Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Κάποια στιγμή οι ευκαιρίες που δίνονται πρέπει και να παίρνονται πίσω




Δυό βήματα πριν τον υποβιβασμό του στη Β΄Εθνική βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει ούτε ισοπαλία στην Ξάνθη, ενώ είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ και μετά το άγχος θα το είχαν οι γηπεδούχοι, αλλά ο Παπάζογλου και πάλι δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον τίτλο του σέντερ φορ, του εκτελεστή, δηλαδή, που “βλέπει δίχτυα”.



Τα δυό βήματα έχουν να κάνουν με τα δύο εντός έδρας ματς, με τον Άρη και τον Πανιώνιο που πρέπει πάσει θυσία να τα κερδίσει, αφού για το τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκό ας μην έχουμε ελπίδες ότι θα του “χαριστεί”.

Το πρώτο από τα δύο, με τον Άρη, φαντάζει ως και το δυσκολότερο από τα δύο, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πέρασε δια πυρός και σιδήρου φέτος, με τη νίκη της μέσα στην Τρίπολη διεκδικεί στα σίγουρα τη συμμετοχή της στην 4άδα της εξόδου στην Ευρώπη και το σπουδαιότερο διαθέτει ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον σημερινό Αστέρα, που οι παίκτες του δείχνουν να μην πολυνοιάζονται για την παραμονή της ομάδας τους στη Σ.Λ., αφού είτε λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι και δεν έχουν ανανεωθεί ακόμη, είτε θέλουν να φύγουν, είτε παίζουν ως δανεικοί, είτε ..., είτε...
Και αυτό το “δείχνουν να μην πολυνοιάζονται”, έχει να κάνει με την εικόνα που σε κάθε αγώνα έχουν μέσα στο γήπεδο: έλλειψη πάθους και πίστης για το θετικό αποτέλεσμα!



Μπορεί ο προηγούμενος προπονητής τους να μην κατάφερε να αναδείξει τα στοιχεία της προσωπικότητας του καθενός, να μην συγκρότησε ομάδα ικανή αν και οι μετεγγραφές του καλοκαιριού έτυχαν και της δικής του έγκρισης και ο σημερινός να μην έχει παλλά περιθώρια επέμβασης και αλλαγής των στάτους, αλλά αυτός θα χρεωθεί τον υποβιβασμό. Έτσι, ο Π. Δερμιτζάκης που δεν κατάφερε ακόμη να προσδώσει στην ομάδα του αυτά που της έλλειπαν, στα εναπομείναντα δύο εντός έδρας ματς, οφείλει να παρουσιάσει μια ομάδα που θα τρέχει, θα προσπαθεί, θα έχει πίστη, πάθος και οι παίχτες της θα “τρώνε σίδερα”! Όσο αφορά τη θέση του κλασικού γκολτζή (όσο και αν δεν είμαι τεχνικός του ποδοσφαίρου) νομίζω ότι κάποια στιγμή οι ευκαιρίες που δίνονται πρέπει να παίρνονται πίσω και να δίνονται σε άλλους, που έχουν αποδείξει ότι είναι περισσότερο κινητικοί και πιο “φιλικοί” με την υπόθεση γκολ.
 
του Νίκου Θεοδωράκη από την "Αιχμή της Αρκαδίας", 23.3.011

Η διαιτησία του τελικού κυπέλλου Αρκαδίας



Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος θα είναι ο διαιτητής για τον αυριανό αγώνα του τελικού κυπέλλου Αρκαδίας.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημ. Αναστόπουλος και Τρ. Πετρόπουλος. Τέταρτος διαιτητής ο κ. άρης Διαμαντόπουλος

Σημείωση:

Και οι 4 διαιτητές είναι από τους καλύτερους που έχει ο νομός Αρκαδίας. Ευχόμαστε να έχουν καλό παιχνίδι.

Κώστας Παναγόπουλος (Προπονητής Βρασιών) :




Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, είναι ένας τελικός. Δεν υπάρχει φαβορί. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την αγωνιστική μας κατάσταση, να παίξουμε καλά και να πάρουμε την νίκη.


