Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Βίντεο από την προπόνηση του Παναρκαδικού

Οι προπονητές της εξέδρας, ήταν για άλλη μια φορά στην προπόνηση του Παναρακαδικού και βιντεοσκόπησαν  την προσππάθεια που γίνεται από τον Αντώνη Μαυρέα και τους παίκτες.



Ο Αντώνης Μαυρέας στην προπόνηση "διδάσκει"!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 11 03 2011

ΣΩΤΗΡΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ 11 03 2011

Πέσανε κορμιά στην προπόνηση του Παναρκαδικού.


Μεγάλη ένταση και πάθος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Παναρκαδικού. Ο Αντώνης Μαυρέας και ο βοηθός του Γιώργος Σπανάκης, είδαν με ικανοποίηση την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους.




Στην σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Μπακογιαννάκης και Δημητρέλης δικαιολογημένα, ενώ ο Σελλής και Κουρόγιωργας εξακολουθούν να είναι εκτός ομάδας, λόγω υποχρεώσεων.



Πριν την προπόνηση ο Μεσσήνιος προπονητής μίλησε στους παίκτες και τους υπόδειξε τα λάθη τους, που έκαναν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Στην συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, δούλεψε πάνω σε αυτά.



Η ομάδα του Παναρκαδικού θα κάνει και αύριο ελαφρά προπόνηση και ακολούθως θα πάνε σύσσωμοι, να ενισχύσουν την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στο δύσκολο παιχνίδι με τον Βόλο.


Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης


Μικρογραφία
Μετά την πρωινή προπόνηση ο Παύλος Δερμιτζάκης, πήρε στη αποστολή για το αυριανό παιχνίδι 20 παίκτες.


Μπαστία και Ουριμπάρι επιστρέφουν και θα είναι βασικοί στην ενδεκάδα.

Οι παίκτες που συμπερήφθησαν είναι:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Σαλίμ Αράς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.



Εκτός ο τιμωρημένος (με κίτρινες κάρτες) Σωκράτης Φυτανίδης.

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ



Δεν υπολογίζει τελικά τους Ματούσιακ και Καρέρα οι Παύλος Δερμιτζάκης.


Στην σημερινή προπόνηση είχε τους υπόλοιπους παίκτες και δούλεψε στην τακτική. Στο τέλος έμειναν παίκτες και χτύπησαν φάουλ.

Ο Μακεδόνας κόουτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όσο αφορά την αυριανή ενδεκάδα.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Δημήτρης Μπάκος με τον Γιώργο Μποροβήλο.

 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