Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Όταν το "κοπέλλι" ... θέλει (φωτο και βίντεο το γκολ και το δοκάρι)



Φιλική νίκη επί της Ενόπλων

Ο Αστέρας κέρδισε με 1-0 την Εθνική Ενόπλων χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο 44ο λεπτό. Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής του Αστέρα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά που του έβγαλε ο Μπακασέτας και αφού απέφυγε τον Λυμπερόπουλο, δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει στην κενή εστία και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες φάσεις για την εστία της εθνικής Ενόπλων, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, είτε λόγω της ικανότητας των πορτιέρο της εθνικής ομάδας, είτε γιατί στάθηκε άτυχος στο 59ο λεπτό, όταν το σουτ του Μπακασέτα έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.

Στο φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ενόπλων, ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και συστήματα εν όψει των προσεχών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.


Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας) , με βοηθούς Αναστόπουλο και Δ. Βεργέτη

Αστέρας: Μπαντής (60’ Γεωργακόπουλος), Γιαλούσης (71’ Καρυδόπουλος), Φορμίκα (71’ Λυμπέρης), Ρούσσης (81’ Μυρσινιάς), Καστέλς (77’ Ορόθκο), Αναστασόπουλος (46’ Ντινιωτάκης), Έγκον (80’ Ψυχογιός), Φραγκουλάκης (80’ Παναγάκης), Μπακασέτας (80’ Κατσαρός), Αλβάρο (55’ Κωστούλας), Καλαντζής (46’ Γκάμπριελ).
Εθνική Ενόπλων: Λυμπερόπουλος (46’ Κυριακίδης), Μακρής (85’ Τσαντίδης), Αργάνης (85’ Ζαφειρόπουλος), Βασιλείου (46’ Γουσούλης), Τσαμπούρης (82’ Μπουγιάς), Μαχαίρας (74’ Τουμάσης, 89’ Παπαδημητρίου), Λισγάρας (46’ Μπουγατσιάς), Κομεσίδης, Καραλής (61’ Σκούρας, 87’ Πρασσάς), Γεωργίου (55’ Τζανέτος), Διαμαντάκος (46’ Παπαθανασίου, 80’ Δημαράκης).
- Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό αποστολής της εθνικής ενόπλων Υποπλοίαρχο κ. Καρανικόλα.