Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Παύλος Δερμιτζάκης

Στην κακή επίθεση και την μηδαμινή ενίσχυση στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Παύλος Δερμιτζάκης, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Μακεδόνας τεχνικός σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα δεν λειτούργησε στο δεύτερο γύρο, όπως θα έπρεπε επιθετικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής τόνισε πως είναι κρίμα που ο Αστέρας του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football League.




Για το ματς: «Ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τις 2 ομάδες, εμείς θέλαμε τη νίκη για μας, για τη διοίκηση, τον κόσμο που ήταν μαζί μας όλο το χρόνο και δεν είχε γευτεί νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει, βγάλαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε χώρο, πήρε κατοχή ο Πανιώνιος και προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις».



Για το μέλλον: «Εύχομαι τέτοια εποχή του χρόνου, η ομάδα να πανηγυρίζει την άνοδο, γιατί ο Αστέρας είναι ένα οργανωμένο κλαμπ, υπάρχει μια ήρεμη πόλη που έχει όλες τις προϋποθέσεις να έχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Όταν μια ομάδα δεν έχει άγχος, επιδρά θετικά. Θα έλεγα όμως ότι και με τον Άρη και με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά αλλά δε μας βγήκαν τα γκολ. Θα δούμε αν θα είμαι εδώ. Θα κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου για όλα».



Για κινήσεις του Ιανουαρίου και τι δεν βγήκε: «Ό,τι μπορέσαμε κάναμε τον Ιανουάριο. Ήρθα την τελευταία εβδομάδα και κάναμε κάποιες κινήσεις. Προσπαθήσανε τα παιδιά αλλά δε μας βγήκε. Ο Μήτρογλου πέτυχε περίπου 8 γκολ που ήταν νίκες και βαθμοί. Σε μας δεν έγινε αυτό και αυτό νομίζω ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Δεν πετύχαμε τα γκολ που έπρεπε. Είχαμε από τις καλύτερες άμυνες αλλά τη χειρότερη επίθεση κι αυτό στοίχισε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου