Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Παναρκαδικός-Σπάρτη 2-0


Με ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα της Τρίπολης, πέρασε το εμπόδιο της ομάδας της Λακωνίας και προκρίθηκε για την επόμενη φάση.


Οι «πράσινοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χαλαρά και αρχικά δεν μπόρεσαν να κάνουν την διαφορά από τους φιλοξενούμενους. Οι Σπαρτιάτες έβλεπαν τους αντιπάλους τους στα μάτια και είχαν και τις ευκαιρίες τους , απειλώντας τον Ψυχογιό.

Οι παίκτες του Παναρκαδικού, δεν βρήκαν τον ρυθμό τους, αλλά παρόλα αυτά μπόρεσαν να «κάνουν» δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στην ανάπαυλα του αγώνα ο Μεσσήνιος προπονητής, εντόπισε τα προβλήματα της ομάδας του και δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες βοήθησε τους παίκτες του, να δείξουν άλλο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος.

Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο , ο Παναρκαδικός ήταν πολύ καλύτερος και σαφώς αδικείται και από το σκορ, που θα μπορούσε να ήταν διπλάσιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να σκοράρουν, γιατί βρέθηκαν απέναντι σε έναν πολύ καλό Ψυχογιό και σε μια άμυνα από γρανίτη.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο 49΄ με απ΄ ευθείας φάουλ του Καλογιαννίδη και στο 84΄ με τον μόνιμο τελευταία σκόρερ Σπύρο Λαγό, που εκμεταλλεύτηκε ωραία προσπάθεια και πάσα του Σωπιάδη από δεξιά.

Άλλες φάσεις του αγώνα:

2΄ ο Ψυχογιός με φοβερή απόκρουση στο παραθυράκι, βγάζει την μπάλα κόρνερ.

32΄ ο Σωπιάδης σες τετ-α-τετ με τον Μακρή, δεν μπόρεσε να

σκοράρει

38΄ κοντινή κεφαλιά του Σπ. Λαγού, η μπάλα λίγο άουτ

45΄ εντυπωσιακή απόκρουση του Ψυχογιού σε φάουλ

50΄ καλή ευκαιρία του Σπ. Λαγού για να σκοράρει

52΄ σουτ του Σωπιάδη ο Μακρής έπεσε στην γωνία του και έσωσε

65΄ σουτ του Πετρόπουλου έξω από την περιοχή, λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι

75΄ ωραία απόκρουση του Ψυχογιού στην γωνία του, σε δυνατό σουτ



Διαιτητής ο κ. Μπλάνας από την Μεσσηνία, με βοηθούς τους κ . κ. Σκόρδο και Γιαννέτσο




Παρατηρητής ο κ. Κώστας Ζιώτης

Παναρκαδικος (Αντώνης Μαυρέας): Ψυχογιός, Ι. Λαγός, Μπούτας, Ιωάννου, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος Δήμος (86΄Αναγνωστόπουλος), Μπακογιαννάκης (55΄Τζανής), Σπ. Λαγός, Σωπιάδης (86’ Σουρλίγκας)



Σπάρτη (Γιώργος Ρασσιάς): Μακρής, Λάππας, Πρασσάς (72΄ Κατσιαφούρας) (86΄Βαχαβιόλος), Αργάνης, Χριστάκης, Σπυρόπουλος, Κοθρούλας, Κωστάκος 68΄ Πρίμπας), Ζυγούρης, Ρασσιάς, Πλεμμένος



Μικρά από το παιχνίδι:

1. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, ήταν παρών στις εξέδρες

2. Άλλη μια φορά ο Τάσος Μητσιώνης είδε τον Παναρκαδικό

3. Μεγάλο ντόρο έκανε η παρέα του Μπακογιαννάκη , όταν αντικαταστάθηκε ο παίκτης του Παναρκαδικού

4. Ο Αργύρης Μανιάτης, δήλωσε παρών στις κερκίδες και είδε την παλιά του ομάδα




5. Για άλλη μια φορά, ο Ηρακλής Σκοπής δήλωσε παρών στο γήπεδο.

6. Δεν μπορούσε να λείπει και ο Ζάχαβι, που παρακολουθούσε παίκτες, για την νέα σεζόν!

7. Ο Πολ Χατζόπουλος δεν μπορούσε να λείψει από ένα σπουδαίο παιχνίδι.

8. Στις εξέδρες και ο Σάββας Κατσαρός, πατέρας του Γιώργου. Ο γιος ξεκίνησε από τον Παναρκαδικό και πριν φύγει (πρόσφατα) για Αμερική, αγωνιζόταν με επιτυχία στην ομάδα της Σπάρτης.

9. Το είδαμε και αυτό! Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Θανάσης Σάμιος, με το σκάουτερ της ομάδας Δημήτρη Πουρπουτίδη, παρακολουθούσαν το παιχνίδι!




Ναι ρε, Παναρκαδικάρα... 2-0 την Σπάρτη στο κύπελλο και πέρασε!


Με γκολ του Καλογιαννίδη με φάουλ και του Σπύρου Λαγού, η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, πρεοκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.

Αργότερα θα έχουμε πλήρη ρεπορτάζ, φωτογραφίες, τα γκολ, φάσεις και δηλώσεις.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.


Μετά το ρεπό που είχε η ομάδα του Αστέρα, ξεκίνησε την προετοιμασία της για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καρέρα έκανε ατομική προπόνηση, ενώ αντίθετα οι Ορόθκο, Πουλίδο και Φυτανίδης έμειναν στα αποδυτήρια και έκαναν θεραπεία.


Ηρροπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις και διπλό.

Βίντεο από την προπόνηση:




Η κίνηση των αγώνων του πρωταθλήματος



A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (22η τελευταία αγωνιστική)

Μαντινειακός – Πανθυρεατικός 1-0

Κορακοβούνι – Απόλλων 2-2

Τεγέα – Παγγορτυνιακός 1-1

ΑΕΚ Τρίπολης – Ελαιοχώρι 7-0

Ερμής Μελιγούς – Λεωνίδιο 1-0

Αχιλλέας – Φαλαισία 0-4

Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τα παιχνίδια να είναι όλα βαθμολογικά αδιάφορα αφού όλα είχαν κριθεί. Έτσι λοιπόν οι ομάδες παρατάχτηκαν χωρίς το παραμικρό άγχος και με πολλές αλλαγές στις ενδεκάδες τους.

ΤΕΓΕΑ – ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 1-1

«Ισοπαλία για την πρωταθλήτρια Τεγέα»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΙΚΑΣ

Ισόπαλο τελείωσε το τελευταίο παιχνίδι της πρωταθλήτριας Τεγέας με αντίπαλο τον Παγγορτυνιακό με σκορ 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα χωρίς άγχος και χωρίς σκοπιμότητες. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Γιώργου Τζήλου στο 16′ με σουτ του Μυλωνά (1-0). Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 74΄ ο Ρουμελιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΤΕΓΕΑ (Τζήλος ): Δαρδαβέσης, Μυλωνάς, Κρίγκας (46΄ Καρράς), Τούντας, Ηλιόπουλος, Παναγούλιας, Πλαντζάς, Παπαδόγιαννης, Αποστολόπουλος, Μπαφές (56΄ Δημητρακόπουλος), Κολιόπουλος (85΄ Τράμπας)

ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ(Παρασκευόπουλος): Μπραϊμλάρι, Πότια, Τερζής, Σμυρνής, Αντωνίου, Αλέξης (70΄ Δελής), Μπούζος , Ρουμελιώτης Σ., Ψιμούλης (46΄ Σουλαντίκας), Μαχαίρας, Μπουζιάνης (75΄ Παρασκευόπουλος)

M.V.P: ΜΠΡΑΪΜΛΑΡΙ

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ – ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1-0

«Καλύτερος ο Ερμής επικράτησε δίκαια»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΚΡΙΤΖΕΠΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΥΡΙΟΥ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στο παιχνίδι που έγινε στην Μελιγού ο Ερμής επικράτησε δίκαια του Λεωνιδίου με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έτσι γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο νεαρός Β. Αδάμης με κεφαλιά στο 59′ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια με τους Καρκούλη (2) στο 2΄και το 30΄ ενώ ο Καδάς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 65΄. Στο 60΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αλέκσι γιατί εξύβρισε τον βοηθό.

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Σαβούρδος): Κατσιαούνης, Δημάκος (46΄ Μέλλος), Νιστόρ, Αδάμης, Ρούνης, Σαμαρτζής, Καρκούλης, Τερζάκης (90΄ Μπάρκας), Οικονόμου (68΄ Καμπύλης), Καδάς, Κυριακόπουλος.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: (Διαμαντής): Κολινιώτης, Τσέμπελης (80΄ Γρ. Λάτσης), Η. Κυρίος (83΄ Χιώτης), Λάτσης Γεωρ., Αλέξι, Σμύρος, Χ. Πουτσελάς, Γολεγός, Κυρίος Α., Γιαννούσης, Ρόζος (46΄ Π. Κυρίος).

M.V.P: ΚΑΡΚΟΥΛΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΦΑΛΑΙΣΙΑ 0-4

«Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Φαλαισία»



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΑΜΕΤΑΪ – ΨΥΛΛΑΣ

Με 4-0 επικράτησε του Αχιλλέα στο Παράλιο Άστρος η δευτεραθλήτρια Φαλαισία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος που τελείωσε. Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Νάνος ενώ στο 40΄ο Ντρέου έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 53΄ ο Νάνος έκανε το 0-3 ενώ στο 60΄ ο Δημητρέλης, που παρότι τερματοφύλακας αγωνίστηκε σαν επιθετικός, έγραψε το τελικό 0-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Κασκαμπάς ): Π. Λιλής, Γ. Δρούλιας (46’ Γ. Λιλής), Γογονάς (63’ Θ. Μακρής), Ποντίκης, Μακρής Αντ., Ε. Δουζένης, Γεωργακάκος, Κοσκινάς, Μουντζούρης, Φλέντζερης, Κασκαμπάς.



ΦΑΛΑΙΣΙΑ (Γεωργόπουλος ): Γκιώνης, Χασάλα, Ντρέου, Γιαννόπουλος, Μπουζιάνης, Παναγιωτόπουλος (63΄ Σπυρόπουλος) , Μαχαίρας, Νάνος , Ν. Λυμπερόπουλος (60΄ Χριστόπουλος) , Δ. Λυμπερόπουλος, Δημητρέλης.

M.V.P:ΝΑΝΟΣ

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 7-0

«Το καλύτερο το κράταγε για το τέλος η ΑΕΚ»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΗΣΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΨΥΛΛΑΣ – ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε η ΑΕΚ Τρίπολης που επικράτησε του ήδη υποβιβασμένου Ελαιοχωρίου με το ευρύ 7-0. Ο Τσάκος στο 7΄ άνοιξε το σκορ (1-0) ενώ ο Γιαννούλης στο 18΄ έκανε το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με γκολ που σημείωσε στο 39΄ ο Κοκκινάκος ανεβάζοντας σε 3-0 τον δείκτη του σκορ. Στο 53΄ πάλι ο Κοκκινάκος έκανε το 4-0 ενώ ο Ζαχαρόπουλος στο 70΄ με σουτ έκανε το 5-0 και ο Τερζής στο 76΄ το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε από τον Ζαχαρόπουλο στο 80΄.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χαρίτος ): Παπαδόπουλος, Καραμάνος, Κέζας, Καλοπίσης, Χοριδάς, Κοκκινάκος, Γενιτσαριώτης, Τερζής, Τσάκος, Ζαχαρόπουλος, Γιαννούλης.

ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ (Σκιτζής ): Χ. Λύγδας, Γιαννούλης , Θ. Μπαμπάς, Δ. Μέγγος, Σαλάκι, Καφετζάκης Σ., Μέγγος Ηλ., Λιακόπουλος, Ν. Λύγδας, Σκλημπόσιος, Π. Μπαμπάς.

M.V.P: ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 1-0

«Το γκολ του Ζέρβα ήταν αρκετό»



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ



ΒΟΗΘΟΙ: ΜΠΑΛΑΣΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ



Ένα γκολ του Ζέρβα αρκετά νωρίς (16΄) ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στον Μαντινειακό στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου με τον Πανθυρεατικό. Οι φιλοξενούμενοι με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή τους θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας άλλα δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ (Μπαχός ): Μπιστόλας, Μ. Παπαϊωάννου, Γκικόπουλος, Δ. Παπαδάτος, Τσιώσης, Μορόπουλος, Σταυρόπουλος, Μπέλτσος, Τζαβαλάς, Ζέρβας, Ζαφειρόπουλος.



ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ (Φάκλαρης ): Γαλάνης, Αρφάνης, Καπράνος, Μπακάλης, Αντωνίου, Αδάμης, Χατζηγιάννης, Κουβαράς, Λυτρίβης, Ταβάνι, Τετώρος.

M.V.P: ΖΕΡΒΑΣ

ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-2

«Δίκαιη ισοπαλία για τις δυο ομάδες»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΕΡΓΕΤΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΧΑΣΑΠΗΣ – ΧΑΤΖΗΣ

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Κορακοβούνι και Απόλλων αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γ. Λυτρίβη στο 41΄. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 54΄ ο Χρόνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια (1-1), ενώ τρία λεπτά αργότερα έγινε η πλήρη ανατροπή όταν ο Κόκκινος με σουτ έκανε το 1-2. Τις ισορροπίες αποκατέστησε στο 65΄ ο έμπειρος Αδαμογιάννης που έγραψε το τελικό 2-2.

ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ (Κουλεντιανός): Δ. Κουλεντιανός, Ξυδιάς, Πετ. Λυτρίβης, Π. Τετώρος, Ι. Κουλεντιανός, Γ. Λυτρίβης, Αδαμογιάννης, Παν. Λυτρίβης, Λάμπρου, Κ. Λυτρίβης, Εμ. Τετώρος (85΄ Δ. Τετώρος).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μάνος ): Ψαρολόγος Ι., Κολενδριανός (58΄ Ανεζύρης), Ψαρολόγος Ε., Κόκκινος (81΄ Μαστοράκης Ι.), Μαστοράκης Α., Χρόνης, Μπουρνάκης, Εγγλέζος, Καμβύσης (49΄ Ντάνι), Τσουκάτος, Κυρίος.

M.V.P: ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1. ΜΠΡΑΪΜΛΑΡΙ (ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ)

2. ΝΑΝΟΣ (ΦΑΛΑΙΣΙΑ)

3. ΚΑΡΚΟΥΛΗΣ (ΕΡΜΗΣ)

4. ΤΟΥΝΤΑΣ (ΤΕΓΕΑ)

5. ΛΥΤΡΙΒΗΣ Κ. (ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ)

6. ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ (ΕΡΜΗΣ)

7. ΖΕΡΒΑΣ (ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ)

8. ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ (ΑΕΚ)

9. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕΚ)

10. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ)

11. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ (ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ)

ΣΚΟΡΕΡ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

23 ΓΚΟΛ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

17 ΓΚΟΛ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

16 ΓΚΟΛ: ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

14 ΓΚΟΛ: ΜΗΤΣΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

11 ΓΚΟΛ: ΚΑΔΑΣ - ΛΥΓΔΑΣ Ν.

10 ΓΚΟΛ: ΝΑΝΟΣ Χ.

9 ΓΚΟΛ: ΚΥΡΙΟΣ Α.Δ.

8 ΓΚΟΛ: ΤΖΑΒΑΛΑΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ– ΖΕΡΒΑΣ

7 ΓΚΟΛ: ΚΟΛΟΒΟΣ - ΚΟΚΚΩΝΑΣ– ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σ.

6 ΓΚΟΛ: ΚΥΡΙΟΣ Π. – ΝΤΑΝΙ

5 ΓΚΟΛ: ΤΣΑΟΥΣΗΣ – ΜΗΛΗΣ– ΜΑΧΑΙΡΑΣ Χ. – ΔΕΛΗΣ– ΑΛΕΞΗΣ– ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ– ΡΟΥΜΠΗΣ
 
 
 
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ


Η Δόξα Μεγαλόπολης νίκησε τον τυπικά γηπεδούχο Ηρακλή Βερβένων στην Μελιγού και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Ο Άρης Τρίπολης που με τη νίκη του 2-1 επί του Μαρίου στην Τρίπολη πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την Α' κατηγορία. Επεισόδια σημειώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μανιάτη στον αγώνα Ηρακλής Βερβένων-Δόξα Μεγαλόπολης 1-3. Περίπου 50 άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκαν απειλητικά και χτύπησαν τον διαιτητή της αναμέτρησης καθώς και τον προπονητή και τους ανθρώπους της Δόξας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (22η τελευταία Αγωνιστική)

Δόξα Τρίπολης – Κάψια 2-0

Ορχομενός – Κορύθιο 2-1

Νικηταράς – Ελπίδα 2-0

Άρης Τρίπολης – Α.Ε. Μαρίου 2-1

Δημητσάνα – Αρκαδικός 3-0

Ηρακλής – Δόξα Μεγαλόπολης 1-3
 
 
 
 
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ


Γ ' Κατηγορία (9η αγωνιστική)

Αποτελέσματα

Φορτούνα – Αναγέννηση Τρίπολης 5-0

ΠΑΟ Κανδήλας – Πάρνων 5-0

Επόμενη τελευταία αγωνιστική (10η)

Ηρακλής Σκοπής – Φορτούνα

Αναγέννηση – ΠΑΟ Κανδήλας

Η φωνή των φιλάθλων


Εσείς εκφράζεται την άποψή σας, εμείς τα καταγράφουμε. Είναι η ΦΩΝΗ σας.  Ακούγεται παντού

1. Παικτούρα ο Ματούσιακ, αλλά ήλθε ανέτοιμος. Καμία σχέση με τον Σαλονικιό.


2. Την καταστρέψανε την ομάδα. Τόσος καιρός πέρασε ανεκμετάλλευτος.

3. Θέλουν να ρίξουν την ομάδα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Τι έκαναν τόσο καιρό;

4. Σιγά μην φταίει η διαιτησία. Τα πόδια τους φταίνε. Δεν μπορούν…

5. Τι να κάνει και ο Παύλος, να μπει να χτυπήσει το πέναλτι;

6. Μπράβο Λαζαρίδη, επαγγελματίας…

7. Τι να σου κάνει και ο κόσμος. Ξενερώνει με μερικούς από εκεί μέσα.

8. Που είσαι κ. Μποροβήλε; Τώρα σε χρειαζόμαστε…

9. Ποιος Κωνσταντινέας θα βοηθούσε; Για γέλια… Τον προτίμησαν λένε!

10. Λάθη επί λαθών και άσχετοι επί ασχέτων εκεί μέσα!

11. Καλά είναι να αμείβεσαι. Το αποτέλεσμα ποιο είναι;

12. Είδες τον Παναρκαδικό; Για να δουλεύουν στην διοίκηση καλά; Αήττητος 4 παιχνίδια!

13. Ο Μαυρέας πολύ καλός. Δεν χαμπαριάζει τίποτα. Από κανέναν!

14. Κρίμα βέβαια γιατί ο Παπαηλιού κοιμότανε και νόμιζε ότι είχε διοίκηση…!

15. Ακόμα και ο Σχίζας, είναι πρότυπο!

16. Θέλει βοήθεια ο Παναρκαδικός. Καλύτερα εκεί να πηγαίνουμε.

17. Είδες δημόσιες σχέσεις που έχει με τον κόσμο; Άλλοι να τα βλέπουν!

18. Καλύτερα να σταματήσει το τοπικό ποδόσφαιρο. Σκοτώνονται!

19. Καλά εκεί κάτω στα Βέρβενα , τι ήθελαν; Ντε και καλά να νικήσουν;

20. Πρέπει η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας να φτιάξει άλλο πρόσωπο. Δεν είναι σωστοί!

21. Που να στείλω το παιδί μου να παίξει μπάλα; Στον πόλεμο;


Παναρκαδικός-Σπάρτη



Σήμερα στις 16:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας  για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, μεταξύ του Παναρκαδικού και της Σπάρτης.



Είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει πολύ την ομάδα της Τρίπολης.



Καλούνται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, να έλθουν να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης τους.