Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΤΕΛΙΚΟΣ





Η ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο άφησε ικανοποιημένους τους Αρκάδες. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, έφτασε στον βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα θα μπορούσε να «κλέψει» και το τρίποντο αν η μπάλα δεν ερχόταν στο αριστερό πόδι, του εξαιρετικού για ακόμα ένα παιχνίδι, Αντώνη Λαδάκη.

Οι «κυανοκίτρινοι» προχώρησαν την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου στον δανεισμό του Θανάση Παπάζογλου. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ αποτελεί επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη, καθώς γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή του Παπάζογλου είναι η δεύτερη, μετά του Μαρσέλο, που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των Αρκάδων, δείγμα της εμπιστοσύνης των διοικούντων.

Ο Έλληνας τεχνικός κάθε μέρα αξιολογεί όλο και περισσότερο το υπάρχον υλικό και προσπαθεί να περάσει τα δικά του στοιχεία μέσα στην ομάδα. Παράλληλα ικανοποίηση υπάρχει και για τον Ροτζέριο, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον «τελικό» με την Λάρισα. Το παιχνίδι είναι το Σάββατο και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει ρεπό. Αμφίβολος είναι ο Πουλίδο και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να είναι έτοιμος θα μείνει η ίδια αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα θέση στο αρχικό σχήμα μπορεί να διεκδικήσει ο Μαρσέλο και ο Ματούσιακ. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

Χρήστος Οικονόμου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ








Έχω την απορία και θέλω κάποια εξήγηση, πως το καλοκαίρι βγαίνατε και λέγατε τα Μ.Μ.Ε., ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί για την άνοδο και τώρα που είναι πρωτοπόρος, ακούγονται τόσα πράγματα και μας γίνεται πόλεμος;
Ακούγετε έντονα ότι η ΑΕΚ παίρνει τα παιχνίδια με την διαιτησία, ότι στηρίζεται !
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 14 παίκτες. Όλοι τους έχουν ποδοσφαιρική αξία.
Ερωτώ σε ποιο παιχνίδι ευνοήθηκε η ομάδα. Έχασα ένα παιχνίδι με την Μελιγού, που είχαμε να χάσουμε 18 αγωνιστικές. Προσπάθησα μέσα από το χαμένο αυτό παιχνίδι, να δω τα λάθη μας και να τα περάσω στους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς έτσι είναι τα παιχνίδια. Υπάρχει και η ήττα και η ισοπαλία, αλλά και η νίκη. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά , πρέπει να κοιτάζουμε τις ομάδες και όχι να κάνουμε αρνητικά σχόλια.
Η κάθε ομάδα χτίζεται από την διοίκηση και η ΑΕΚ έχει καλή διοίκηση.
Χάσαμε και δεν αναφερθήκαμε σε κανέναν.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε περαιτέρω σχόλια.
Ευχαριστώ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ






Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί δήλωση του προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης Γιώργου Κυριακόπουλου, που έδωσε στην εκπομπή "οι προπονητές της εξέδρας" στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στον Γιώργο Θεοδωράκη

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ




Στον Θρασύβουλο θα συνεχίσει για τους επόμενους έξι μήνες την καριέρα του ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος μέχρι τώρα φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε την πρώτη του εμφάνιση την περσινή σεζόν με τους Αρκάδες και υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου, όμως αυτή την στιγμή και με την παρουσία των Ματούσιακ, Φρανκού, Παπάζογλου είναι πολύ δύσκολο να βρει χώρο έστω και στην αποστολή της ομάδας.

Έτσι προτιμήθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη να παραχωρηθεί δανεικός στον Θρασύβουλο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Νωρίτερα ο Θρασύβουλος προχώρησε και στην απόκτηση, επίσης με την μορφή δανεισμού, του Σκούρτη από τον Πανιώνιο.

