Γάλλου θα περάσει ελάχιστα άουτ.

90'+3' Μέσα σε ένα λεπτό ο Σισέ γτάνει άλλες δύο φορέ στο γκολ, όμως την πρωτη νικιέται από τον Ντεγκρά και τη δεύτερη η μπάλα φεύγει άουτ.

90'+4' Λήξη του αγώνα.



Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος

Α' Βοηθός: Δαμιανός Ευθυμιάδης

Β' Βοηθός: Δημήτρης Γούκος

4ος: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης

Παρατηρηρτής: Ναούμ Μιντιούρης





ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (75' Γκοβού), Βύντρα, Καραγκούνης (61' Νίνης), Κατσουράνης (75' Κλέιτον)



Στον πάγκο: Κοτσόλης, Λουίς Γκαρσία, Μαρίνος, Σιμάο,



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Πιπίνης, Ματούσιακ, Ροζέριο (76' Αρσενίεβιτς), Μπαστία, Ρούμπιλ, Αράς, Μπαρτολίνι, Ουντότζι (67' Κερ), Ορόθκο, Λαδάκης



Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Κερ, Τσαμπούρης, Κονσεϊσάο, Άλβες, Παπάζογλου


nova sport-fm.gr

To στερνό αντίο! Στην Β΄Εθνική μετά 4 χρόνια παρουσίας ο Αστέρας Τρίπολης. Λάθη επί λαθών, οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό.

To στερνό αντίο!

Στην Football League θα αγωνίζονται από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης. Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν 3-2 από την ΑΕΚ στην AEL FC Arena και οι Αρκάδες 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.




Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος θα ξεκαθαρίσουν όλα σε ότι αφορά τα πλέι οφ μετά τη νίκη του Άρη με σκορ 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου στο «Κλ. Βικελίδης».



Αναλυτικά η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:



Λάρισα-ΑΕΚ 2-3



Στην… κατοικία της Football League συνόδεψε η ΑΕΚ τη Λάρισα!Πιστή στην υπόσχεση πως θα είναι… κυρία μετά το «Καραϊσκάκη», η «Ένωση» επικράτησε 3-2 στο «AEL FC ARENA» και αποχαιρέτησε -όπως και η υπόλοιπη Σούπερ Λίγκα- τους «βυσσινί» μετά από πέντε χρόνια (και για τρίτη φορά στην ιστορία τους).



Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0



Κανείς δεν είχε λόγο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας 1-0. Οι «πράσινοι» μετά από ακόμη μια αναιμική εμφάνιση, χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ του Πιπίνη στο 81’ για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους ελλιπείς Αρκάδες, ενώ η ομάδα της Τρίπολης –που έπαιξε στο τέλος με δέκα λόγω αποβολής του Αράς- με αυτό το αποτέλεσμα, αποχαιρέτησε την κατηγορία.



Καβάλα-Ξάνθη 1-1



Γκολ, φάσεις, δύναμη, πάθος, ανατροπή, ταχύτητα. Καβάλα και Ξάνθη δεν κυνηγούσαν τίποτα επί της ουσίας αλλά χάρισαν απλόχερα ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα. Το τελικό 1-1 ίσως να αφήνει και τις δύο πλευρές με το παράπονο που δεν πήραν την νίκη αλλά στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής από βαθμολογικής πλευράς, είδαμε να παίζεται ποδόσφαιρο.



Κέρκυρα-Εργοτέλης 1-0



Τέλος στο αρνητικό σερί έβαλε η Κέρκυρα (πέντε ήττες) και με γκολ του Καλαντζή (29΄), νίκησε τον Εργοτέλη 1-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0.



Ηρακλής-ΠΑΟΚ 0-0



Το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία χωρίς τέρματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Ο Τάσος Κατσαμπής φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα του «Γηραιού» μπροστά στον κόσμο της ομάδας και αποθεώθηκε την στιγμή της αλλαγής του. Στα του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως λίγο ο Μπαντής και λίγο η αστοχία κράτησαν το μηδέν. Από τους γηπεδούχους ο Σολτάνι ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνων χωρίς να καταφέρει κάτι παραπάνω.



Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1



Με μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Ατρόμητος νίκησε με το εμφατικό 3-1 τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος παρουσιάστηκε αδιάφορος, διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού και έδωσε ξανά το δικαίωμα στους φίλους του να φωνάξουν: «Ατρόοομητε, τρελαίνομαι» αλλά και να σκεφτούν τον τελικό του Κυπέλλου!



Άρης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1



Τέσσερις ανατροπές σε ισάριθμα ματς μετράει ο Άρης με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, με κορυφαία τη σημερινή, που οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-1 κόντρα στο δημιούργημά του τεχνικού τους, Ολυμπιακό Βόλου, και, πλέον, βαδίζουν ολοταχώς για την πιο μεγάλη απ’ όλες...Ποια είναι αυτή; Να βρεθούν στο φινάλε (30η αγωνιστική) στα πλέι οφ, από εκεί που όλοι τους είχαν… ξεγραμμένους!



Πανιώνιος-Πανσερραϊκός 0-0



Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου... σαλονάτος! Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στη Νέα Σμύρνη και με τον έναν βαθμό που πρόσθεσαν στο... σακούλι τους, πανηγύρισαν -και μαθηματικά- την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.



Η επόμενη αγωνιστική (30η)



Κυριακή, 17/4



ΑΕΚ-Ηρακλής

SKODA Ξάνθη-Άρης

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Ατρόμητος-Καβάλα

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Λάρισα

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης

nova sport-fm.gr

Δεν πάμε καθόλου … καλά!


Α ρε Παναρκαδικέ, τι τραβάς και τι θα τραβάς, όσο υπάρχουν ανεγκέφαλοι!


Έγινε και αυτό στο φιλικό με την Τεγέα, αλλά λόγω Μαυρέα δεν πήρε διαστάσεις.

Υπήρξε μια αντίδραση από την Χρήστο Τζιαννή, επειδή δεν έπαιξε σε όλο το παιχνίδι. Ο προπονητής του τον αντικατέστησε σε κάποιο σημείο του φιλικού και αυτός πήγε στον πάγκο της ομάδας του και έπιασε συζήτηση με τον προπονητή του.

Ο Αντώνης Μαυρέας του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια και ο παίκτης έφυγε νευριασμένος.

Είναι λογικό και δεν αρέσει σε κανένα παίκτη και μάλιστα της αξίας του επιθετικού του Παναρκαδικού να μην παίζει.

Υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις και μάλιστα όλοι όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο, τις έχουν αισθανθεί.

Το πρώτο λόγο έχει πάντα ο προπονητής. Έκρινε πως έτσι πρέπει να γίνει και έτσι έκανε. Αυτή η κίνηση του Αντώνη Μαυρέα, είχε σκοπό να ηρεμήσει την ένταση και να προστατέψει τον παίκτη του.

Καλά ως εδώ. Το παράξενο είναι το παρακάτω.

Ένας κύριος που έχει διατελέσει και παράγοντας, εκνευρισμένος από αυτή την ιστορία, έκανε «σχέδια» στον βοηθό του Μαυρέα, τον Γιώργο Σπανάκη. Βγαίνοντας έξω, του είπε με επιθετικό τρόπο, ότι του χρόνου δεν θα είναι στην ομάδα και θα τον διώξει!!!

Ρε, δεν πάμε καθόλου καλά! Η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της και κάτι παραπάνω. Όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο και έρχεται αυτός ο κύριος και αντί να εξομαλύνει τα πράγματα, τους βάζει φωτιά!

Άντε κύριοι εσείς που «αγαπάτε» την ομάδα και ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός του Παναρκαδικού.

Δεν μπορείτε να βοηθήσετε, δρόμοοο! . Αφήστε ήσυχο τον καταταλαιπωρημένο σύλλογο να βρει την πορεία του. Δεν είναι «κτήμα» κανενός. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Κλείνοντας, καταλάβετε ότι αγαπάτε λάθος τον σύλλογο. Αλλά μάλλον, δεν ξέρετε να αγαπάτε και αυτό είναι χειρότερο…

Παναρκαδικός –Τεγέα 4-2


Φιλικό παιχνίδι έδωσαν ο κυπελλούχος Αρκαδίας Παναρκαδικός και η πρωταθλήτρια του α΄ τοπικού Τεγέα.


Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίκτες ο Αντώνης Μαυρέας,  για να μην χάσει τον καλό ρυθμό που έχει αποκτήσει η ομάδα. Ως γνωστό έιχε ρεπό η ομάδα της Τρίπολης, στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.



Η ομάδα του Γιώργου Τζήλου κατέβηκε με ελλείψεις και χωρίς «κήπερ». Οι πορτιέρο του γηπεδούχου, έκαναν χρέη τερματοφύλακα για την ομάδα της Τεγέας.

Στην ομάδα του Αντώνη Μαυρέα δοκιμάστηκε ένας μικρός από την Καλαμάτα, με ρίζες από την Πορτογαλία που άφησε καλές εντυπώσεις. Παράλληλα ο προπονητής του τριφυλλιού, έδωσε «χρόνο» σε πολλούς παίκτες της ομάδας του.



Το αποτέλεσμα έληξε υπέρ των κυπελλούχων με 4-2. Βέβαια καμιά σημασία δεν έχει, αφού ήταν φιλικό το παιχνίδι.

Τα γκολ πέτυχαν οι Σουρλίγκας, Σπ. Λαγός, Μπακογιαννάκης καια Σωπιάδης. Από την Τεγέα ο Δημητρακόπουλος και Μυλωνάς.



Στιγμιότυπα του φιλικού:



1. Οι γονείς του Σπύρου και Γιάννη Λαγού, δεν θα μπορούσαν να μην δουν το παιχνίδι...

2. Παρέα ήταν ο προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης Στράτος Γεννιταριώτης , με τον έτερο προπονητή Γιώργο Καττή στο γήπεδο.


3. Τα καλά φιλαράκια! Γιώργος Συνοδινός (γεν.αρχηγός Παναρακαδικού) , με τον φετινό στυλοβάτη της άμυνας της ΑΕΚ Τρίπολης, Κώστα Κοντόπουλο


4. Ο πρωταθλητής πρόεδρος. Δημήτρης Τσιαπιανίτης! Μπράβο πρόεδρε!


5. Έλα ντε! Ποιος είναι;