Δεν υπάρχουν προβλήματα, όλοι οι παίκτες είναι παρόντες και θα δώσουν τα παιδιά τον καλύτερο εαυτό τους.

Προπόνηση του Παναρκαδικού, με προβλήματα

Έγινε η τελευταία προπόνηση του Παναρακαδικού στο γήπεδό του σήμερα το απόγευμα. Ο Αντώνης Μαυρέας είχε στην διάθεσή τρου όλους τους παίκτες, εκτόςς του Ιωάννου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Πρόβλημα έχει και ο Σωπιάδης, αλλά προπονήθηκε κανονικά και ελπίζουν ότι αύριο θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό.

Οι τελευταίες επιτυχίες έχουν φέρει τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας. Υπάρχει μεγάλη διάθεση εκ μέρους των παικτών, κάτι που το δείχνουν στις προπονήσεις.

Η προπόνηση ήταν χαλαρή , αλλά με πολύ πάθος από τα παιδιά.

Πριν την προπόνηση ο Δημήτρης Κοσκινάς μίλησε στους παίκτες και τους τόνισε την σημασία του αυριανού τελικού. Τους παρότρυνε να πάρουν το παιχνίδι και να σηκώσουν το τρόπαιο, κάτι που χρειάζεται ο ιστορικός σύλλογος.

Ο κόουτς του τριφυλιού δήλωσε:



Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσ/νικης EXTRA-SPORT βγήκε σήμερα το μεσημέρι ο Αντώνης Μαυρέας και μίλησε για τον ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, πήγαν μηνύματα για τον προπονητή του Παναρκαδικού, δηλώνοντας την αγάπη του φίλαθλου κόσμου της Θεσ/νικης στο πρόσωπό του. Μην ξεχνάμε ότι ο Μεσσήνιος κόουτς, όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ , ήταν από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της ομάδας. Βέβαια είναι γνωστό ότι είναι προπονητής στον Παναρκαδικό, ομάδα που γνωρίζουν και θυμούνται όλοι στην Βόρεια Ελλάδα. Ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το αυριανό παιχνίδι.

40ος τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας.




Αύριο στις  23/3/2011 και ώρα 16:00 γίνεται ο τελικός κυπέλλου Αρκαδίας μεταξύ των Βρασιών και του Παναρκαδικού. Ένα δυνατό παιχνίδι, από δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Δ΄ Εθνική στον ίδιο όμιλο. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Δ.Ρ.Τ. στους 91,5 fm και μέσω διαδυκτίου http://www.drt915.gr/










Το Μαρί καταγγέλλει διαιτητή και παρατηρητή




Τον διαιτητή Κ. Γιαννόπουλο και τον παρατηρητή Δ. Πασσιαλή, του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα τους με τον Αρκαδικό καταγγέλλει η ΑΕ Μαρίου, οι οποίοι αδίκησαν την ομάδα της Κυνουρίας, αλλά και τη γηπεδούχο ομάδα που δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τους φιλοξενούμενούς της της ΑΕ Μαρίου.




Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει:



1ο. Καταγγέλουμε τον διαιτητή για τους εξής λόγους:



Α) Ξεκίνησε τον αγώνα δέκα λεπτά καθυστερημένα περιμένοντας ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου.



Β) Συμπεριφερόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προς τους ποδοσφαιριστές μας προκλητικά και ειρωνικά απειλώντας τους χωρίς λόγο με κάρτες και αποβολή έχοντας σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό και την ένταση σε ένα παιχνίδι ου δεν συνέτρεχε κανένας λόγος να εξελιχθεί έτσι.



Γ) Ενώ το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα (από την πλευρά των ποδοσφαιριστών) φώναξε στη σέντρα παράγοντα της ομάδας μας και του είπε «θα σου τους αποβάλω όλους γιατί έτσι θέλω».



Δ) Όταν ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου έβρισε ποδοσφαιριστή μας και τα μέλη της ομάδας μας στον πάγκο στη διάρκεια του παιχνιδιού χυδαία ενώ ήταν δίπλα του δεν τον απέβαλε ως όφειλε.



Ε) Αλλοίωσε το αποτέλεσμα με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στο 83΄λεπτό.



Στ) Απέβαλε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ποδοσφαιριστή μας γιατί τον ρώτησε «γιατί μου έδειξες κίτρινη κάρτα». Γνώμη μας είναι ότι αυτό έγινε για να απουσιάζει από το επόμενο παιχνίδι



2ο. Καταγγέλλουμε τον παρατηρητή γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν στον πάγκο που προβλέπεται με αποτέλεσμα να μην πάρει θέση σε επεισόδια που θα αναφέρουμε παρακάτω και άφησε την ομάδα μας απροστάτευτη. Σε διαμαρτυρία από παράγοντα της ομάδας μας μετά την λήξη του παιχνιδιού είπε «αφήστε με ήσυχο».



3ο. Καταγγέλλουμε το σωματείο Αρκαδικός γιατί δεν έκανε κάτι να προστατέψει την ομάδα μας από τις ύβρεις και τις απειλές που εκτόξευαν προς τον πάγκο ο τερματοφύλακας και ο ποδοσφαιριστής που αντικαταστάθηκε. Το ότι δεν έγινε σύρραξη οφείλεται στην άψογη συμπεριφορά των μελών της ομάδας μας και μόνο.



Για όλα τα παραπάνω ζητάμε:



1 .Την εξαίρεση του διαιτητή κ. Γιαννόπουλου Κων. από όλους τους αγώνες γης ομάδας μας για πάντα καθώς και την παραδειγματική του τιμωρία γιατί θεωρούμε ότι η προκλητική συμπεριφορά του είναι επικίνδυνη για την ομαλή διεξαγωγή αγώνα.



2Την εξαίρεση του παρατηρητή κ. Πασιαλή Δ. από όλους τους αγώνες της ομάδας μας για πάντα.



3.Από την ομάδα Αρκαδικός ζητούμε μια δημόσια συγνώμη γιατί ξέρουμε ότι όλοι οι παράγοντες του αρκαδικού ποδοσφαίρου το αγαπούν και το υπηρετούν ανιδιοτελώς και είμαστε σίγουροι ότι καταδικάζουν την συμπεριφορά των δύο αθλητών τους.



Ζητούμε από την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας



Α) Να αφουγκραστεί τα σωματεία, να σκύψει πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να θεσπίσει κανόνες για την ομαλή λειτουργία των πρωταθλημάτων.



Β) Να προβληματιστεί και να εξετάσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί και τα σωματεία να έχουν δίκιο, δεν έχουν πάντα δίκιο οι διαιτητές.



Γ) Προτείνουμε παρατηρητές διαιτητών που θα τους βαθμολογούν.



Δ) Διευκρινίζουμε ότι τη φετινή σεζόν όλοι οι διαιτητές καθώς και οι βοηθοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν άριστοι. Παραφωνία ο συγκεκριμένος διαιτητής. Να απομονώσουμε τα συγκεκριμένα περιστατικά.



Με τιμή, Για το Δ.Σ,



ο πρόεδρος Ν. Μάρκος, ο γ. γραμματέας Γ. Μωραϊτης

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Δόξα(στε την) Μεγαλόπολης, για μεγαλύτερα σαλόνια. Ο Ηρακλής Βερβένων συνεχίζει την πορεία του για το α΄ τοπικό. Ο Άρης Τρίπολης έστειλε στο καναβάτσο τον Ορχομενό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20η Αγωνιστική)

Νικηταράς – Δόξα Τρίπολης 3-1

Άρης Τρίπολης – Ορχομενός 2-0

Δημητσάνα – Κάψια 0-1

Ηρακλής Βερβένων – Κορύθιο 1-0

Δόξα Μεγαλόπολης – Ελπίδα 3-1

Αρκαδικός – Α.Ε. Μαρίου 2-1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21η)

