Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τα νέα του Αστέρα Τρίπολης





Το Σάββατο φιλικό με την Λάρισα



Το Σάββατο 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Αστέρα στο Καρπενήσι με αντίπαλο την Λάρισα (7 μ.μ.), ενώ υπάρχει μία περίπτωση να γίνει ένα ακόμα φιλικό την Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Παναιτωλικό στις 7 Αυγούστου (19.00).



Μπήκαν στις προπονήσεις Χουανίτο, Έγκον

Ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα ο Πουλίντο



Η πολύ καλή και σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στο Καρπενήσι από τον Ισπανό προπονητή του Αστέρα Όσκαρ Φερνάντεθ και τους άμεσους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, συνεχίστηκε και σήμερα με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείχνουν διάθεση και πάθος κατά τη διάρκεια της προπόνησης.



Η πρωινή προπόνηση χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το πρώτο να περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της συνεχίστηκε με συνεχόμενες ασκήσεις με μπάλα.



Στο μεταξύ, σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης εντάχθηκαν κατευθείαν οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Αστέρα, Χουανίτο και Έγκον, ενώ στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης ότι ξεκίνησε ασκήσεις με την μπάλα ο Πουλίντο.



Τέλος, ο Μπαρτολίνι συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να μπει κανονικά στην προπόνηση από την Τετάρτη.



Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας



Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Το ειδικά διαμορφωμένο εκδοτήριο στην Πλατεία Πετρινού θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ., ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και από την μπουτίκ του Αστέρα από την Δευτέρα 1 Αυγούστου (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ.).


Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το τουρνουά Βeach Volley, South Cup, 22-24 Ιουλίου στο Παράλιο Άστρος.




Χθές ήταν η τελευταία μέρα του τουρνουά στο Παράλιο Άστρος με τους τελικούς   των ανδρών και των γυναικών.