Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ" ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΙΕΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΒΡΑΣΙΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
ΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
ΑΤΣΑΒΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΧΑΙΑΣ)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΦΩΤΗΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΚΑΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ Ελαιοχώρι 31 /01 /2011
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑριθμΠρωτ. 93
Ο <ΠΑΝ>

ΠΡΟΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Κοιν. 1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΑ
2. ΣΥΝΔ. ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

κ. Πρόεδρε
κ. κ. Σύμβουλοι

Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να γράψουμε και να καταγγείλουμε όλα αυτά που δεν γράφουν ποτέ οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα αφού έχουν απόλυτη ασυλία, αλλά και κανείς άλλος.
Είναι το τρίτο σχεδόν συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας μας που πρωταγωνιστές είναι οι διαιτητές και όχι οι παίχτες. Με εξωαγωνιστικές συμπεριφορές αυταρχισμού, τσαμπουκά και εκφράσεις αλητείας ενώ η αγωνιστική συμπεριφορά έχει τα στοιχεία του <ξέρω τον τρόπο για να χάσεις>. Αυτά αγαπητοί συνεργάτες δεν θα τα δείτε ποτέ γραμμένα στο φύλλο αγώνα αλλά ούτε κάπου αλλού, γιατί εκεί γράφουν ότι τους βολεύει και συμφωνεί με τον ΚΑΠ.
Τι έγινε στις 8-1-2011 στο παιχνίδι ΠΑΝ-ΑΕΚ δεν θα το μάθετε ποτέ ούτε το πως χάσαμε διότι το φύλλο αγώνα δεν γράφει τίποτα για τα σφυρίγματα του Γιαννόπουλου, ούτε για τις απειλές του προς τους παίχτες σε κάθε φάση ότι <είμαι τρελός θα σας διαλύσω>, ούτε ότι στη λήξη του αγώνα και χωρίς να προκληθεί μας είπε ότι <ξέρει όλη η Τρίπολη ότι ο Γιαννόπουλος έχει 10 κιλά αρχ……>. Παρόν σε όλα ο παρατηρητής κ. Μπιρμπίλης.
Τι έγινε στις 15-1-2011 στο παιχνίδι Κορακοβούνι-ΠΑΝ δεν γράφεται πουθενά. Πως ο διαιτητής Γκριτζέπης ακύρωσε στο 0-0 κανονικότατο γκολ της ομάδας μας λέγοντας στον αρχηγό μας ότι <πως αλλιώς δεν θα φύγει από το γήπεδο>, με υπόδειξη ενός προκλητικού επόπτη που έφτυσε παίχτη μας που διαμαρτυρήθει. Ρωτήστε τον παρατηρητή και τους υπεύθυνους του Κορακοβουνίου, που προσπάθησαν να μας στηρίξουν.
Στις 23-1-2011 στο παιχνίδι ΠΑΝ-Απόλλων επειδή κερδίσαμε πρέπει να ρωτήσετε τους υπεύθυνους της ομάδας του Τυρού.
Προχθές 29-1-2011 στον αγώνα ΠΑΝ-Μαντινειακός ήρθε το αποκορύφωμα με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο και συνεργό τον επόπτη Παπαθανασίου. Όσο καλοπροαίρετη διάθεση και να έχουμε είναι αδύνατο να μιλήσουμε για ανθρώπινα λάθη. Απλά μας την είχαν στημένη για να δώσουν το παιχνίδι στον αντίπαλο. Πως αλλιώς θα χαρακτηρίζατε αποφάσεις όπως <πρώτο γκολ οφσάιτ, δύο ολοφάνερα πέναλτυ που δεν δόθηκαν αν και στο ένα ο διαιτητής το είχε υποδείξει, γκολ καθαρό μας ακυρώθηκε, ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή έφερε το δεύτερο γκόλ>. Στη λήξη του παιχνιδιού σε έντονη διαμαρτυρία των παιχτών μας και ενώ ο παίχτης μας Γιαννούλης έλεγε στον επόπτη < δεν ντρέπεσε ρε τι ήταν αυτά που έκανες> ο διαιτητής μπήκε μπροστά και του είπε < φύγε κοντέ μη σε γαμ…..>. Επίσης στη φάση του πρώτου γκολ σε έντονη διαμαρτυρία των φιλάθλων στο επόπτη κάλεσε την αστυνομία οξύνοντας ακόμη τα πνεύματα και έχοντας τη προστασία της στο δεύτερο ημίχρονο ολοκλήρωσε το έργο της εξόντωσής μας. Τα είδατε αυτά γραμμένα στο φύλλο αγώνα μάλλον όχι. Ρωτήστε τον παρατηρητή σας κ. Μπιρμπίλη.
Κύριοι
Αυτούς τους βαθμούς που ετσιθελικά μας αφαίρεσαν ποιος θα μας τους δώσει μπορείτε να μας απαντήσετε. Καλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι το φύλλο αγώνα δεν λέει την αλήθεια. Εκτός αν αλήθεια είναι η άποψη μόνο του διαιτητή. Αυτός ο αυταρχισμός στην άποψη της διαιτησίας δεν θα τελειώσει ποτέ. Αυτή η ασυλία μεροκαματιάρηδων της διαιτησίας εσάς δεν σας προσβάλει καθόλου μάλλον και ας πάμε το ποδόσφαιρο στο Νομό μας στα πέτρινα χρόνια.
Δεν είναι η Α΄ κατηγορία το ζητούμενο αλλά το ότι δεν μπορούμε να χαρούμε αυτό που κάνουμε. Δεν γίνεται 4-5 διαιτητές να παίζουν όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα. Οι υπόλοιποι γιατί δεν ορίζονται. Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε όλα αυτά.
Γράφουν ότι θέλουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, τιμωρούνται παίχτες, παράγοντες, πληρώνονται πρόστιμα χωρίς έλεος. Αυτούς δεν μπορεί κανείς να του τιμωρήσει για ότι κάνουν γιαυτό θα συνεχίσουν. Πρέπει να τελειώνουμε με το παιδομάζωμα διαιτητών των 25 και 50 ευρώ και να βάλουμε άλλα κριτήρια με ποιοτικά χαρακτηριστικά αν θέλουμε άλλη πορεία και όχι απλά να γίνει ένα πρωτάθλημα γιατί έτσι πρέπει. Σήμερα έχουν αλλάξει οι συνθήκες και υπάρχουν διοικήσεις Σωματείων που θέλουν το ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από την υποβάθμιση του παρελθόντος. Έχετε τη διάθεση να εκπαιδεύσουμε παράγοντες και διαιτητές με νέους κανόνες και αξίες όπως σεβασμός, αξιοπρέπεια, ευγένεια για να φύγουμε από την αλητεία η όχι. Αλήθεια θα γίνει ποτέ ένας τέτοιος διάλογος με ικανούς και σοβαρούς διαιτητές.
Μέχρι τότε αδυνατούμε κύριοι να συνεχίσουμε με αυτές τις συνθήκες που κάνετε ότι δεν τις βλέπετε διότι το χόμπυ μας και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε έγινε επικίνδυνο και για 5-6 τρελούς διαιτητές που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ήλιο από το φεγγάρι θα πάμε φυλακή.
Καταθέτουμε λοιπόν τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας στα γραφεία σας για να σας απαλλάξουμε από την ενοχλητική παρουσία μας και να ομορφύνουμε το πρωτάθλημά σας.
Αν έχετε κάτι να συζητήσουμε πάνω σε όλα αυτά έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε για την αλήθεια και την λύση που χρειάζεται για όλους μας.


Ευχαριστούμε για όλα
Με εκτίμηση


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΙΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ 020211

ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ;

Ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει ο Αστέρας Τρίπολης το Σαββάτο στην Τρίπολη, με την καιγόμενη για βαθμούς ομάδα της Λάρισας.
Ποια είναι η γνώμη σας; Θα νικήσει, θα έλθει ισοπαλία ή θα ηττηθεί;

Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

MOV001

MOV002

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος Λάρισα. Στο βοηθητικό γήπεδο έγινε η προπόνηση, χωρίς την παρουσία του Πουλίδο που έκανε σήμερα ατομική προπόνηση, όπως και ο Κουρμπέλης. Απόντες οι Μπακασέτας και Πιπίνης. Ο Αράς που έχει επιστρέψει, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με τον Μάρκο Κλοκίδη. Παρόντες και με πολύ διάθεση τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας Παπάζογλου και Ματούσιακ. Το μεσημέρι στις 3 η ώρα, θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη. Η προπόνηση θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 11.