Δόξα Τρίπολης – Ορχομενός

Κάψια –Νικηταράς

Κορύθιο – Άρης Τρίπολης

Ελπίδα – Δημητσάνα

Α.Ε. Μαρίου – Ηρακλής

Αρκαδικός – Δόξα Μεγαλόπολης



Το τοπικό Αρκαδικό ποδόσφαιρο

Είναι καλή η μοναξιά της κορυφής, για την Τεγέα

Η 20ή αγωνιστική στην  Α΄ ΕΠΣ Αρκαδίας


Τα αποτελέσματα

Τεγέα – Μαντινειακός 3-0

Ερμής Μελιγούς – Πανθυρεατικός 1-1

Αχιλλέας – Απόλλων Τυρού 0-4

ΑΕΚ Τρίπολης – Κορακοβούνι 2-0

Φαλαισία – Παγγορτυνιακός 2-1

Λεωνίδιο – Ελαιοχώρι 4-0


Η επόμενη αγωνιστική


Κυριακή (16:00)


Μαντινειακός – Κορκοβούνι

Πανθυρεατικός – Τεγέα

Απόλλων – ΑΕΚ Τρίπολης

Παγγορτυνιακός – Ερμής Μελιγούς

Ελαιοχώρι – Αχιλλέας

Λεωνίδιο – Φαλαισία




Δυο αγωνιστικές απομένουν για να πανηγυρίσει τον τίτλο η Τεγέα και να αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο στη Δ΄ Εθνική και μετά και από τη νίκη της επί του Μαντινειακού (3-0), τίποτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να της στερήσει τη μεγάλη χαρά.

Τα βρήκε σκούρα αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Παγγορτυνιακού η Φαλαισία.

Δεν κατάφερε ο Ερμής να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανθυρεατικού στο γειτονικό ντέρμπι και χρειάζεται ένα θαύμα για να βρεθεί στην κορυφή. Νίκησε μετά από οκτώ αγωνιστικές ο Απόλλωνας μέσα στο Παράλιο Άστρος, επιτέλους νίκησε και η ΑΕΚ που επικράτησε του Κορακοβουνίου.


Εύκολο απόγευμα για το Λεωνίδιο απέναντι στο Ελαιοχώρι που έχει εγκαταλείψει την κατηγορία.



ΤΕΓΕΑ – ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ 3-0

Δυο αγωνιστικές απέμειναν για να ανέβει στη Δ΄ Εθνική η Τεγέα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΝΙΚΑΣ – ΚΟΥΒΕΛΑΣ



Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Μαντινειακού η Τεγέα αφού επικράτησε εύκολα με 3-0 και πλέον απομένουν δυο αγωνιστικές για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας για πρώτη φόρα στην ιστορία της. Σίγουρα βέβαια έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο την επόμενη αγωνιστική του φορμαρισμένου Πανθυρεατικού στο Άστρος, αλλά σίγουρα κρατάει την τύχη στα χέρια της θέλοντας να γράψει ιστορία. Οι πρωτοπόροι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να «καθαρίσουν» από το πρώτο μέρος το παιχνίδι. Πρωταγωνιστής για ένα ακόμα παιχνίδι της Τεγέας ο νεαρός Κολιόπουλος που πέτυχε δυο γκολ για την ομάδα του. Πριν όμως ανοίξει το σκορ ο σπεσιαλίστας στις στημένες φάσεις Βρούβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 32΄ ο Κολιόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Παναγούλια και με βολ- πλανέ έστειλε την μπάλα στο «Γ» κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά το σουτ του Μπέλτσου στο 42΄ βρήκε το δοκάρι ενώ στο 45΄ πάλι ο Κολιόπουλος έκανε, μετά από σέντρα του Παπαδόγιαννη, με κεφαλιά το 2-0. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 50΄ όταν ο Ρίζος πραγματοποιώντας εντυπωσιακή ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 3-0 κάνοντας τυπική διαδικασία τα λεπτά που απέμεναν μέχρι το τέλος.

ΤΕΓΕΑ (Τζήλος 8): Δαρδαβέσης, Παναγούλιας, Κρίγκας (46΄ Κουμπούνης), Τούντας, Μπίσσιας (58΄ Ηλιόπουλος), Βρούβας, Παπαδόγιαννης, Μυλωνάς, Χαϊδάς (46΄ Πλαντζάς), Κολιόπουλος, Ρίζος.

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ (Μπαχός 5): Μπιστόλας, Μπέλτσος (67΄ Καρλής), Παπαδάτος, Τσιώσης, Γ. Παπαϊωάννου, Σταυρόπουλος, Ι. Παπαδάτος, Ζαφειρόπουλος, Ντρέου (46΄ Καρλής), Μορόπουλος (43΄ Ανδριανάκος), Ζέρβας.

M.V.P: ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ



ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ – ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 1-1

Στο ΔΑΚ Άστρους άφησε τις τελευταίες του ελπίδες για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική ο Ερμής Μελιγούς


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ - ΤΣΙΩΡΟΣ



Δεν κατάφερε να διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου ο Ερμής Μελιγούς αφού παραχώρησε ισοπαλία στο γήπεδο του στον Πανθυρεατικό με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του φορμαρισμένου αντιπάλου τους που βάση προγράμματος εξελίσσονται σε «ρυθμιστές» της κατάκτησης του τίτλου αφού έχουν αγώνες με όλους τους πρωτοπόρους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι κέρδισαν την Φαλαισία στο Άστρος, πήραν ισοπαλία από την Μελιγου και υποδέχονται την Τεγέα που είναι πρωτοπόρος την επόμενη αγωνιστική. Η εικόνα του αγώνα, που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου και από τις δυο πλευρές, ήταν μέτρια αφού δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή αλλά τελείωσε χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοση τους με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 69΄ με υπέροχο πλασέ από αριστερά του Μπακάλη μετά από πάσα του Δαλιάνη (0-1). Το γκολ αυτό μεγάλωσε και άλλο το άγχος των γηπεδούχων που έπρεπε πλέον να τα παίξουν όλα για όλα. Έτσι λοιπόν στο 78΄ ο Γιώργος Καδάς ισοφάρισε σε 1-1 μα ατομική ενέργεια και πλασέ, ενώ μέχρι το τέλος πίεσαν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους διατηρούσαν μέσα στο «παιχνίδι» της ανόδου. Στο 90+ ο Αδάμης με κεφαλιά δεν κατάφερε να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του και το τελικό 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις ο Διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα στον Τετώρο για επικίνδυνο παίξιμο.



ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Σαβούρδος 6): Σούρσος, Χασαπογιάννης, Καρκούλης, Αδάμης, Αγγ. Σαβούρδος (82΄ Ρούνης), Σαμαρτζής, Τερζάκης (76΄ Νίστορ), Μπακάλης, Μέλλος (65΄ Δημάκος), Καδάς, Κυριακόπουλος.

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ (Φάκλαρης 7): Πολυμενάκος, Καψάλης, Αρφάνης, Αντωνίου, Μπάρλας, Καπράνος, Ν. Δαλιάνης (81΄ Κουβαράς), Κανατάς (88΄ Χατζηγιάννης), Μπακάλης, Ν. Τετώρος, Δικαίος.



M.V.P: ΜΠΑΚΑΛΗΣ Α.



ΦΑΛΑΙΣΙΑ – ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 2-1

Σκληρό καρύδι οι Γορτύνιοι για τα δόντια των Φαλαίσιων



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΚΟΒΕΣΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ – ΜΠΑΛΑΣΗΣ



Τα βρήκε σκούρα αλλά τελικά επικράτησε η Φαλαισία στο παιχνίδι με τον Παγγορτυνιακό που έγινε στην Μεγαλόπολη. Οι γηπεδούχοι με την νίκη τους αυτή παρέμειναν στην διεκδίκηση της ανόδου και πλέον σκέπτονται το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λεωνίδιο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι είναι άλλη ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά δείχνοντας ότι είναι σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Το σκορ άνοιξε νωρίς όταν στο 9΄ ο Ν. Λυμπερόπουλος έκανε με σουτ το 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα στο επόμενο λεπτό (10΄) με το Ρουμελιώτη να ισοφαρίζει σε 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημίχρονου ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μήτση κατάφερε να κάνει το 2-1 στο 54΄ και να δώσει τρεις υπερπολυτίμους βαθμούς στην ομάδα του διατηρώντας τις ελπίδες για την διεκδίκηση της ανόδου.


ΦΑΛΑΙΣΙΑ (Γεωργόπουλος 6): Δημητρέλης, Χασάλα, Μπουζιάνης (90΄ Μιχαλακόπουλος), Γιαννόπουλος, Λαλιωτίτης, Παναγιωτόπουλος, Μήτση, Μαχαίρας, Νάνος, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.


ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ: (Παρασκευόπουλος 6) Μπαϊμλάρι, Πότια, Αντωνίου, Σμυρνής, Αλέξης (88΄ Πέκος), Τερζής, Μπούζος, Ψιμούλης (85΄ Σουλαντίκας), Μαχαίρας, Δελής (85΄ Δ. Ρουμελιώτης), Σ. Ρουμελιώτης.



M.V.P: ΜΗΤΣΗ



ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 2-0

Η πρώτη νίκη μετά την παραίτηση Κυριακόπουλου



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΣΧΟΣ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ΑΕΚ Τρίπολης που επιβλήθηκε με 2-0 στο ΔΑΚ Τρίπολης του Κορακοβουνίου. Οι γηπεδούχοι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το σκορ άνοιξε στο 33΄όταν ο Ζαχαρόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και βρέθηκε απέναντι στον Αρφάνη που επιχείρησε έξοδο. Οι δυο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν και η μπάλα κατέληξε στην ανυπεράσπιστη εστία (1-0). Στην συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του Κορακοβουνίου και τρία λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 70΄ από τον Κοκκινάκο που πλάσαρε από πάνω με επιτυχία τον Κουλεντιανό. Με την επίτευξη του δεύτερου γκολ είχαμε μια αποβολή για κάθε ομάδα καθώς ο Κουλεντιανός Ανδρέας δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί κλώτσησε την μπάλα πάνω σε αντίπαλο, ενώ ο Γιαννούλης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για εξύβριση αντιπάλου.



ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χαρίτος 7): Παπαδόπουλος, Τσακάνι, Τσιλίκος, Καλοπίσης, Κοντόπουλος, Τερζής, Κοκκινάκος, Γιαννούλης, Ζαχαρόπουλος, Γενιτσαργιώτης, Τσάκος.



ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ (Κουλεντιανός 5): Αρφάνης (λ.τ.37΄ Κουλεντιανός), Ξυδιάς, Π. Τετώρος, Π. Λυτρίβης, Ε. Τετώρος (60΄Δ. Τετώρος), Γ. Λυτρίβης, Αδαμογιάννης, Λάμπρου, Α. Κουλεντιανός, Π. Λυτρίβης, Ι. Κουλεντιανός.



M.V.P: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ




ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-4

Βρήκε και τα …έκανε ο Απόλλωνας στο Παράλιο



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΗΣΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΥΡΙΟΣ – ΠΟΥΤΣΕΛΑΣ



Μετά από 8 αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Απόλλωνα αφού επικράτησε με 4-0 του ουραγού Αχιλλέα στο Παράλιο Άστρος. Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς καλύτερη ομάδα είχαν από την αρχή μέχρι το τέλος τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο Π. Κυρίου, που απέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από τραυματισμό και σημείωσε χατ-τρικ. Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα σκόραρε στο 20΄ στο 30΄ και το 55΄, ενώ το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε με σουτ του Ντάνι στο 75΄.



ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Κασκαμπάς 4): Καραπάνος, Δουζένης, Δρούλιας, Κοσκινάς, Πέτρου, Γεωργακάκος, Λιλής, Κουμούτσος, Ποντίκης, Κασκαμπάς, Φλέτζερης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μάνος 7): Ι. Ψαρολόγος, Μαστοράκης, Ψαρολόγος, Εγγλέζος, Α. Μαστοράκης, Χρόνης, Μπουρνάκης, Π. Κυρίος, Ανεζύρης, Ντάνι, Τσουκάτος.



M.V.P: ΚΥΡΙΟΣ Π.




ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 4-0

Αν είχε ¨ξυπνήσει¨ νωρίτερα το Λεωνίδιο θα είχε καλύτερη πορεία


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΕΡΓΕΤΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΑΜΕΤΑΪ – ΨΥΛΛΑΣ



Τις έντεκα νίκες στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε η ομάδα του Λεωνιδίου αφού επικράτησε με άνεση του Ελαιοχωρίου με 4-0. Το σκορ άνοιξε στο 16΄ ο Κυρίος Ανδ. (1-0) ενώ στο 25΄ ο Λάτσης Γρ. εκανε το 2-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Salaqi. Στο 35΄ ο Κυρίος Ανδ. έκανε το 3-0 τελειώνοντας το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο73΄ από τον Γ. Λάτση.



ΛΕΩΝΙΔΙΟ: (Διαμαντής 7): Γολεγός, Ρόζος, Κατσικαδάς (37΄ Τσέμπελης), Σμύρος, Aleksi, Πουτσελάς (63΄ Μάνος), Ι. Χιώτης, Γ. Λάτσης, Γ. Σμύρος (46΄ Η. Κυρίος), Κυρίος Α, Γρ. Λάτσης.

ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ (Σκιτζής 4): Λύγδας, Γιαννούλης, Α. Μπαμπάς, Salaqi, Δ. Μέγγος, Μέγγος, Λιακόπουλος, Ν. Λύγδας, Σ. Καφετζάκης, Μπαμπάς, Κοτσιορίμπας.



M.V.P: ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔ.




Η καλύτερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής, όπως την καταρτίζουν οι συνεργάτες μας





1. BRAIMLARI (ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ)
2. ΜΗΤΣΗ (ΦΑΛΑΙΣΙΑ)
3. ΜΠΑΚΑΛΗΣ Α.(ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ)
4. ALEKSI (ΛΕΩΝΙΔΙΟ)
5. ΑΡΦΑΝΗΣ (ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ)
6. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΕΓΕΑ)
7. ΚΥΡΙΟΣ ΑΝ. (ΛΕΩΝΙΔΙΟ)
8. ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ (ΜΕΛΙΓΟΥ)
9. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕΚ)
10. ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ(ΤΕΓΕΑ)
11. ΚΥΡΙΟΣ Π. (ΑΠΟΛΛΩΝ)



Οι σκόρερς

23 ΓΚΟΛ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
17 ΓΚΟΛ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
15 ΓΚΟΛ: ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
14 ΓΚΟΛ: ΜΗΤΣΗ
12 ΓΚΟΛ: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
11 ΓΚΟΛ: ΚΑΔΑΣ
9 ΓΚΟΛ: ΚΥΡΙΟΣ Α.Δ.
8 ΓΚΟΛ: ΝΑΝΟΣ Χ.
7 ΓΚΟΛ: ΚΟΛΟΒΟΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΚΟΚΚΩΝΑΣ – ΤΖΑΒΑΛΑΣ – ΖΕΡΒΑΣ
6 ΓΚΟΛ: ΛΥΓΔΑΣ Ν.- ΚΥΡΙΟΣ Π. – ΝΤΑΝΙ– ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σ.
5 ΓΚΟΛ: ΤΣΑΟΥΣΗΣ – ΜΗΛΗΣ– ΜΑΧΑΙΡΑΣ Χ. – ΔΕΛΗΣ
4 ΓΚΟΛ: ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ – ΧΙΩΤΗΣ Ι.Τ. - ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ– ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ–ΔΑΛΙΑΝΗΣ Ν. Σ– ΑΛΕΞΗΣ–ΛΑΤΣΗΣ Γ


ΑΥΤΟΓΚΟΛ: ΜΕΓΓΟΣ – Β. ΜΠΑΡΛΑΣ – ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ – ΣΜΥΡΝΗΣ