Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δεύτερη μέρα για τον Αστέρα Τρίπολης...



Δεύτερη μέρα της προετοιμασίας του Αστέρα σήμερα και ήταν σειρά για να περάσουν εργομετρικά τεστ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το πρωί, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα είχε προπόνηση στο γήπεδο με πολύ μπάλα. 

Μιχάλης Πέτρου (ταμίας των Βρασιών) : Δεν ισχύει τίποτα από ότι ακούγεται. Για μας προέχει, η κατασκευή του γηπέδου μας.



Ο Μιχάλης Πέτρου είναι επί σειρά ετών κοντά στην ομάδα του Αγίου Ανδρέα. Φέτος είναι ταμίας στον σύλλογο. Για ότι ακούγεται για την ομάδα των Βρασιών τις τελευταίες μέρες δήλωσε τα εξής:
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαλυθεί η ομάδα. Όσα κυκλοφορούν και ακούγονται είναι αναληθή. Την Τετάρτη (αύριο) έχουμε γενική συνέλευση για την ομάδα. Θα αποφασίσουμε για την νέα περίοδο. Ότι γράφεται δεν ευσταθεί. Μετά την γενική συνέλευση θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.
Το κυριότερο θέμα που μας απασχολεί αυτή την εποχή, είναι η κατασκευή του γηπέδου. Θα επικοινωνήσουμε με την περιφέρεια και το Δημαρχείο στο Άστρος , για να  επισπεύσουμε την διαδικασία για φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο με τάπητα.
Εμείς από την δική μας πλευρά έχουμε μαζέψει ένα σεβαστό ποσό. Τώρα περιμένουμε την περιφέρεια και τον Δήμο Κυνουρείας, να κάνουν τις δίκες τους ενέργειες. Έχουν δεσμευτεί και για την υλοποίηση της κατασκευής του γηπέδου και περιμένουμε τώρα να γίνει πραγματικότητα».