Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συνάντηση με … νόημα!



Το Δ.Α.Κ. Τρίπολης καθημερινά μαζεύει κόσμο που πηγαίνει για να αθληθεί. Εκεί θα βρεις πολίτες κάθε ηλικίας, να γυμνάζεται.
Προχθές ο «φακός» μας , «έπιασε» μια συνάντηση που κρύβει πολλά…

Φέρνει Έγκον ο Αστέρας. Έφυγαν Ιβάνοφ, Ριμκεβίτσιους

Φέρνει Έγκον ο Αστέρας

Μετά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελούν και οι Αρτούρας Ριμκεβίτσιους και Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, οι οποίοι μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Αρκαδία μένουν ελεύθεροι. 

Οι δύο παίκτες έφτασαν στην Τρίπολη το περασμένο καλοκαίρι, μετά από εισήγηση του Βαγγέλη Βλάχου, χωρίς όμως να πείσουν καν τον Έλληνα τεχνικό πως αξίζουν κάποια ευκαιρία. Έτσι μετά από ένα χρόνο παραμονής και ένα εξάμηνο σε Εθνικό και Ηλιούπολη αντίστοιχα έλυσαν την συνεργασία τους με την ομάδα της Αρκαδίας. 

Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα αποχωρήσουν, όπως αυτή του Μαρσέλο Γκοϊανίρα. 

Τέλος στην προπόνηση της Παρασκευής δοκιμάστηκε ένας νεαρός Βραζιλιάνος, ο οποίος  έδειξε καλά στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα είχε πολύ καλή επαφή με την μπάλα, ενώ στις ασκήσεις με τελειώματα έδειξε πως το «έχει». 


Ονομάζεται Έγκον Ενρίκε Μάρτινς ντε Αντράντε, είναι 23 ετών (6 Μαΐου 1988), κατάγεται από την Παλόκα της Βραζιλίας και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής με κυριότερη αυτή πίσω από τον επιθετικό.

www.novasports.fm  Χρήστος Οικονόμου

Φερνάντεθ: Στο Καρπενήσι θα δουλέψουμε όλες τις μορφές παιχνιδιού



Η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίζεται κανονικάκαι πλέον η σκέψη όλων πάει στο Καρπενήσι, όπου

θα βρίσκεται απότην Κυριακήτο απόγευμα η αποστολή της ομάδας...


ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ  www.arcadiaportal.gr

Αρνητικός ο Γκαλίνοβιτς




Αρνητικήήταν η απάντηση του Μάριο Γκαλίνοβιτςστην πρόταση που του έκανε ο ΑστέραςΤρίπολης Στον Κροάτη τερματοφύλακα έγινε μια πολύκαλή απόοικονομικήςπλευράς πρόταση

αλλάαπάντησε αρνητικάκαθώς όπωςείπε στουςανθρώπουςτηςομάδας η οικογένειάτου πρέπει

να μείνει στην Αθήνα.


www.arcadiaportal.gr

Το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής απερρίφθη ως απαράδεκτο από το CAS



Σε συνέχεια της από 5/7/2011 ανακοίνωσης της Super League αναφορικά με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της Super League, ενώπιον του CAS, με αίτημα τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, ανακοινώνεται ότι, κατόπιν οριστικής σημερινής (14/7/2011) απόφασης του CAS, το σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής απερρίφθη ως απαράδεκτο. Ως εκ τούτου, πλέον, το CAS θα εξετάσει μόνο το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής περί ακύρωσης της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Τέλος ο Λαμπρόπουλος

Τέλος ο Λαμπρόπουλος

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και με τη βούλα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αρκαδίας και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Ο νεαρός αμυντικός ανήκε στον Αστέρα τα τελευταία δύο χρόνια, όμως το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικός στην Ηλιούπολη. Την Πέμπτη ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιό του, το οποίο είχε διάρκεια για άλλον ένα χρόνο. 

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου