Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Φωτο-ιστορίες από τον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος



Διεκδίκηση της μπάλας με πολύ... πάθος!


Ο Χρήστου δεν προλαβαίνει την  μπάλα , που την μπλοκάρει ο  Λαλογιάννης



Το κύπελλο για τον Πανθυρεατικό , το σηκώνει ο Καρράς


Γκίκας και Β. Γκίτζιας σηκώνουν το τρόπαιο του πρωταθλητή


Η γιορτή του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο! Οι ηττημένοι πανυγηρίζουν!


Γιάννης Ρουμπής και Κώστας Σαλαπάτας, προπονητές του Αστέρα Τρίπολης


Ο πρόεδρος του Πανθυρεατικού Μιχάλης άρχοντας, ο έφορος Γιώργος Μακρής και ο προπονητής Δημήτρης Λαλουδάκης

Το 13ο Πρωτάθλημα παίδων και πάλι στον Αστέρα Τρίπολης. Νίκησε 6-1 τον Πανθυρεατικό



Το σκορ μπορεί να έχει διαφορά, αλλά η ουσία είναι ότι ο Πανθυρεατικός στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι που δέχθηκε το δεύτερο γκολ. Μετά η δεδομένη απογοήτευση που υπήρχε εκ μέρους των παιδιών του Δημήτρη Λαλουδάκη και οι πολλές αλλαγές, έφεραν το τελικό σκορ.


Βέβαια η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, σαφώς και δικαιούται τον τίτλο του πρωταθλητή. Έπαιξε πολύ καλή μπάλα, που πολλές φορές «χανόταν το τόπι». Υπήρχε διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα γκολ πέτυχαν οι Γκίκας (7’, 29’), Μάρκου (35’, 39΄), Φ. Γκίτζια (55’), Μπάρλα (58’). Για την ομάδα του Άστρους είχε μειώσει σε 5-1 στο 42’ ο Ταβάνι





Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ιωάννης Ζήσης, με βοηθούς τους κ.κ Ευάγγελο Πάσχο και Ιωσήφ Νίκα. Παρατηρητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιώργος Μπιρμπίλης ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Γιώργος Σαμαρτζής.



Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Ρούμπης - Κώστας Σαλαπάτας):

Αδαμίδης (40’ Τσούκας), Στρέμπας, Μπάρλας Γεώργιος, Προύτζος (45’ Μάρκος), Κουτρουμάνος, Αρώνης, Γκίκας ( 42’ Ψύλλας), Νικολίτσας, Γκιτζιάς, Βελισσάρης (38’ Ηλιόπουλος), Χρήστου (48’ Γκιτζιάς).

Πανθυρεατικός (Δημήτρης Λαλουδάκης):

Λαλογιάννης (41’Χασογιάννης), Ταβάνι (59’ Καμπύλης Δημήτριος), Καρράς, Ροζολής (46’ Σουλιώτης), Παπούλιας, Μπαρλάς Χαράλαμπος (20’ Τσιώρος, 56’Αλουπογιάννης), Λυτρίβης, Χατζηγιάννης, Φούφας (38’ Κοψάλης), Κουβαράς, Μπάρδης.

Με ενθουσιασμό για το διπλό!




Μεγάλη όρεξη διέκρινες στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.


Όσοι συμμετείχαν έδειχναν αποφασισμένοι για το διπλό στην Ξάνθη. Ο Καρέρα μπήκε κανονικά στους ρυθμούς της προπόνησης, ενώ ο Ουντόζι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργυρόπουλος συνέχισε την θεραπεία του.

Ο Αράς συνεχίζει με τον δικό του... ρυθμό.


Η προπόνηση περιελάμβανε τακτική και διπλό.



Ο Παύλος Δερμιτζάκης αύριο στις 14:30 θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

 
Βίντεο από την προπόνηση:
 
 

Σήμερα ο τελικός του πρωταθλήματος παίδων





Το μεσημέρι στις 15:30 θα γίνει ο τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και Πανθυρεατικού. Το γήπεδο του Παναρκαδικού είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.
Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης  (91,5 fm ή θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα. Με την κίνησή της αυτή δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, στηρίζοντας την προσπάθεια των παιδιών μας.