Χρήστος Οικονόμου
πηγή sport-fm







Μέσα σε ένα ωραίο περιβάλλον σε γνωστό κέντρο της πόλης μας, η ΑΕΚ Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της και στην συνέχεια βράβευσε τους αθλητές της, που διακρίθηκαν στο τένις.
Αρχικά ο πάτερ Δημήτρης Λυμπερόπουλος ευλόγησε την πίττα και μίλησε στους παραβρισκόμενους.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, ο κ. Γιώργος Νίκου πήρε τον λόγο και μίλησε για την ιστορία του σωματείου. Ευχαρίστησε για την καλή δουλειά που γίνεται που γίνεται από προπονητές και τους αθλητές.
Χαιρετισμό απεύθυναν και ο Δήμαρχος της Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, καθώς και μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως οι κ. κ. Κουκάκης Σταύρος, Κοσκινάς Δημήτρης και Θοδωρής Παλιογιάννης
Βραβεύτηκαν επίσης από του Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης, ο αείμνηστος Νίκος Παπαγεωργάκης και οι κ. κ. Νίκος Σαββόπουλος και Ηλίας Τσιάμας.
Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον δημοσιογράφο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και ανταποκριτή της εφημερίδας sport-day και ρ/σ sport-fm ,Γιώργο Θεοδωράκη για την ενεργή συμμετοχή του στον αθλητισμό.

Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Δανεικός στον Αστέρα ο Παπάζογλου

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του Θανάση Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης, για τους επόμενους έξι μήνες. Ο 22χρονος επιθετικός μετρά φέτος οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες
1. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 14
2. ΤΕΓΕΑ 31 14
3. ΦΑΛΑΙΣΙΑ 31 14
4. ΜΕΛΙΓΟΥ 27 14
5. ΛΕΩΝΙΔΙΟ 21 14
6. ΑΠΟΛΛΩΝ 21 14
7. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ 17 14
8. ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 15 14
9. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 14 14
10. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 12 14
11. ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 12 14
12. ΑΧΙΛΛΕΥΣ 5 14


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες
1. ΗΡΑΚΛΗΣ 33 14
2. ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 32 14
3. ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 14
4. ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 30 14
5. ΚΟΡΥΘΙ 27 14
6. ΔΟΞΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18 14
7. Α.Ε. ΜΑΡΙΟΥ 16 14
8. ΕΛΠΙΔΑ 15 14
9. ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 14 14
10. ΚΑΨΙΑ 12 14
11. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 9 14
12. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 3 14

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες
1. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3 1
2. ΦΟΡΤΟΥΝΑ 3 1
3. ΠΑΡΝΩΝ 1 1
4. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΚΟΠΗΣ 1 1
5. ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 0 1
6. ΝΕΣΤΑΝΗ 0 1

ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΟΡΥΘΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ

ΓΚΟΛ ΚΟΡΥΘΙΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΡΥΘΙΟΥ

ΚΟΡΥΘΙΟ-ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1




ΚΟΡΥΘΙΟ-ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου μεταξύ του Κορυθίου και της Δόξας Μεγαλόπολης. Όλα ήταν μοιρασμένα. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και έχασαν δύο μοναδικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είδαν τρεις φορές την μπάλα να χτυπά στα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου. Κατάφεραν να προηγηθούν μ ε γκολ του πιτσιρικά Φωτόπουλου , που στην συνέχεια έχασε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν σουτ του, βγήκε λίγο άουτ. Στη επανάληψη η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και ισοφάρισε με τον Κώτσιρα, μετά από ιδανικό πλασέ. Όσο περνούσε η ώρα η απόδοση των φιλοξενουμένων ανέβαινε και μετά την υποχρεωτική αλλαγή του Χρ. Παναγιωτόπουλου, πίεσε την εστία του Τρικάτσουλα, είχε τρεις με τέσσερις καλές ευκλαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. Έτσι το σφύριγμνα του κ. Γκοβέση βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.
Διαιτητής ο κ. Γκοβέσης με βοηθούς τους κ. κ. Παπαθανασίου και Νίκα
ΚΟΡΥΘΙΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ): Τρικάτσουλας ,Σταματόπουλος, Ολγκερτ, Καραντούνης, Παναγιωτόπουλος, Παναγιώταρος, Καλογιάννης, Πυρπαράς, Μελούδης, Μοσχόπουλος, Φωτόπουλος (Ρούμπος, Θεοδωρόπουλος, Μοσχόπουλος Δ., Παπασπηλιού, Κοσμόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Παναγιωτόπουλος Κ)
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗΣ):Αναγνωστόπουλος, Μπάρης, Αλεξανδρής, Νταής, Σιμόπουλοπς, Κώτσιρας, Λαμπρόπουλος, Κουλουράς, Παπαγγέλης, Παπαδόπουλός, Αντώνακας. (Θεοδωρόπουλος, Στρατής, Σιμόπουλος, Κολοκοτρώνης, Ζώης, Λ. Κολοβός, Γ. Κολοβός)