Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πανθυρεατικός-Ελπίδα Τρίπολης (94-95)

Πανθυρεατικός-Ελπίδα Τρίπολης (98-99)

Πρώτη παρουσία του νέου Δ.Σ. του Παναρκαδικού




Πρώτη εμφάνιση το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έκανε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού δίνοντας συνέντευξη Τύπου. Ο σκοπός ήταν,  για την  πρώτη γνωριμία των προσώπων της νέας διοίκησης των «πρασίνων» με τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τριάδης, ο Γ.Γραμματέας και Υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων κ. Δημήτρης Κοσκινάς, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Νίκος Τότσης, ο Ταμίας κ. Κώστας Νακόπουλος, ο έφορος κ. Γιώργος Συνοδινός, καθώς και τα μέλη κ.κ. Δημήτρης Ζόριας και Θεόδωρο Τσουκαλά. Απουσίαζαν  ο Αντιπρόεδρος της διοίκησης κ. Κώστας Μανδρώνης  και ο Σύμβουλος κ. Επαμεινώνδας Ψυχογιός.


Ήταν ξεκάθαροι από την αρχή της συνέντευξης,ότι δεν θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση για το σχεδιασμό, τη φιλοσοφία, τους στόχους και τις ενέργειες που αναμένεται να πράξει ο σύλλογος το επόμενο διάστημα, αλλά απλά να τοποθετηθούν σε κάποια γενικά αλλά βασικά σημεία του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Έδωσαν ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να τοποθετηθούν αναλυτικότερα στα θέματα που αφορούν το ιστορικό σωματείο.   .

Δηλώθηκε ότι  η ομάδα του Παναρκαδικού , θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και έχει στόχο την επάνοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά δήλωσαν :

Προπονήσεις θα σταματήσει η ομάδα μετά από εντολή του Αντώνη Μαυρέα στα μέσα Ιουλίου.

Ιδιαίτερη σημασία στις ακαδημίες του συλλόγου, ώστε να βγουν παίκτες για τα επόμενα χρόνια.

Προσπάθεια μείωσης των χρεών του συλλόγου, από τα προηγούμενα χρόνια.

Να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας στο τέλος του μήνα. Η τιμή τους θα είναι 40,00 ευρώ.

Ελεύθερη η είσοδος σε παιδία μέχρι 18 ετών. 

Κάλεσαν οποιοδήποτε έχει την διάθεση να βοηθήσει τον σύλλογο, είτε οικονομικά, είτε με άλλο τρόπο, για να μπορέσει η ομάδα να έχει την πορεία που της αξίζει.

«Εκλεισε» ο Ευ. Βενιζέλος στο υπουργείο Οικονομικών

«Εκλεισε» ο Ευ. Βενιζέλος στο υπουργείο Οικονομικών


Από λεπτό σε λεπτό θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός καθώς ολοκληρώθηκαν οι κρίσιμες διεργασίες, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναδεικνύεται σε πρόσωπο κλειδί για το νέο κυβερνητικό σχήμα και να αναλαμβάνει και υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος. 

Ο Λουκάς Παπαδήμος έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση του πρωθυπουργού για το οικονομικό υπουργείο από το μεσημέρι της Τετάρτης και στη συνέχεια έκλεισε τα τηλέφωνα για να μην εντοπιστεί από το Μέγαρο Μαξίμου! Ο Γ. Παπακωνσταντίνου μετακινείται στο Περιβάλλοντος. Υπουργός Εξωτερικών ο Στ. Λαμπρινίδης. 

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραμένει υπουργός Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενισχυμένος με τις αρμοδιότητες της ναυτιλίας. Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Χ. Παμπούκης με υφυπουργούς τον Σ. Ξυνίδη και τον Θ. Μωραϊτη. Ο κ. Καστανίδης αναλαμβάνει υπουργός Περιβάλλοντος. 

Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου παραμένει, όπως φαίνεται, στο Παιδείας . 

Θα υπάρξει και θέση υφυπουργού αποκρατικοποιήσεων στο οικονομικό επιτελείο με επικρατέστερη την Έλενα Παναρίτη. 

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος φαίνεται οριστικά εκτός κυβέρνησης, ενώ παίζει το σενάριο να οριστεί και δεύτερος αντιπρόεδρος – πέραν του κ. Βενιζέλου– με αρμοδιότητα το κράτος και τη δημόσια διοίκηση. Για δεύτερος αντιπρόεδρος προορίζεται ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος αναλαμβάνει και υπουργός Εσωτερικών. 

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου αναλαμβάνει το υπουργείο Δικαιοσύνης με υφυπουργό τον κ. Πεταλωτή. Ο Γ. Ραγκούσης στο υπουργείο Υποδομών. 

Η Τίνα Μπιρμπίλη σε κάθε περίπτωση τίθεται εκτός κυβέρνησης στο πλαίσιο της απομάκρυνσης των «κηπουρών», ενώ φεύγει σίγουρα και ο Δημήτρης Δρούτσας. 

Στο πλαίσιο αυτό απομακρύνεται και ο Χάρης Παμπούκης, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος μετακινείται από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου. 

Επικρατέστερος για το Πολιτισμού και Τουρισμού φέρεται ο Κώστας Σκανδαλίδης, αν και κάποιοι προτάσσουν τη λύση της Λούκας Κατσέλη. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναβαθμίζεται και πέραν της Υγείας αναλαμβάνει και τον τομέα των κοινωνικών ασφαλίσεων. 

Σίγουρος για το νέο σχήμα είναι ο Πέτρος Ευθυμίου, ενώ υποψήφιος για το νέο σχήμα είναι και ο Κώστας Καρτάλης. 

Πηγή: www.protothema.gr