Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μικτή Αργολίδας-Μικτή Αρκαδίας 2-1



Δεν τα κατάφεραν οι προπαίδες μας στην Νέα Κίο και έχασαν με 2-1 από την Αργολίδα.


Τα μικρά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο «χαλαρά» και δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι ήταν ασαφώς καλύτεροι και έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση.

Το σκορ το άνοιξαν στο 13΄ όταν από κόρνερ ο Δουβίκας κε κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μετά το 20΄ , οι μικροί του Κυριακόπουλου άρχισαν να γίνονται καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και κυριάρχησαν. Αποτέλεσμα ήταν στο 36΄ να ισοφαρίσουν με σουτ του Τσέκου. Η φάση ξεκίνησε από αριστερά, όταν ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Θεοδωράκη, που ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους , έδωσε στον Τσιώλη, που βρήκε τελικό αποδέκτη τον σκόρερ Τσέκο και   νίκησε τον Χουρμούζη.




Η κακή διαιτησία όμως των διαιτητών από την Αργολίδα, στο 43΄ έδωσε ανάποδο πλάγιο υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και στην συνέχεια φάουλ έξω από την περιοχή της Αρκαδίας. Παράβαση που την είδε… μόνο ο διαιτητής. Το φάουλ το εκτέλεσε ο Αποστόλου, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-1.




Οι προποπαίδες παρόλο την άσχημη μέρα τους, θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά η διαιτησία «έπαιξε» πολύ έδρα.



Αργολίδα: Χουρμούζης, Κρεμμύδας, Στρατηγάκης, Καρανάσιος, Πιλιάφας, Κατσαρός, Κολιγλιάτης, Αποστόλου Α., Παραγκουδάκης, Δουβίκας.



Αρκαδία: Τσιώσης Δ., Ανδριανόπουλος, Μακρής, Παπαγγέλης, Φατούρος, Τσιώλης, Τσέκος, Πανόπουλος, Γεωργόπουλος Μ., Κοντογιαννόπουλος, Θεοδωράκης.

Έπαιξαν και οι Μπαλάσης, Λιώρης, Γεωργόπουλος Ν., Τρουμπούκης, Παπαδόπουλος


Μικρά από την συνάντηση

1. Αρκετοί γονείς ήλθαν από την Αρκαδία να δουν τα παιδιά τους, αλλά έφυγαν σταναχωρημένοι από τον τρόπο που ήλθε η ήττα.
2. Ο Γιώργος Μπιρμπίλης δεν το πίστευε ότι έχασαν οι μικροί!

3. Τα πάντα έκανε ο Βασίλης Λιώρης για να βοηθήσει τους προπαίδες, αλλά δυστυχώς δεν γέλασε στο τέλος !

  4. Δεν φτάνει μόνο το καλό ζέσταμα και το καλο κοουτσάρισμα κόουτς! Θέλει και αντικειμενική διαιτησία!

Τα γκολ του αγώνα

Τα αποτελέσματα των τοπικών αγώνων.





Α’ κατηγορία




Απώλεια βαθμών για τον Ερμή Μελιγούς. Η Τεγέα συνεχίζει να καλπάζει . Εύκολο απόγευμα για τον Απόλλωνα.



ΤΕΓΕΑ - ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ 3-0

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 1-1

ΑΧΙΛΛΕΥΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-4



Β’ κατηγορία



Ο Άρης πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής. Νίκες για τον Νικηταρά και του Κάψια.

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1

ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 2-0

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΚΑΨΙΑ 0-1





Γ’ κατηγορία



Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟ Κανδήλας, νίκησε τον Ηρακλή Σκοπής.

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΚΟΠΗΣ 5-0

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ... ΔΙΠΛΟ!




Με ενισχυμένη την επίθεση έφυγε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την Ξάνθη. Ο Ματούσιακ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, μετά από καιρό. Εκτός οι τιμωρημένοι Λαδάκης και Πουλίντο, καθώς και οι τραυματίες Καρέρα και Αργυρόπουλος.

Η αποστολή:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Σωκράτης Φυτανίδης, Γκόραν Ρούμπιλ, Μπρούνο Ουριμπάρι, Χρήστος Πιπίνης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.

Τσάμπα... ήττα γαι τους προπαίδες στην Αργολίδα


Δεν τα κατάφερε η μικτή των προπαίδων της Αρκαδίας, να πάρει την νίκη στη Αργολίδα. Ηττήθηκε με 2-1, μετά από εμφάνιση μη αντάξια της αξίας της. Αργότερα αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις.