Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Με δείπνο έκλεισε η ποδοσφαιρική χρονιά για την ΑΕΚ Τρίπολης.




Εμφανώς ικανοποιημένοι ήταν όσοι παραβρέθηκαν στο δείπνο, που έδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης σε κουτούκι της περιοχής των Φιλικών.







Η δεύτερη θέση που κατέλαβε η κιτρινόμαυρη ομάδα, ήταν μέσα στον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν.

Βέβαια κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, η πορεία που είχε η ομάδα, της άνοιξε την όρεξη για την άνοδο. Τελικά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στο πρωτάθλημα , της έδωσε την δεύτερη θέση.




Αυτό που κατάφερε όμως η ομάδα του κ. Νίκου, είναι να δείξει ότι πλέον σταματάει να είναι η ομάδα «ασανσέρ». Βάζει τις βάσεις για να σταθεροποιηθεί στην πρώτη κατηγορία, με απώτερο σκοπό την άνοδο σε μεγαλύτερα «σαλόνια» του Ελληνικού πρωταθλήματος.



Στην συνεστίαση έδωσαν το παρών οι κ. κ. Νίκος Τσιαμούλος (ταμείας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, Πρόεδρος Συλλόγου Φιλικών, Μέλος Δ.Σ. ΑΕΚ Τρίπολης και Δημ. Σύμβουλος), Δημήτρης Τσιαμούλος , Μπάμπης Κοκκινάκος, Θαν. Χαρίτος ,Ταλάς, Ρατσάτος, Γιάννης Νίκου (Δ.Σ.) και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Νίκου.

 
 
 


Νικόλας Τσιαμούλος : Μπαίνει  ψηλά ο πήχης για την ΑΕΚ Τρίπολης!
 
Κατέκτησε την δεύτερη θέση η ομάδα μας, με μικρή διαφορά από τον πρώτο. Ατυχήσαμε και δεν μπορέσαμε να βγούμε πρώτοι και να πάμε στην Δ΄Εθνική κατηγορία. Βέβαια είναι ο επόμενος στόχος μας. Με σοβαρή ενίσχυση πιστεύω του χρόνου, θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.
Θέλουμε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα και να μπουν οι βάσεις για παραπάνω.
Σαν πρόεδρος του συλλόγου Φιλικών , μαζί με την διοίκηση της ΑΕΚ και την συνεργασία του Δήμαρχου, πιστεύω ότι μέσα στο 2011, θα έχουμε το γήπεδο που έχουμε βάλει στόχο, εδώ στην Κάρτσοβα. Θα είναι μια καλή λύση, όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά και για πολλές άλλες ομάδες.
Ένα σύγχρονο γήπεδο με τάπητα και καλές εγκαταστάσεις. Αυτό θα τραβήξει και το ενδιαφέρον και άλλων παιδιών , που θα έλθουν κοντά στο ποδόσφαιρο.
Τέλος επιθυμώ, η γειτονιά μας να έχει μια καλή εικόνα, να είναι βιώσιμη για όλους τους κατοίκους χωρίς προβλήματα.
 
 
Γιώργος Νίκου (πρόεδρος ΑΕΚ Τρίπολης): 
 
 Πιστεύω ότι η ομάδα άξιζε να είναι πρωταθλήτρια. Τον στόχο που είχαμε βάλει, τον πιάσαμε.
Η ομάδα μας πλέον θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Μπαίνουν στόχοι για μεγαλύτερες κατηγορίες. Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις:
 
 
Γιώργος Παπαδόπουλος - Δημήτρης Ζαχαρόπουλος :
 
Κάναμε μια καλή πορεία και η δεύτερη θέση στην βαθμολογία δεν είναι άσχημη.
 
 
 
Δημήτρης Καλοπίσης-Λόντος:
 
Είχαμε αξιόλογη πορεία. Ατυχήσαμε και δυστυχώς δεν ανέβηκε η ομάδα κατηγορία.
 

Εκτός αποστολής ο Ρούμπιλ, λόγω τραυματισμού



Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (7.00 μ.μ.) με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές:




Νίκος Αναστασόπουλος, Μανώλης Στεφανάκος, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Σεμπάστιαν Καρέρα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Εμμάνουελ Φρανκού και Θανάσης Παπάζογλου.



Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας οι Μανώλης Στεφανάκος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Κώστας Φορτούνης, Εμμάνουελ Φρανκού, Σεμπάστιαν Καρέρα, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Σαλίμ Αράς, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ματίας Ντεγκρά, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν θα αγωνιστούν αύριο και οι Τσικόντζι Ουντότζι, Κρις, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης που είναι τραυματίες..

Σήμερα στις 17:00 η Μικτή προπαίδων, υποδέχεται την Μικτή Λακωνίας


Το τελευταίο παιχνίδι για φέτος δίνει η μικτή προπαίδων Αρκαδίας. Στις 17:00 το απόγευμα, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Παναρκαδικού, την αντίστοιχη ομάδα της Λακωνίας.



Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας , έχει μία νίκη με την Κορινθία με 6-0 και μία ήττα εκτός έδρας από την Αργολίδα με 2-1.



Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μικρά του Γιώργου Κυριακόπουλου και Βασίλη Λιώρη και όσοι μπορούν να πάνε στο γήπεδο να τα ενισχύσουν.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ 1- 0 Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