Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Βαγγέλης Γιαννούλης: Έίμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ Τρίπολης


Ο Βαγγέλης Γιαννούλης αριστερά, με τον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Λόντο


Ο Βαγγέλης Γιαννούλης ο «φοιτητής» από την Εύβοια, τα τελευταία χρόνια έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στα γήπεδα της Αρκαδίας. Είναι δεινός σκόρερ  και οι αντίπαλες άμυνες , «υποφέρουν» στην καλή του μέρα. Ομάδες που έχει παίξει ο Παγγορτυνιακός, ο Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης. Στην κιτρινόμαυρη ομάδα πήγε πέρυσι, έκανε ένα καλό πρωτάθλημα και τη ν  βοήθησε  στο δύσκολο πρωτάθλημα που τελείωσε. Φέτος τι θα κάνει, που θα παίξει;  Την απάντηση την έδωσε στους «προπονητές της εξέδρας».
«Συμφώνησα και θα συνεχίσω με την ΑΕΚ Τρίπολης. Είναι ένα σωματείο, που με «γεμίζει» σαν ποδοσφαιριστή. Τόσο η διοίκηση , όσο και οι παίκτες είναι πολύ συνεργάσιμοι. Βέβαια οι παίκτες έρχονται και φεύγουν. Η διοίκηση όμως παραμένει και είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας και κατ΄ επέκταση στους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος, που θα φορέσω και πάλι την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Φέτος θέλω να πιστεύω, ότι θα μπορέσει η ομάδα να πάρει αυτό που έχασε στο παρά πέντε στο περασμένο πρωτάθλημα.  Πιστεύω φέτος να μπορέσω να βάλω περισσότερα γκολ από πέρυσι».

Πέφτουν στα πόδια τους...



Έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με την απόδοσή τους. Στις καλές τους στιγμές, οι αντίπαλες άμυνες υποφέρουν. Τα δίδυμα , είναι και φοβερό δίδυμο μέσα στα γήπεδα. Ο ένας δημιουργεί και ο άλλος εκτελεί.  Ένα  «δίδυμο» που θα το ήθελε οποιαδήποτε ομάδα. Στην Φαλαισία που ανήκουν ακόμα, δείξανε την αξία τους. Πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές. Τι μέλλει γενέσθαι άραγε για τα Λυμπεροπουλάκια;
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στους «προπονητές της εξέδρας»  και είπε τα εξής:
« Δύσκολα θα μείνουμε στην Φαλαισία. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση και θα εξετάσουμε την προσφορά τους και τι ζητάνε σαν ομάδα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να πάμε σε άλλη ομάδα. Δεν το κρύβω ότι έχουμε δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Αρκαδίας , αλλά και της Μεσσηνίας.  Θα κοιτάξουμε βέβαια ποιες είναι αυτές,  που  θα είναι ευνοϊκές για μας. Ακόμα είναι νωρίς για να δούμε τι θα κάνουμε».

Την... έπεσε στον Καημενάκη ο Κούγιας!


Το είδαμε και αυτό! Ο Αλέξης Κούγιας έκανε φραστική επίθεση στον Γιάννη Καημενάκη. Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλεσε όσους  ήταν παρόντες  από τον Αστέρα Τρίπολης "λαμόγια" ! Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά απείλησε ότι όπυ θα τους βρίσκει θα  τους .....!  Το ωραίο είναι που είπε , ότι έχουν βρωμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο!


Όταν ζήτησε να του κρατήσουν τα στοιχεία του ο κ. Καημενάκης του απάντησε ο κ. Κούγιας : εμένα ρε καραγκιόζη με ξέρει όλος ο κόσμος, εσένα σε ξέρει κανένας;

Για όλα αυτά ο κ. Καημενάκης δήλωσε, ότι δεν θα δώσω το παραμικρό δικαίωμα σε κάποιον που του έχω κάνει μήνυση. Επίσης, δε θα ασχοληθώ με κάποιον τον οποίο ξυλοφόρτωνε η γυναίκα του, όπως ο ίδιος δήλωνε στα κανάλια! Ασχολούμαι μόνο με σοβαρούς και επιτυχημένους ανθρώπους"!

Να σημειώσουμε ότι από τον Αστέρα ήταν παρόντες εκτός του κ. Καημενάκη και οι κ.κ.  Γ. Μποροβήλος και Γ. Κριτσιδήμας



Την άλλη βδομάδα τα...σπουδαία



Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη για υποβολή υπομνημάτων έδωσε στις εμπλεκόμενες πλευρές η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετά την εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα πλαστά δελτία, που είχαν σαν συνέπεια να υποβιβαστεί ο «Γηραιός» ως 16ος της βαθμολογίας και να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης. 

Στη σημερινή εκδίκαση υπήρξε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Ηρακλή από τις ΠΑΕ Λεβαδειακός, Πανθρακικός και Δόξα Δράμας, που εκπροσωπήθηκαν από τον Βασίλη Γκαγκάτση. Οι εν λόγω ομάδες ισχυρίζονται πως έχουν έννομο συμφέρον ζητώντας να υποβιβαστεί ο Αστέρας Τρίπολης και να ανέβουν δύο επιπλέον ομάδες από τη Football League. 

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν πέντε δικηγόροι, οι κ.κ. Βαγιάκος, Κάρμης, Διαμαντόπουλος, Κυρίτσης και Αδαμίδης, ενώ τον Αστέρα Τρίπολης οι κ.κ. Κοντοβαζαινίτης και Χριστόπουλος. 

Ο κ. Κοντοβαζαινίτης υποστήριξε πως «…«… οι παρεμβαίνοντες δεν έχουν έννομο συμφέρον. Αυτό που θέλουν είναι να υποβιβαστεί ο Ηρακλής, αλλά όχι ως 16ος», ενώ ο Βασίλης Γκαγκάτσης ανέφερε πως «…«εμείς θέλουμε να εξαφανιστεί η πρώτη απόφαση και να γίνει δεκτή η έφεση του Ηρακλή». 

Ο κ. Βαγιάκος από την πλευρά του Ηρακλή είπε πως «… δεν αποδεχόμαστε πως είναι πλαστό το έγγραφο», ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Λεοντής, αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του επιστολή του Γιάννη Τάκη όπου λέει «μια όποια στιγμιαία λανθασμένη επιλογή μου, δεν μπορεί να αποτελέσει λόγο αφανισμού της ομάδας». 

Ο κ. Κάρμης τόνισε: «Μας έχει ήδη επιβληθεί ποινή που είναι η ανάκληση των δελτίων. Επίσης υπάρχει το άρθρο 20 περί πλαστογραφίας και αυτό θα έπρεπε να εφαρμοστεί, ώστε να μας επιβληθεί πρόστιμο. Η πρωτοβάθμια επιτροπή έκανε μία ακροβασία για να σώσει τον Αστέρα. Είναι μια παράνομη μεθόδευση για να σώσουν τον Αστέρα. Πρέπει να εξαφανιστεί η απόφαση. Το όποιο αδίκημα υπάρχει έχει παραγραφεί ένα μήνα μετά την έκδοση των δελτίων». 

Ο κ. Κοντοβαζαινίτης παρενέβη αναφέροντας πως «… πρόκειται για αδίκημα συνεχές και κατ’ εξακολούθηση, μέχρι την τελευταία αγωνιστική». 

Ο κ. Γκαγκάτσης τόνισε πως «…το ΔΣ της ΕΠΟ και το Διαιτητικό Δικαστήριο έχουν αποφασίσει ότι οι τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν υποβιβαστεί. Ο Αστέρας δεν νομιμοποιείται να κάνει καταγγελία». 

Έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Κωφίδης, διερωτήθηκε: «Αν ένας παράγοντας της ΕΠΟ έκανε ένα λάθος, θα καταργούσαμε την ΕΠΟ;», ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Γεράνης, είπε: «Επτά ομάδες της Σούπερ Λίγκας και 40 παιχνίδια εμπλέκονται στα στημένα. Είμαστε καθαροί, θα είναι σκάνδαλο αν δεν σωθούμε». 

H απόφαση αναμένεται την Τρίτη ή την Τετάρτη.

sport-fm.gr

Βαγγέλης Καψής: Γυρίζω στην ομάδα που αγάπησα!


Μετά από ένα χρόνο μακριά από την ΑΕΚ Τρίπολης, ο Βαγγέλης Καψής ξαναγυρίζει στην ομάδα της καρδιάς του. Πέρυσι μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, έμεινε ελεύθερος και πήγε στον Άρη Τρίπολης, που εκεί δεν αγωνίστηκε.

Φέτος μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σπύρου, συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές να ξαναενεταχθεί στο δυναμικό της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Μίλησε στους "προπονητές της εξέδρας" και είπε τα εξής:

" Είμαι ευχαριστημένος που θα ξαναπαίξω στην ομάδα που αγάπησα.  Ένα χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο, δεν σταμάτησα να την παρακολουθώ πως πάει. Στεναχωρήθηκα που έχασε την άνοδο. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να πετύχει τον στόχο της φέτος. Μίλησα με τον Αντώνη και συμφωνήσαμε  να ξαναπαίξω στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να την βοηθήσω, να πιάσει τον στόχο της".

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σπύρου τοποθετήθηκε  για τον "επαναπατρισμό" του παίκτη και είπε:



" Τον Βαγγέλη τον ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι. Θεωρώ ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε παίκτες σαν τον Καψή στην ομάδα μας. "


Στην Γ΄Εθνική ο Πολύβιος!

Ο προπονητής του πρωταθλητή Πολύβιου, μιλάει αποκλειστικά στο «Κόντρα Επίθεση»!

Η πορεία του Πολύβιου Μεγαλόπολης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν ήταν τυχαία καθώς για να επιτευχθεί χρειάστηκαν ώρες δουλειάς στο γήπεδο, καλό κλίμα, αγωνιστικές ισορροπίες και εν τέλει ένα σύνολο από παίκτες, ανθρώπους της διοίκησης και φυσικά τον προπονητή που θα μπορούσε να φέρει εις πέρας με επιτυχία το μεγάλο στόχο για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Η Αρκαδική ομάδα δεν έφτασε τυχαία στην κατάκτηση του πρωταθλητή στην Α’ τοπική κατηγορία μπάσκετ και κατ’ επέκταση στο εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία της επόμενης σεζόν. Για όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Πολύβιο είδαν μία ομάδα που με γνώμονα την δυνατή άμυνα, δύσκολα «καμπτόταν» από τους αντιπάλους. Επιπλέον με ικανούς παίκτες και στον επιθετικό τομέα κατάφερε να βρει το δρόμο για μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα οι οποίες αρχικά τον οδήγησαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια του έδωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ένας από τους ανθρώπους ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο «ευθύνης» σ’ αυτή τη σπουδαία επιτυχία μετά το 2000 και το 2007, είναι ο προπονητής του Πολύβιου κ. Αντώνης Κούτρης, ο οποίος δεύτερο χρόνο στην Αρκαδική ομάδα κατάφερε να περάσει την κατάλληλη φιλοσοφία εντός και εκτός παρκέ, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο σημείο, σήμερα, να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Για την συνέντευξη του προπονητή της ομάδας του Πολύβιου, μπορείτε να την διαβάσετε στο www.contraepithesi.gr