Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Δημήτρης Τσιόγκας: Μιλάει με την Επισκοπή Ρεθύμνου!

Ο Δημήτρης Τσιόγκας με τον Άκη Μπακογιαννάκη, μετά την επιστροφή τους από το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κιάτο.

Ο γερόλυκος των Αρκαδικών γηπέδων Δημήτρης Τσιόγκας, δεν το βάζει… κάτω και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Συγκεκριμένα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο Ρέθυμνο της Κρήτης για προσωπικές δουλειές και «είχε δεν είχε» έκλεψε τις καρδιές των Κρητικών της Επισκοπής. Δεν άφησε να περάσει μέρα ανεκμετάλλευτη χωρίς να «πατήσει» γήπεδο και προπονείται συνεχώς με την ομάδα της Επισκοπής. Η εν λόγω ομάδα, αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική και έχασε την άνοδο στο παρά πέντε.  Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας, του έκαναν την πρόταση να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα τους. Ο Αρκάς παίκτης το σκέφτεται και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνίζεται την νέα περίοδο με την ομάδα της πόλης του Γιώργου Βαρδινογιάννη (καπετάνιου). Ο προπονητής της Επισκοπής Ρεθύμνου Γιώργος Ξηράκης, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Τσιόγκα.
Ο ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού μίλησε πριν λίγο με τον προπονητή του Αντώνη Μαυρέα. Ο Μεσσήνιος κόουτς, του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα, γιατί τον θεωρεί από τους βασικότερους παράγοντες της καλής πορείας της ομάδας στον δεύτερο γύρο.
Βέβαια ο Αντώνης Μαυρέας, εφ΄ όσον  επιθυμεί να μείνει στην Κρήτη ο Δημήτρης Τσιόγκας, του ευχήθηκε καλή συνέχεια, τονίζοντας ότι θεωρεί ότι ο έμπειρος παίκτης θα εντυπωσιάσει και την Κρήτη. Του εύχεται το καλύτερο για τον Δημήτρη Τσιόγκα!
Ο Δημήτρης θα αγωνιστεί στο τελικό 7χ7 που θα γίνει την Τετάρτη, με την ομάδα των παλαιμάχων του Ρέθυμνου.

Αντώνης Μαυρέας : Χτίζουμε ομαδάρα, με όσους γουστάρουν!


Ο προπονητής των επιτυχιών Αντώνης Μαυρέας, μίλησε στο arcadia-sports, για την ομάδα που θέλει να φτιάξει, μια ομάδα που να "κάνει την διαφορά" για την φετινή περίοδο και να είναι έτοιμη για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Βέβαια δεν ξέχασε την μεγάλη ομάδα της πόλης τον Αστέρα Τρίπολης, ποπυ ευχήθηκε τα " καλύτερα":

"Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Δεν πρόκειται να έχουμε 40 παίκτες στο σύλλογο. Το ρόστερ θα είναι ευέλικτο και ποιοτικό, με ποδοσφαιριστές ικανούς να αγωνιστούν την επόμενη χρονιά και στο Περιφερειακό.

Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς ντόπιους παίκτες, οι οποίοι να αγαπούν τον Παναρκαδικό.
 Όσοι γουστάρουν θα έρθουν! Οι υπόλοιποι, δε μας αφορούν! Μου άρεσε η στάση του Παναγούλια. Μίλησα με τον Τάκη και με συγκίνησε η αγάπη του για το σύλλογο. Άλλωστε, από αυτό το γήπεδο ξεκίνησε.

Κοιτάξαμε και ορισμένες περιπτώσεις εκτός Αρκαδίας, οι οποίες στα μάτια μας φαντάζουν εξαιρετικές! 
Όπως ο Νίκος Γούτος, για τον οποίο ακούσαμε τα καλύτερα από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Το ίδιο ισχύει και για το Γιώργο Χελιώτη, ο οποίος κατάγεται από την Αρκαδία.

Κρατήσαμε τον περυσινό κορμό μας, πήραμε καλούς παίκτες, ενώ θα υπάρξουν και 2-3 ακόμα προσθήκες. 
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν παραμελούμε τις ακαδημίες. Φέτος θα παίξουν και πιτσιρικάδες, οι οποίοι θα κερδίσουν εμπειρίες που θα εξαργυρώσουμε του χρόνου. Αν δουλέψουμε σωστά, με ελάχιστες κινήσεις του χρόνου, θα μπορούμε να μιλάμε για άνετη παραμονή και -γιατί όχι- για περισσότερα πράγματα! Έχουμε πλάνο διετίας.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στον Αστέρα. 
Εύχομαι να ξεπεράσει κάθε σκόπελο και να παρουσιαστεί πιο δυνατός. Είμαστε δίπλα τους, οι ομάδες της Αρκαδίας πρέπει να είναι ενωμένες και στα δύσκολα"!

Κώστας Παναγιωτόπουλος(προπονητής Κορυθίου) : Θα έλθουν παίκτες στην ομάδα, που θα κάνουν την διαφορά!


Μπήκε ο Ιούλιος και το Κορύθιο ακόμα δεν έχει βολιδοσκοπήσει παίκτες, για να  τους εντάξει στο δυναμικό του. Σίγουρα δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, αφού γνωρίζουν ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι δυνατό στην δεύτερη κατηγορία.
Ο προπονητής και ψυχή της ομάδας Κώστας Παναγιωτόπουλος μας είπε:

« Τώρα ξεκινάμε να ¨κλείσουμε¨ παίκτες για την νέα περίοδο. Ξεκουραστήκαμε λίγο και ξεκινάμε την «δουλειά». Έχουμε μιλήσει με παίκτες που έχουν παίξει ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Αρκαδίας και έχουν μεγάλη εμπειρία. Παράλληλα είναι και ένας παίκτης πολύ κοντά στην ομάδα, που όταν ανακοινωθεί, θα προκαλέσει εντύπωση. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις με την ομάδα, να διασκεδάζουμε και από και πέρα ότι προκύψει.»