Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

«Αρκάς» ο Σέσμα Γκονζάλες



Σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης έχει έρθει σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο Τζόναθαν Σέσμα Γκονζάλες. Ο 32χρονος Ισπανός αριστερός χαφ αναμενόταν αργά χθες βράδυ στην Αρκαδία για να περάσει σήμερα από εξετάσεις και να υπογράψει για 1+1 χρόνια. 

Ο Σέσμα αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με την Κόρδοβα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας 22 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με 119 εμφανίσεις και 19 γκολ στην Primera Division και αποτελεί επιλογή του συμπατριώτη του προπονητή του Αστέρα, Όσκαρ Φερνάντεθ. 

Νέο πρόσωπο στην αυριανή «πρώτη» της ΑΕΚ Τρίπολης


Νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο 16χρονος από την Μεσσηνία Νίκος Καραγιάννης.  Ο νεαρός επιθετικός ήλθε από τον Πάμισο Μεσσηνίας και  θα ενισχύσει την ομάδα του Βασίλη Κούβαλη. Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη, που έχει  εντυπωσιάσει ακόμα και τον Αστέρα Τρίπολης.
Η «πρώτη»  για την κιτρινόμαυρη ομάδα , θα γίνει αύριο στις 16:00 στο  πρώτο βοηθητικό του Αστέρα Τρίπολης .

Αγιασμός για τον Αστέρα...


Αγιασμός έγινε σήμερα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι τελευταίες κακοτυχίες  που έχουν πλήξει την ομάδα της Τρίπολης με τους τραυματισμούς, φαίνεται ανάγκασαν την διοίκηση της ομάδας να καλέσει τον παπά και να αγιάσει τον σύλλογο.

Περισσότερα http://www.arcadiaportal.gr/news/telestike-simera-o-agiasmos-tis-xronias

ΑΕΚ Τρίπολης: Επαγγελματική νοοτροπία, χωρίς… έδρα!