Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΚΑΔ...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 160211

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΙΑΣΩΝ ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

Στο πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αρκαδίας, ο Παναρκαδικός δεν μπόρεσε να νικήσει, μια πολύ καλή και ψυχωμένη ΑΕΚ Τρίπολης.

Η ομάδα του Παναρκαδικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από την αρχή είχε το " πάνω χέρι". Η φιλεξονούμενη ομάδα έδωσε χώρο στην γηπεδούχο και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους επιθετικούς της. Η εικόνα αυτή ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Από την στιγμή που ο Μαυρέας έδωσε ποιο επιθετικό σχήμα στην ομάδα, τότε ο Παναρκαδικός είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Πολλές φορές βρέθηκαν μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου, αλλά δεν κατάφεραν να τον νικήσουν. Χαρακτηριστική ευκαιρία ήταν αυτή στο δεύτερο μέρος, όταν ο Μπακογιαννάκης με μπαλιά τρύπα βρήκε τον Κουλόπουλο, που στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Τρίπολης έπεσε στα πόδια του και έκανε την απόκρουση του αγώνα. Καλή ευκαιρία 'ήταν και αυτ'ή στο πρώτο μέρος, όταν σουτ του Δημητρέλη, τράνταξε το δοκάρι της ΑΕΚ. Καλή διπλή ευκαιρία είχαν οι παίκτες του Παναρκαδικού, όταν στην ίδια φάση Πετρόπουλος και Δήμος από κοντά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει ευκαιρία, αλλά η μπαλιά του Τσαρουχά που έφυγε μόνος του και την γύρισε στο σημείο του πέναλτι, δεν αξιοποιήθηκε αφού δεν ακολουθούσε κανείς συμπαίκτης του.


Διαιτητής του αγώνα ο κ. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ κ. Βεργέτη Δημήτρη και Φασουλή.

Παρατηρητής ο κ Μπιρμπίλης Γιώργος


ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΥΡΕΑΣ): Γεωργακόπουλος, Ι. Λαγός(55΄ Κουλόπουλος), Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Δήμος, Πετρόπουλος, Δημητρέλης(69΄ Χρονόπουλος), Μπακογιαννάκης, Σπ. Λαγός, Σωπιάδης (46΄ Μέλλος)



ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(ΠΑΡΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ): Παπαδόπουλος, Κεζάς, Αρίφι (85΄ Τσάκος), Λόντος, Κοντόπουλος, Τερζής, Γιαννούλης, Γεννιτσαριώτης, Τσαρουχάς (76΄ Ρούμπης), Ζαχαρόπουλος, Κοκκινάκος,

προπονηση αστερα τριπολης 16 φεβρ 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16/2/2001






Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης σήμερα το πρωί. Το δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι που δίνει με αντίπαλο την Κέρκυρα, έχει σε επαγρύπνηση τον Παύλο Δερμιτζάκη, που σήμερα δεν είχε στην προπόνηση τους Κρις, Πουλίδο και Αράς. Οι εν λόγω παίκτες συμεχίζουν το ατομιοκό τους πρόγραμμα.
Να θυμίσουμε την συνέντευξη τύπου, που θα δώσει ο Μακεδώνας προπονητής στις 15:30, στην αίθουσα τύπου του γηπέδου.