Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

MOV007

3

Φωτό... ιστορίες , από τα γεννέθλια της Ελπίδας Τρίπολης




Τραπέζι με τους γονείς


Ο Θοδωρής Μαρκόπουλος με τον γιο του Φώντα και τον Νίκο Πανταζόπουλο


Τραπέζι με παίκτες (Αδέλφια Παπαχρόνη, Τσίρης, Χρήστου)


Και άλλοι παίκτες ( Άκης Χριστόπουλος, Ζερβογιάννης και Πανταζόπουλος)


Ζερβογιάννης(Κιθάρα και τραγούδι)-Πανταζόπουλος(Μπουζούκι)


Ο μικρός Κωστής Μαρκόπουλος!


Ο πατέρας Παπαχρόνης δίνει το βραβείο στον Γιάννη Παλιογιάννη


Ο δάσκαλος και ο μαθητής


Το καθιερωμένο ζεϊμπέκικο!



Η Ελπίδα Τρίπολης , έγινε 13 ετών




Το «ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΑΒΙΑΣ» , φιλοξένησε την Ελπίδα Τρίπολης το περασμένο Σαββατόβραδο, για να σβήσει κεράκια για τα 13 χρόνια παρουσίας της στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.


Δεκατρία χρόνια επιτυχίας και σωστής δουλειάς, γιατί όχι μόνο «έβγαλε» παίκτες αξίας, αλλά και επιστήμονες.

Η φιλοσοφία του ιδρυτή της ομάδας και παλαίμαχου άσου του ιστορικού Παναρκαδικού Θοδωρή Μαρκόπουλου, είναι η καλή σχέση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, έχοντας κατά νου: «πρώτα το σχολείο και μετά το ποδόσφαιρο».

Στα γενέθλια ήταν παρόντες γονείς των παικτών , παίκτες της ομάδας και συνεργάτες του Θοδωρή Μαρκόπουλου.

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας και δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Παλιογιάννης, πάντα πρωτοπόρος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας, δεν μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση για  την βράβευση του γιου του.

Μετά την καλή κουζίνα που απόλαυσαν οι παραβρισκόμενοι, ο Θοδωρής Μαρκόπουλος μίλησε και ευχαρίστησε όλους όσους ήταν παρόντες, τονίζοντας την παρουσία του συλλόγου και την δουλειά που έχει γίνει τα 13 χρόνια παρουσίας.

Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο Γιάννης Παλιογιάννης, ο αρχηγός της ομάδας που βρίσκεται στην οικογένεια της Ελπίδας όλα αυτά τα χρόνια.

Στο τέλος η γιορτή έκλεισε με τραγούδια και χορό. Οι Γιώργος Ζερβογιάννης και Νίκος Πανταζόπουλος με την κιθάρα και το μπουζούκι τους αντίστοιχα, έπαιξαν για τους φίλους της ομάδας και για όσους ήταν στο «Κάστρο της Δαβιάς».

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

5 ποδήλατα από τον Α.Ο. Τεγέας




Πέντε ποδήλατα χάρισε σε πέντε τυχερούς ο Α.Ο. Τεγέας, οι οποίοι είχαν αγοράσει λαχνό της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου και η κλήρωση έγινε το περασμένο Σάββατο, μετά τον αγώνα της ομάδας και στη διάρκεια γιορτής, στην καφετέρια της Π. Επισκοπής.



Οι τυχεροί είναι ο Θεμιστοκλής Βεργόπουλος, ο Γιώργος Σκροπολίθας, η Βασιλική Σωτηρακοπούλου, ο Βασίλης Δημητρόπουλος και η …ΕΠΣ Αρκαδίας, η οποία είχε αγοράσει ένα ολόκληρο μπλοκ με λαχνούς.






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Σχετικά με το διεξαχθέντα σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου αγώνα στο γήπεδο της Κανδήλας μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ Κανδήλας-Ηρακλής Σκοπής, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:




1. Συγχαίρουμε την ομάδα της Κανδήλας για τη δίκαιη νίκη της.

2. Καταγγέλλουμε το διαιτητή του αγώνα Χασάπη, για το γεγονός ότι σε ήπια διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για το μη καταλογισμό πασιφανέστατου πέναλτι, απάντησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με τις εκφράσεις: « Αει στο διάολο ρε αρχ…», δείχνοντάς του παράλληλα την κόκκινη κάρτα!

3. Μετά το παραπάνω γεγονός, και μετά από έντονες διαμαρτυρίες του αποβληθέντα ποδοσφαιριστή μας, ο αγώνας διακόπηκε για σύντομο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο μέσα από τα αποδυτήρια ο εν λόγω κύριος έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, απειλώντας ότι «θα γ..σει την ομάδα μας».

4. Μετά τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο προπονητής, ο αρχηγός και ο αντιπρόεδρος της ομάδας βρίσκονταν συζητώντας για τα τεκταινόμενα του αγώνα, ο βοηθός διαιτητή Μαλιφούκας δήλωσε χαρακτηριστικά στον προπονητή μας: « Θα σας διαλύσουμε σαν ομάδα, δε θα υπάρχετε του χρόνου, θα πάρω τηλέφωνο το Μποροβήλο και το Γεωργόπουλο να σας διαλύσει», χρησιμοποιώντας και άλλες χυδαίες εκφράσεις.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Σκοπής, μετά τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα, θα συνεδριάσει εκτάκτως για να καθορίσει τη μετέπειτα στάση του.



Μετά τιμής,



Το Δ.Σ. του Ηρακλή Σκοπής



Υ.Γ. Θεωρούμε αυτονόητο πως οι προαναφερθέντες θεσμικοί παράγοντες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ουδεμία σχέση έχουν με όσα με θράσος ανέφερε ο νεαρός βοηθός διαιτητή.

 
Σημείωση:
 
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σάββας Σίδερης, σήμερα το απόγευμα ήταν στην Δ.Ρ.Τ και μίλησε για τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι με την Κανδήλα. Εξέφρασε την αγανάκτησή του και την απορία του για την συμπεριφορά του κ. Μαλιφούκα και του κ. Χασάπη. Επίσης του έκανε εντύπωση πως χρησιμοποιήθηκαν τα ονόματα των κ. κ. Μποροβήλου και Γεωργόπουλου.

Ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Τελικού Αρκαδίας



Ενόψει του τελικού της Τετάρτης 23/3/2011, ανακοινώνεται πως οι φίλαθλοι των Βρασιών θα καθίσουν στη Θύρα 1 του γηπέδου του Αστέρα (τσιμεντένια κερκίδα). Σε περίπτωση βροχής, θα καθίσουν στη Θύρα 2 του γηπέδου. Οι φίλαθλοι του Παναρκαδικού θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 3 του γηπέδου.


Ο Αντώνης Μαυρέας στην ΕΤ-3

Ο προπονητής του Παναρκαδικού, με τον βοηθό του Γιώργο Σπανούλη




Σήμερα το βράδυ στις 11, ο προπονητής του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας είναι καλεσμένος του Γιώργου Τραπεζανίδη και Γιώργου Μίνου στο κανάλι της ΕΤ-3, στην εκπομπή ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ 3.




Να είστε όλοι συντονισμένοι στις οθόνες σας, για να ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα.



Το όνομα του Παναρκαδικού, θα ακουστεί για μια ακόμα φορά σε όλη την Ελλάδα

Ο Ian Rush και η Liverpool στην Ελλάδα



   

Αθήνα, 15 Μαρτίου 2011






* Η μεγάλη βρετανική ομάδα ανακοίνωσε τη δημιουργία Ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσία του θρύλου της Ian Rush



Η Liverpool ανακοίνωσε τη δημιουργία Ακαδημιών στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρουσία του θρύλου της Ian Rush και του υπευθύνου των Σχολών της Liverpool σε όλο τον κόσμο, Steven Turner.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παρουσίας τους, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το νεότευκτο μουσείο της, ενώ βέβαια πήραν μια γεύση από την νυκτερινή ζωή της πόλης, σε ένα δείπνο που οργάνωσε προς τιμή τους, παρουσία δημοσιογράφων, η Agenda Sport Action, η εταιρία που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Liverpool για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Agenda ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τις πρώτες Ακαδημίες επί ελληνικού εδάφους και ο Ian Rush είχε την ευκαιρία να υπογράψει τα πρώτα συμβόλαια μαζί τους. Πέραν του δικτύου των Ακαδημιών, η Liverpool θα πραγματοποιήσει μια σειρά από soccer schools camps κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ενώ στις προτεραιότητές της είναι η διοργάνωση σεμιναρίων και τουρνουά εντός και εκτός συνόρων.

«Στόχος μας είναι να διδάξουμε το "The Liverpool Way" σε ποιοτικές Ακαδημίες σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν βιαζόμαστε. Βήμα-βήμα θα δημιουργήσουμε το πλέον ποιοτικό ποδοσφαιρικό δίκτυο σε αυτές τις χώρες. Θα φροντίσουμε για την εξέλιξη των ταλαντούχων παικτών, για την οργάνωση των Ακαδημιών, την επιμόρφωση των ελλήνων προπονητών και την απόκτηση μοναδικών ποδοσφαιρικών εμπειριών από όλους, γονείς, παιδιά, παράγοντες και προπονητές», τόνισε στις δηλώσεις του ο Steven Turner, ενώ ο Ian Rush πρόσθεσε: «Είναι τιμή για μένα να είμαι ο πρεσβευτής της Liverpool στα soccer schools και στο δίκτυο των Ακαδημιών σε όλο τον κόσμο. Η Liverpool είναι ένα σωματείο με παράδοση στην ανάδειξη μεγάλων παικτών. Είμαστε ένα οικογενειακό κλαμπ και έχουμε μάθει να μοιραζόμαστε πράγματα. Η "τέχνη του ποδοσφαίρου" είναι αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Οι εκπρόσωποι της Agenda - κατά τη διάρκεια της παρουσίας του προγράμματος - εκφράσθηκαν και για τα κριτήρια επιλογής των Ακαδημιών που είναι: α) η παράδοση και η ποιότητα της κάθε ακαδημίας, β) η λειτουργία τους σε αξιόλογες εγκαταστάσεις, γ) η δυναμική τους και ο αριθμός των παιδιών τους, δ) η επιστημοσύνη του προπονητικού τους δυναμικού και ε) η εύρυθμη οικονομική τους κατάσταση.

«Σε κάθε νομό θα αναζητήσουμε τον πιο ποιοτικό συνεργάτη», υποστήριξε ο κ. Ανδρέας Καπώνης, γενικός διευθυντής των Liverpool FC International Football Academies.




1. Ο Ian Rush στην Ακρόπολη




2. Ο Ian Rush και ο Steven Turner στην Ακρόπολη




3. Ο Ian Rush και ο Steven Turner σε δείπνο συντροφιά με τους δημοσιογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Νίκο Χαραλαμπόπουλο και τους κ.κ. Ανδρέα Καπώνη και Δημήτρη Φαραντούρη



4. Ο Ian Rush ενώ υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, Γιώργο Σταράκη