Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τάκης Μούστος : Θα προωθηθούν νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα.




Ένας εκ των προπονητών της Αρκαδίας, που "δουλεύει" πολύ με τα παιδιά είναι ο Τάκης Μούστος. Χρόνια τώρα από τα σπλάχνα του Ορχομενού έχουν βγει παίκτες που έχουν αγωνιστεί, όχι μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά και σε άλλες ομάδες.

Αυτό θα κάνει  την νέα περίοδο ο Αρκάς προπονητής και την νέα σεζόν θα δούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές να προωθούνται από την μικρή ομάδα , στην μεγάλη.

" Πολλοί παίκτες θα φύγουν γιατί θα σπουδάσουν και άλλοι πάνε φαντάροι" δήλωσε.  "Ευτυχώς βγαίνουν νέα παιδιά, που θα αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα" . " Εδώ, χρόνια τώρα δουλεύουμε με τους μικρούς, κάτι που θα το συνεχίσουμε ".

Φιλικό παιχνίδι στο Λεβίδι, μεταξύ Ορχομενού και Ελπίδας Τρίπολης στις ακαδημίες.



Φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι ακαδημίες του Ορχομενού και της Ελπίδας Τρίπολης χθες το απόγευμα, στο γήπεδο του Λεβιδίου.
Οι δύο προπονητές Τάκης Μούστος και Θοδωρής Μαρκόπουλος, συνεχίζουν να προπονούν τα παιδιά της ομάδας τους, μέχρι τέλος του μήνα.
Είχαν την ευκαιρία να δουν πολλούς μικρούς ποδοσφαιριστές, την πρόοδο και την ετοιμότητα  τους, για την νέα περίοδο.
Για την ιστορία να πούμε ότι «πέσανε» 11 γκολ, με σκορ που δεν ενδιέφερε τους προπονητές 6-5 για τον Ορχομενό.








Βίντεο του αγώνα

Πολύ κοντά σε συμφωνία ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος με τον Παναρκαδικό


Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται εύκολα. έτσι συνέβη και με τον έμπειρο στράϊκερ, κατά κόσμο "Παπαρέλα", που έχει δώσει τις εξετάσεις του και εκτός νομού Αρκαδίας, με μεγάλη επιτυχία.

Ήδη βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή στην ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Εκεί πρωτοξεκίνησε να παίζει, εκεί έκανε το καλό του όνομα. 

Έτσι απομένουν οι τυπικές διαδικασίες, για να ξαναδούμε τον " Παπαρέλα"  (εκτός απροόπτου) να φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.