Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Εμφάνιση του Αντώνη Μαυρέα στην Τρίπολη!


Και ενώ αναμένονται σύντομα διοικητικές εξελίξεις στον Παναρκαδικό, ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας εμφανίστηκε στην Τρίπολη.

Η παρουσία του γέμισε ερωτηματικά τους φίλους της ομάδας.  Γιατί ήταν τόσο ξαφνική και σύντομη η παρουσία του; Τι συζήτησε με άτομα της υπάρχουσας διοίκησης;

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή θα γίνει η παραίτηση της σημερινής διοίκησης και αναμένεται να αναδειχθεί η νέα, που όπως ακούγεται θα έχει πρόεδρο τον Κώστα Τζιούμη.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Τρέχει η ΑΕΚ Τρίπολης...


Μετά την άρνηση του Θοδωρή Μαρκόπουλου για να κάτσει στον πάγκο της  ΑΕΚ Τρίπολης,  η κιτρινόμαυρη ομάδα τρέχει να βρει άλλον προπονητή.

Ήδη ο Αντώνης Σπύρου σκέφτεται ονόματα, που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά. Είναι ένα θέμα που καίει  την ομάδα του δικέφαλου της Τρίπολης, γιατί πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κανονίσει και το ρόστερ της.


Οι στόχοι που έχει ο κ. Γιώργος Νίκου με τον κ. Γιάννη Νίκου, είναι ως γνωστό η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θα πρέπει η ομάδα τους να έχει κλείσει το συντομότερο δυνατόν τον προπονητή και στην συνέχεια να συμφωνήσουν για τους παίκτες.

Και με το δεδομένο ότι θα φύγουν πολλοί παίκτες από το περσινό ρόστερ, θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα…