Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κάλεσμα Γιαννακόπουλου στον Αστέρα για αποχή!

Κάλεσμα Γιαννακόπουλου στον Αστέρα για αποχή!


Ανοικτό κάλεσμα στους ποδοσφαιριστές και του Αστέρα Τρίπολης, ώστε να συνταχθούν μαζί με αυτούς των άλλων ομάδων στη Super League και να απέχουν από τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απηύθυνε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.




Οι εκπρόσωποι δέκα ομάδων της Superleague αποφάσισαν να απέχουν από την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εξαιτίας των φαινομένων βίας και με αφορμή όσα συνέβησαν σε "Καραϊσκάκης" και "Βικελίδης".



"Η πλειοψηφία των ομάδων είναι σύμφωνη. Η ζωή έχει μεγάλη αξία για όλους όχι μόνο για τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού", ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, εξερχόμενος από τα γραφεία του Συνδέσμου.



Εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ απηύθυνε κάλεσμα σε ακόμα 5 ομάδες που δε συμμετείχαν στη σύσκεψη. Πρόκειται για την Κέρκυρα, την Καβάλα, τον Εργοτέλη, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανιωνίου.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Γιαννακόπουλου



"Το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και απειλείται άμεσα η σωματική βία των παικτών και όχι μόνο των μεγάλων ομάδων αλλά και συναδέλφων της Β' και Γ' εθνικής, ενώ υπάρχουν και γιατί δεν πουλάνε. Η ζωή έχει πολύ μεγάλη αξία για όλους τους συναδέλφους. Η πλειοψηφία των ομάδων της Superleague, ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα, Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός, Παναθηναϊκός, Ξάνθη και ΠΑΟΚ, συντάσσονται στην απόφαση που έχει παρθεί. Περιμένουμε τις υπόλοιπες ομάδες, να συνταχθούν στο πλευρό μας για τον αγώνα που κάνουμε κατά της βίας. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι και στο ίδιο μήκος κύματος περιμένουμε να κινηθεί η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ. Συζητάμε πράγματα που στο εξωτερικό είναι δεδομένα, γιατί να μην είναι δεδομένα και στη χώρα μας. Οι απαντήσεις οι δικές μας θα γνωστοποιηθούν άμεσα και αύριο-μεθαύριο θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Θα γνωστοποιηθούν άμεσα οι προτάσεις μας που θα αφορούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν εισακουστούν".



Από πλευράς Ολυμπιακού στη σύσκεψη βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Αντώνης Νικοπολίδης, από τον Παναθηναϊκό οι Κώστας Κατσουράνης, Αλέξης Τζόρβας, Γιώργος Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα και από την ΑΕΚ οι Παντελής Καφές και Νάτσο Σκόκο.
 
πηγή : arcadia-sports.gr

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!



Ο χιονιάς ΄ 'επληξε ' και την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν πάτησαν στο γήπεδο και έμειναν στο γυμναστήριο. Αύριο Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα κάνουν στο γήπεδο.

Την Τετάρτη θα μιλήσει ο Δερμιτζάκης στα ΜΜΕ




Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 2.30 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.



Σε κλειστό χώρο η προπόνηση



Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου (5.15 μ.μ.) στην Τρίπολη και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Καρέρα, Ματούσιακ, ενώ αντίθετα ο Ουντότζι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης.



Η σημερινή προπόνηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή από την έντονη χιονόπτωση, έγινε σε κλειστό χώρο. Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (11.00 π.μ.)



Πέντε παίκτες συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες



Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Αστέρα συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν τις ποινές τους στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αναλυτικά είναι οι παρακάτω:

- Ο Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, που δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Ξάνθη και Παναθηναϊκό

- Ο Σωκράτης Φυτανίδης, που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου

- Ο Αντώνης Λαδάκης, που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ξάνθη

- Ο Κώστας Φορτούνης και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, που δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

Στον αντίποδα, ο Μπρούνο Ουριμπάρι και ο Αντριάν Μπαστία εξέτισαν τις ποινές τους στο παιχνίδι με την Καβάλα και έχουν τεθεί πάλι κανονικά στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.



ΜΑΡΤΗΣ...ΓΔΑΡΤΗΣ!




Χιονίζει από χθες το βράδυ στην Τρίπολη. Η πόλη υπολειτουργεί, αφού η κίνηση των οχημάτων είναι περιορισμένη και τα σχολεία είναι κλειστά. Η Ε.Μ.Υ. προβλέπει συνέχεια της κακοκαιρίας και για αύριο με χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι δρόμοι στην πρωτεύουσα του Μωριά.