Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 3-1. Τώρα ξύπνησε;


Ο Αστέραςήταν η καλύτερη ομάδα της αναμέτρησης, κάτι που αποδείχθηκε από τα πρώτα λεπτά, όταν και άνοιξε το σκορ ο Πουλίδο (7').


Το 3-0 έγινε μέσα σε δύο λεπτά (42'-44'), με τον Πουλίδο να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ και τον Λαδάκη να χρίζεται και αυτός σκόρερ.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 87ο λεπτό με τον Γκαλίτσιο.

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρεβέζης)

Κίτρινες κάρτες: Γκαλίτσιος, Σάμαρης

Γκολ: 7' Πουλίδο, 42' Πουλίδο, 44' Λαδάκης / 87' Γκαλίτσιος



Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Πουλίδο (46' Κερ), Άλβες, Μπαστία, Λαδάκης (79' Τσαμπούρης), Φράνκου (68' Φορτούνης), Αρσενίεβιτς, Μάρτινς, Ματούσιακ



Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Παναγόπουλος, Κβιρκβέλια, Κοντοές (46' Σάμαρης), Σιόβας, Λάτκα, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος (65' Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μήτρογλου, Σβέρκος (41' Σαλαλί)



Περιγραφή του αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, αφού μετά από δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές των Ματούσιακ (3') και Μαρσέλο (4'), που εξουδετέρωσε ο Παναγόπουλος, στο 7ο λεπτό ο Πουλίδο με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Η κυριαρχία του Αστέρα συνεχίστηκε, καθώς έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες, με σημαντικότερες αυτές του Μπαστία, που σούταρε μόλις άουτ στο 15', αλλά και του Ματούσιακ στο 22', με τον Παναγόπουλο να προλαβαίνει στο τετ-α-τετ τον Πολωνό επιθετικό.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο σημειώθηκε στο 26ο λεπτό, όταν ο Κβιρκβέλια έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Γεωργιανού.

Όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με 1-0, αφού στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο ρυθμός είχε πέσει σημαντικά. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν ήταν σύμφωνοι με αυτό, αφού με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, έφεραν το σκορ στο 3-0 στο φινάλε του 1ου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, στο 42', ο Μάρτινς εκτέλεσε φάουλ, με το οποίο σημάδεψε το κεφάλι του Πουλίδο, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον Παναγόπουλο, γράφοντας το 2-0.

Οι Αρκάδες όμως δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Φράνκου από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Λαδάκη, που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το σκορ σε 3-0.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του 2ου μέρους σημειώθηκε στο 56ο λεπτό, με τον Κερ να σουτάρει μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να βρεθούν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Αναστασόπουλος απέκρουσε σουτ του Σάμαρη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Κουμορτζί έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στο 75ο λεπτό ο Μάρτινς έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Παναγόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο άνηκε στους "κυανέρυθρους", καθώς στο 80' ο Κολοβός επιχείρησε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασόπουλου, του στέρησε το γκολ.

Το γκολ της τιμής τελικά ήρθε στο 87ο λεπτό για τον Πανιώνιο, όταν ο Γουνδουλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά νίκησε τον Αναστασόπουλο για το 3-1.

Βίντεο με  τα γκολ και φάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου