Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ




Ο Σταματάκος Σωτήρης μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγωνίστηκε και στο 5ο Πανελλαδικό στην Αριδαία κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και φτάνοντας μέχρι την 8αδα του κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Σωτήρη που στα προκριματικά για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό επικράτησε του Σιόντη με 2-0 σετ (6-1, 6-2). Στο κυρίως ταμπλό στους 32 επικράτησε του Καραγιάννη με 2-0 σετ (6-1,6-0). Στον επόμενο γύρο στους 16 ο Σταματάκος έπαιξε και κέρδισε και τον Ιωαννίδη με 2-0 σετ (7-6, 6-4) περνώντας στα προημιτελικά. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κανιάρη από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 σετ (4-6, 1-6) χάνοντας έτσι την ευκαιρία να μπεί στα μετάλλια του Πανελλαδικού. Επόμενο ραντεβού για τον Σταματάκο στα courts είναι το open του Ξυλοκάστρου, όπου ο αθλητής μας θα διεκδικήσει μια καλή θέση στο πρώτο του open τουρνουά. 

42οι αγώνες στίβου «Ηλιοπούλεια 2011» - Κυριακή, 7 Αυγούστου στο γήπεδο Κάτω Ασέας




Αυτή την Κυριακή, στο γήπεδο της Κάτω Ασεάς, θα πραγματοποιηθούν από το δήμο Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο αυτού, και υπό την ευθύνη και της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι 42οι αγώνες στίβου «Ηλιοπούλεια 2011».

Περόνε, Ουσέρο και βλέπουμε…

Περόνε, Ουσέρο και βλέπουμε…


Με δεδομένη την προσθήκη των Φερνάντο Ουσέρο και Εμάνουελ Περόνε, η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης φτάνει προς το τέλος της. Ο Όσκαρ Φερνάντεθ έχει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ που θέλει και πλέον αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο του συλλόγου είναι το αν θα είναι η ομάδα έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια.