Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Φιλικός αγώνας Παναρκαδικού-Τεγέας



Αύριο  στις 16:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του Πανακαδικού και της πρωταθλήτριας ομάδας  της Τεγέας. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας της Τρίπολης.

Ο Αντώνης Μαυρέας δεν θέλει να μείνει πίσω από αγώνες οι παίκτες του, αφού αυτήν την Κυριακή δεν θα αγωνιστεί έχοντας ρεπό.



Από την άλλη μετά την άνοδό της στην Δ΄ Εθνική η Τεγέα, δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους οι παίκτες του Γιώργου Τζήλου, απέναντι σε ομάδα του περιφερειακού.

Ετοιμάζεται η ... τιμωρία για τα Βέρβενα



Την επόμενη βδομάδα θα θα βγει η απόφαση για τα επισόδεια του αγώνα Ηρακλή Βερβένων - Δόξας Μεγαλόπολης.

Ως γνωστό μετά την λήξη το ταγώνα , μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί και χτύπησαν τον ροπονητή της Δόξας Μεγ. Στράτο Γεννητσαριώτη και τον νεαρό ποδοσφαιριστή Κότσιρα.

Η απόφαση πρέπει να είναι πολύ βαριά για το σωματείο, αφού προβλέπει 1.000 ευρώ πρόστιμο και αποκλεισμό ή τιμωρία έδρας. Αν τιμωρηθεί η έδρα , σημαίνει ότι η ομάδα θα παίζει 100 χλμ μακριά από την έδρα της!!!


Πολλά τα προβλήματα για τον Δερμιτζάκη...


Συνέχεια της προετοιμασίας για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α.


Πολλές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Μακεδόνας τεχνικός.

Πιο συγκεκριμένα ο Μακεδόνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους Πουλίδο, Φορτούνη, Αργυρόπουλο, Καρέρα, Ορόθκο, Φρανκού και Ουριμπάρι, οι οποίοι για διάφορους λόγους είναι εκτός.

Επίσης σήμερα είδε αρχικά τον Φυτανίδη να μπαίνει κανονικά στην προπόνηση, αλλά στην συνέχεια αποχώρησε έχοντας πάλι ενοχλήσεις στο πέλμα του ποδιού του.




Κατά τα άλλα η ομάδα ¨δούλεψε¨ πολύ στα τελειώματα και ακολούθως παίξανε διπλό. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει βγάλει τον κορμό της ενδεκάδας, αλλά μέχρι αύριο θα περιμένει να δει τελικά αν θα μπορέσει και ο Φυτανίδης να μπει στην αποστολή.




Την προπόνησης παρακολούθησαν οι γνωστοί φανατικοί φίλοι της ομάδας ,



καθώς και οι κ. κ. Καημενάκης και Γ. Μποροβήλος.



Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως θα βγει η αποστολή για τον αγώνα με το Παναθηναϊκό.

Βίντεο από την προπόνηση:



Τελειώματα των φάσεων

Φάσεις από το διπλό