Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Επιστολή του Πανθυρεατικού προς τους αθλητές της ακαδημίας του.



Mε την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανθυρεατικού, το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα νέα παιδιά που συμμετείχαν σ΄αυτές και να τα συγχαρεί για τις επιδόσεις τους και κυρίως για τη συνέπεια και το ήθος τους.Επίσης θερμά ευχαριστούμε και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.Τέλος ευχαριστούμε και τον προπονητή τους κ.Δημήτρη Λαλουδάκη για την ωραία συνεργασία και όλους όσους βοήθησαν σ΄αυτήν την προσπάθεια. 


Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς των παιδιών ότι για μας ,πέρα από το αθλητικό σκέλος ,ιδιαίτερη σημασία έχει να καταστήσουμε τον Πανθυρεατικό σχολείο ευρύτερης παιδείας έτσι ώστε σε συνεργασία με τους άλλους φορείς εκπαίδευσης , να παραδώσουμε στην κοινωνία σωστούς ανθρώπους.
Για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Πανθυρεατικός στοχεύει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις Ακαδημίες του δημιουργώντας πιο πολλά τμήματα και καλύτερες συνθήκες μάθησης και ελπίζει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους νέους ανθρώπους στις τάξεις  του.


Σας ευχαριστούμε.


ΤΟ Δ.Σ. ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο.

Παναρκαδικός : Είδε Ιταλό τερματοφύλακα.


Στο φιλικό αγώνα που έδωσε σήμερα ο Παναρκαδικός με τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλο Μεσσηνίας, ήλθε ισόπαλος με σκορ  4-4.
Το παιχνίδι αυτό έγινε για να δοκιμαστούν παίκτες από τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα. Ξεχώρισε ο Ιταλός γκολκίπερ Νταβίντ Μπουένο, 24 χρονών , που έπαιζε στην Μπάρι.  Ο Ιταλός πορτιέρο ήλθε απ΄ ευθείας από την Πάτρα και μπήκε στο παιχνίδι. Τα στοιχεία που έδειξε σίγουρα εντυπωσιάζουν και δείχνουν «κίπερ» για μεγαλύτερη κατηγορία.
Σήμερα το βράδυ θα συζητηθεί η μεταγραφή του για την ομάδα της Τρίπολης.  Κατά τα λοιπά στο φιλικό παιχνίδι σκόραραν οι Τζιανής , Μπακογιαννάκης (2) και ο υπό δοκιμή παίκτης Αλπίν.

Η ενδεκάδα του Παναρκαδικού:
Μπουένο (Μπραϊμλάρι), Αλπίν, Παναγούλιας, Μπεντεβής, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Νταμιάν, Δήμος, Σουρλίγκας, Μπακογιαννάκης, Τζιαννής. Έπαιξαν και οι πολλά υποσχόμενοι πιτσιρικάδες Παρασκευόπουλος και Τζανετόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος ο Νταβίντ Μπουένο αγωνίστηκε με την ομάδα της Μεσσηνίας.
Αγωνίστηκε για πρώτη φορά το νέο απόκτημα ο Παναγιώτης Παναγούλιας.

Νίκος Γούτος : Έρχομαι για να ανεβάσουμε τον Παναρκαδικό στην Δ΄Εθνική!



Μετά την ανακοίνωσή της μεταγραφής του από την ομάδα του Παναρκαδικού, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος μεσοεπιθετικός Νίκος Γούτος μας δήλωσε:

" Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλή φήμη στην  Λάρισα. Ξέρω ότι είναι ιστορικό σωματείο, έχει παρελθόν καλό και πολλούς φίλους. Είναι οργανωμένο με πολύ καλό γήπεδο, κάτι που θα βοηθήσει να παίξω καλή μπάλα.
Γνωρίζω τον προπονητή τον Αντώνη Μαυρέα, που είναι πολύ καλός και έμπειρος. Σίγουρα θα με βοηθήσει πολύ στο να παίξω καλή μπάλα, θα μάθω πολλά από αυτόν. Όχι μόνο εγώ, αλλά και όλη η ομάδα, όλα τα παιδιά.
Έρχομαι στην Τρίπολη στις 10 Αυγούστου, όπου και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Πιστεύω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και κερδίσουμε την άνοδο στην Δ΄Εθνική ". 

Αρκαδικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ο Αστέρας, αλλά και η πηγή του το ερασιτεχνικό


Κώστας Καρκουλής (πρόεδρος Φορτούνας Ξηροπήγαδου) : Ζούμε για αυτό που κάνουμε!


Τον πρόεδρο της Φορτούνας Ξηροπήγαδου τον γνώρισα για πρώτη φορά στο γήπεδο της Κάρτσοβας, όταν έπαιζε εναντίον της Αναγέννησης Τρίπολης για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας Ε.Π.Σ.Α.
Μου έκαναν  εντύπωση η καλοσύνη του, η αγάπη για την ομάδα του και τα… προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ομάδα του χωριού του.
Τον Κώστα Καρκουλή τον συνάντησα στο μαγαζί του στο Ξηροπήγαδο και τα… είπαμε. Διαβάστε τι δήλωσε:
« Εμείς εδώ διασκεδάζουμε με το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που αγαπάμε πολύ και μας γεμίζει τις μέρες του χειμώνα, που είναι δύσκολες εδώ. Προσπαθούμε πάρα πολύ για να διατηρήσουμε την ομάδα. Δεν υπάρχουν οι οικονομικές ανέσεις από πολλά χρόνια πριν. Πόσο μάλιστα σήμερα, που η οικονομική κρίση είναι στο ζενίθ. Ξεχνάμε βέβαια την βοήθεια που περιμένουν όλα τα σωματεία από το κράτος, που έχω ξεχάσει πόσα χρόνια έχουμε να πάρουμε. Την ομάδα την συντηρούμε όλοι που ασχολούνται με την Φορτούνα. Διοίκηση και παίκτες. Να τονίσω ότι οι παίκτες παίρνουν τα παπούτσια του ποδοσφαίρου μόνοι τους! Είμαστε μια παρέα και κοιτάμε να περάσουμε ωραία, να απολαύουμε το παιχνίδι του ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε βλέψεις για να ανέβουμε κατηγορίες. Δεν μας απασχολεί αυτό. Κοιτάμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους και να περνάμε όμορφες στιγμές μέσω του ποδοσφαίρου. Για μας σημαντικό είναι και το γήπεδο για να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Υπάρχει ένα χώρος που μας έχει παραχωρηθεί, ικανός να μας βοηθήσει, αλλά δεν δυστυχώς είναι γήπεδο ξερό. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να αξιοποιηθεί και να έχουμε ένα γήπεδο, που να τραβά κοντά της τα παιδιά της γύρω περιοχής ».

Η ομάδα της Φορτούνας Ξηροπήγαδου, δεν μένει και με σταυρωμένα χέρια.  Θέλει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και ξεκίνησε τις μεταγραφές. Και βέβαια σωστά σκεπτόμενος ο πρόεδρος βρήκε πρώτα προπονητή. Τον Σταύρο Τσιρώνη  που θα έρχεται από την Αθήνα, για να προπονεί όσους βρίσκει που δεν έχουν υποχρεώσεις.
Μέχρι τώρα έχουν κλείσει τρεις Ρουμάνους που πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα τους. Είναι ο Ρατίου Αντριάν κεντρικός αμυντικός, ο Ρατίου Κοσμίν στα χαφ και ο Μιχάλη Μπογιάν πλάγιο μπακ. Σύντομα θα κλείσει και μια ακόμα μεταγραφή.