Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Φάσεις και το γκολ από το παιχνίδι του τελικού κυπέλλου Αρκαδίας (περιγράφει ο Χρ. Καρνέζης)

Το γλέντι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου

Μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου, οι κάτοχοι του τροπαίου, πήγαν στον "ΠΑΡΘΕΝΩΝ" . όχι στην Αθήνα, αλλά στο ψητοπωλείο του Θανάση Σπίγγου και το δείπνισαν.
Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη, με τους παίκτες να σκέφτονται πλέον το πρωτάθλημα.
Όλα είναι πιθανά, σχολίαζαν έχοντας την ελπίδα για καλύετρες μέρες.
Στο τέλος ο κόουτς της ομάδας, έδωσε ρεπό για σήμερα και κάλεσε τους παίκτες αύριο Παρασκευή, να είναι στο γήπεδο για προπόνηση!

Καλή όρεξη!

Ο Δημήτρης Κοσκινάς με τους παίκτες.



Γιάννης Δράνης, Γιώργος Συνοδινός, Δημήτρης Ζόργιας, Γιώργος Σπανάκης, Δημήτρης Κοσκινάς, Αντώνης Μαυρέας, Νώντας Ψυχογιός και Νίκος Σχίζας
Ο αρχηγός Δημοσθένης Δήμος



Γιώργος Γεωργακόπουλος, Κώστας Καλογιαννίδης και ο μικρός Σουρλίγκας


Θοδωρής Μπούτας, Σωτήρης Ψυχογιός, Σπύρος Λαγός και ο Δημήτρης Κοσκολός

Αναγνωστόπουλος, Κωστάκης και Ιωάννου



Μέλλος,Τζιανής, Γιάννης Λαγός και Γεωργακόπουλο



Άκης Μπακογιαννάκης και ο κόουτς. Δίπλα ο Νώντας Ψυχογιός






Ο Γιάννης Δράνης με το ζεύγος Θανάση Σπίγγου

Φωτογραφίες από τον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας







































Το γκολ του Σωπιάδη ( δεν φαίνεται), η μπάλα καταλήγει στο τέρμα του Παπαδόπουλου



Οι πανηγυρισμοί των παικτών και του πάγκου της ομάδας του Παναρκαδικού
































Γιώργος Τζήλος: Συγχαρητήρια στον Παναρκαδικό για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο καταξιωμένος στον χώρο του ποδοσφαίρου προπονητής  της Τεγέας Γιώργος Τζήλος, για την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Παναρκαδικό δήλωσε:



Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια, στον προπονητή, στους παίκτες και στην διοίκηση του Παναρκαδικού, για την κατάκτηση του κυπέλλου Αρκαδίας.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο εν λόγω προπονητής με την ομάδα του, είχαν "σηκώσει" το τρόπαιο.

Προβληματισμός για το γκολ!



Η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο θαυματουργή μπορεί να είναι για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Πριν την προπόνηση έγινε στους παίκτες ανάλυση για το παιχνίδι τους στην Ξάνθη.




Ο κ. Δερμιτζάκης έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, τα οποία όμως ευελπιστεί να λυθούν από την επόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα οι Καρέρα, Πουλίδο και Αργυρόπουλος  ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν είναι πιθανό  οι δύο πρώτοι να προλάβουν την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους». Παράλληλα ατομικό ακολούθησαν οι Ορόθκο, Φρανκού, όμως την Παρασκευή θα προπονηθούν κανονικά.



Εκτός Ελλάδας βρίσκονται οι Ρούμπιλ που γέννησε η γυναίκα του και Αρσενίεβιτς για να διευθετήσει προσωπικό του πρόβλημα. Παράλληλα από την προπόνηση απουσίαζε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί.

 
Δείτε  βίντεο από την προπόνηση:

Αγώνες μπάσκετ 3χ3 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη




2-3 Απριλίου το «3 με 3» στην Τρίπολη


Η επιστροφή στην Πλατεία Άρεως



Μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει στην Τρίπολη μία από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονταν στην Πλατεία Άρεως, το καθιερωμένο, γνωστό και καταξιωμένο πλέον τουρνουά μπάσκετ «3 με 3».



Ουσιαστικά πρόκειται για το κλασσικό, παραδοσιακό μονό του μπάσκετ, στο οποίο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που πηγαίνουν σε δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και θα χωρίζονται με βάση τις ηλικίες τους σε κατηγορίες. Φέτος συμμετέχουν τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) γεννημένα από το 1993 μέχρι το 2001.



Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα διοργανώσουν το «3 με 3» στην Πλατεία Άρεως το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2011.



Η Τρίπολη έχει να επιδείξει πάντα πετυχημένες διοργανώσεις μπάσκετ, αλλά και του τουρνουά «3 με 3» φτάνοντας μάλιστα παλιότερα στον αξεπέραστο αριθμό των 840 παιδιών!



Το «3 με 3» θεωρείται και είναι από τα σημαντικά κομμάτια του άκρως πετυχημένου Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ και απόδειξη αυτού είναι πώς τα τουρνουά διεξάγονται για 16η συνεχόμενη χρονιά.



Υπεύθυνοι από πλευράς Δήμου για τη φετινή διοργάνωση θα είναι η Χριστίνα Ζαμπαθά και ο Σταύρος Κουκάκης, ενώ τα φυλλάδια συμμετοχής που μοιράστηκαν ήδη στα σχολεία και στους συλλόγους του Δήμου Τρίπολης θα συγκεντρώνονται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο αθλητικό μαγαζί του Θόδωρου Τσουκαλά (οδός Τάσου Σεχιώτη 17) μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου.



Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ Περιόδου των Τουρνουά «3 με 3»:

26-27 Μαρτίου: Κυπαρισσία

2-3 Απριλίου: Τρίπολη

9-10 Απριλίου: Ελευσίνα, Εύοσμος - Κορδελιό

16-17 Απριλίου: Λαμία, Καλαμαριά

7-8 Μαΐου: Αγρίνιο, Χαλκηδόνα

14-15 Μαΐου: Ερμιόνη, Σέρρες

21-22 Μαΐου: Ν.Κίος, Αμπελόκηποι - Μενεμένη

28-29 Μαΐου: Κερατσίνι, Σταυρούπολη

4-5 Ιουνίου: Ιερισσός



23/6 θα περάσει η φλόγα των Special Olympics



Στις 23 Ιουνίου θα περάσει από την Τρίπολη η Ολυμπιακή Φλόγα των Special Olympics μετά τη συνάντηση που έγινε μεταξύ του υπεύθυνου της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Στέλιου Κωνσταντινίδη με το Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Σταύρο Κουκάκη, Χριστίνα Ζαμπαθά.



Οι Special Olympics είναι μία παγκόσμια γιορτή αθλητισμού και φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα το διάστημα 25 Ιουνίου-5 Ιουλίου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 7.500 αθλητών και αθλητριών.

Η Ολυμπιακή Φλόγα των αγώνων θα ανάψει στη Πνύκα στις 5 Ιουνίου