Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ


Και όμως είναι γεγονός. Έσπασε το αήττητο του Αρκαδικού στο μπάσκετ. Ηττήθηκε από το Ρέθυμνο με 70-73. Αν και προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι,τελικά δεν τα κατάφεραν οι παίκτες το Γιάννη Σμυρνιώτη.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑ050211

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Οι δηλώσεις του Κωστένογλου: «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, ο Αστέρας ήταν καλύτερος και δίκαια προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί και από το 60' και μετά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια παρά τις ελλείψεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες, Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Εύχομαι στον Αστέρα ό,τι καλύτερο και φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «βυσσινί» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες του που σε αρκετές περιπτώσεις δεν τελειώνουν σωστά τις ευκαιρίες που τους δίνονται για να σκοράρουν.

«Όταν οι παίκτες μου βγαίνουν στις αντεπιθέσεις, δεν επιλέγουν το σωστό δρόμο για να σκοράρουν. Αν δούμε αντικειμενικά το ματς, είμαι ευχαριστημένος αν και είχαμε τις ευκαιρίες μετά το 60' να πάρουμε το τρίποντο. Ο βαθμός πάντως είναι σημαντικός».

Οι δηλώσεις του Δερμιτζάκη: «Ήταν ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο ματς, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τις δύο ομάδες. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα από δω και πέρα αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη θέση του υποβιβασμού. Προετοιμαστήκαμε όσο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε τακτικά να δημιουργήσουμε πρόβλημα με ευκαιρίες για γκολ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ γρήγορα και είχαμε ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ. Χωρίς ευκαιρία στην ουσία, από ένα πλάγιο άουτ δεχτήκαμε την ισοφάριση και από μια αδράνεια δική μας. Το δεύτερο μέρος ήταν ανοιχτό, είχαμε τον έλεγχο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ξέραμε ότι η Λάρισα έχει παίκτες ξεκούραστους και με ποιότητα για να δημιουργήσουν κινδύνους. Βάσει στατιστικών έπρεπε να κερδίσουμε. Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά, σε όλο το ματς δημιουργήσαμε», ήταν το γενικότερο σχόλιο του προπονητή του Αστέρα για το ματς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τακτική που ακολούθησε:

«Αλλάξαμε πρόσωπα και θέσεις ώστε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο αντίπαλο. Αλλάξαμε και το σχηματισμό στο τέλος ώστε να πιέσουμε κι άλλο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

«Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Αν δε μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, καλό είναι να μην το χάνεις. Όμως οτιδήποτε χάνεις στην έδρα σου, πρέπει να το πάρεις εκτός έδρας», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Κώστα Φορτούνη και το αν θα έπρεπε να τον χρησιμοποιεί περισσότερο, είπε: «Στην προπόνηση βλέπω ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτοί παίζουν. Ο Φορτούνης δε σημαίνει ότι δεν προσπαθεί σε πράγματα τακτικά. Μπήκε αλλαγή, βοήθησε, όπως και οι υπόλοιποι που μπήκαν».

ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ…





Άλλη μια φορά δεν κατάφερε ο Αστέρας να νικήσει στην έδρα του. Παρότι ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, εν τούτοις δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη. Τώρα η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες και θα πρέπει να έλθουν νίκες εκτός έδρας, για έλθει στα «ίσα» της.
Το πρώτο μέρος είναι για την γηπεδούχο ομάδα. Έχασε ευκαιρίες για να σιγουρέψει την νίκη της.
Στην επανάληψη η Λάρισα ανέβασε την απόδοσή της και έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει. Παράλληλα και η γηπεδούχος ομάδα του Αστέρα, έχασε και αυτή την ευκαιρία να «παραβιάσει» την εστία του Τσοντοφάλσκι.
Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης(86΄ Φρανκού), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (60' Αρσενίεβιτς), Ροζέριο, Παπάζογλου

Στον πάγκο: Αργυρόπουλος, Φορτούνης, Ορόθκο, Φρανκού, Μαρσέλο, Αναστασόπουλος

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Κατσιαρός (62' Ρέντζας), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (50' Κολοβέτσιος), Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Σίμιτς (57' Πλιάγκας), Μετίν, Βενετίδης, Κουζέν

Στον πάγκο: Αμπάρης, Τσινμπάμπα, Κόζακ, Ιγκλέσιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

13' ΓΚΟΛ 1-0 ο Αστέρας. Ο Παπάζογλου έδωσε μέσα στην περιοχή πάσα με το κεφάλι στον Καρέρα, ο οποίος αφού εξέθεσε τους Κατσιαρό και Νταμπίζα, που δεν κατάφεραν να τον κόψουν και ακόμα ψάχνουν... τι τους συνέβη, με δυνατό σουτ από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ.
35’ ΓΚΟΛ 1-1 η ΑΕΛ. Η μπάλα έπειτα από πλάγιο του Κατσιαρού από αριστερά, βρήκε στο κεφάλι του Κουζέν και στην συνέχεια έφτασε στα πόδια του Ρομέου. Ο μέσος της ΑΕΛ δεν δίστασε έπιασε το σουτ με τη μία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
40’ Κεφαλιά του Παπάζογλου, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσοντοφάλσκι.
45+1’ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Καρέρα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά ο Ουντότζι ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία του Τσοντοφάλσκι, με αποτέλεσμα αυτή να περάσει άουτ.
76’ Δοκάρι για τον Λάρισα. Ο «σπεσιαλίστας» Μετίν εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ντεγκρά.
80΄ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα. Τρεις επιθετικοί της ΑΕΛ βγήκαν στην κόντρα επίθεση με έναν αμυντικό του Αστέρα, ο Κουζέν πήρε την πάσα απο τον Μετίν μέσα στην περιοχή και δεξιά όπως κάνουν επίθεση οι βυσσινί, σούταρε πάρα πολύ δυνατό αλλά ο Ντεγκρά με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
82΄ Χαμηλή σέντρα του Φορτούνη απο αριστερά προς τον Παπάζογλου αλλά ο Κολβέτσιος έδιωξε σε κόρνερ.
83΄ Πάλι ο Φορτούνης από αριστερά σέντραρε χαμηλά, προβολή του Παπάζογλου πάνω στον Τσοντοφάλσκι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ









Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Με νίκες των φαβορί τελείωσαν τα παιχνίδια του Σαββάτου. Άνετα πέρασαν η ΑΕΚ Τρίπολης ,η Φαλαισία και περιμένουν αύριο το αποτέλεσμα της Τεγέας.
ΦΑΛΑΙΣΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 7-1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 0-3
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ 1-0
ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 3-0

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εύκολο το απόγευμα για Την ομάδα του Λεβιδίου
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 3-0

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΡΝΩΝ 0-6
ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΝΕΣΤΑΝΗ 3-0 α.α.

Ο ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ: ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!



ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ,ΤΣΑΚΑΝΙ,ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ),ΤΕΡΖΗΣ, ΤΣΙΛΙΚΟΣ, ΤΣΑΚΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ



ΠΑΙΝΕΣΗΣ,ΛΟΝΤΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο "ΖΑΧΑΒΙ"



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.










Σε γνωστό στέκι για καλοφαγάδες, η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης παρέθεσε δείπνο για το τεχνικό τημ και τους παίκτες, χθες το βράδυ. Ήταν μια καλή χειρονομία του συλλόγου, δείχνοντας ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των ποδοσφαριστών στο δύσκολο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες, εκτός ορισμένων που απουσιάζαν δικαιολογημένα.

Στην πολύ ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατούσε, τα λίγα λόγια του προέδρου της ομάδας κ. Γιώργου Νίκου, έδωσαν την εικόνα που υπάρχει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

Συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας και για την σπουδαία επιτυχία σας επίτης Τεγέας. Πρέπει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας μέσα στο γήπεδο, για να φαίνεται η ποδοσφαιρική αξία σας και να νικάμε. Πρέπει από εδώ και εμπρός κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά και να βγαίνουμε νικητές. Μπράβο σας, καλή συνέχεια.

Στο "τραπέζι" βρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ.