Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αστέρας Δρεπάνου-Παναρκαδικός 0-3

                Πέρασε σαν σίφουνας από το Δρέπανο!


Ένας Παναρκαδικός που δεν κινδύνευσε κατά την διάρκεια του αγώνα , πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο Δρέπανο. Η γηπεδούχος ομάδα, δεν φάνηκε απειλητική σχεδόν καθόλου, παρά μόνο μια φορά όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της ομάδας της Τρίπολης.

Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, δείχνοντας ότι πήγε για να μην χάσει. Εξ άλλου αυτή ήταν και η επιθυμία του προπονητή της, αφού στην τελευταία προπόνηση τους τόνισε ότι δεν πάει η ομάδα για να χάσει.

Ο Μεσσήνιος κόουτς, αιφνιδίασε ευχάριστα, αφού έβαλε νέα πρόσωπα σήμερα και αγωνίστηκαν. Έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή και το σημαντικότερο, χρησιμοποίησε τον 15χρονο τερματοφύλακα Μουλόπουλου στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τα γκολ τα σημείωσαν οι  Σπ. Λαγός με σουτ, ο Κοσκολός με φοβερό μακρινό σουτ και ο Πετρόπουλος.



Διαιτητής ο κ. Κακρίδης με βοηθούς τους κ.κ. Σάνο και  Πυργάκη  όλοι συνδέσμου Κορινθίας.

Αστέρας Δρεπάνου: Παπαγιάννης, Τράκας, Μανδύλαης, Καχριμάνης (77΄Ψαριανός), Παπασαράντος, Αντωνιάδης, Μανιάτης, Παπακωνσταντίνου ( 46΄Σχίζας), Γκιόλας, Σταυρόπουλος, Παπαδημητρίου(Ρεβίθης)

Παναρκαδικός :Ψυχογιός (82΄Μουλόπουλος), Μέλλος, Μπούτας, Καλογιαννίδης, Κωστάκης, Πετρόπουλος, Κοσκολός, Δήμος (65΄Αναγνωστόπουλος), Μπακογιαννάκης (80΄ Δούρος), Σπ. Λαγός και Σουρλίγκας.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόψε έχουμε γιορτή!


ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα επιβεβαιώνοντας την υπεροχή που είχαν όλη την σεζόν. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν 3-0 του Εθνικού Αστέρα, ενώ με το ίδιο σκορ ο Παναιτωλικός νίκησε τον Διαγόρα. Πλέον και στις δύο πόλεις στήνεται ξέφρενο γλέντι για την άνοδο. 


Ο ΠΑΣ με σαφή υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και με πρωταγωνιστές τους Μπακαγιόκο (πέτυχε δύο γκολ) και Σιαλμά επικράτησε 3-0 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις του. 


Ο Παναιτωλικός, ο οποίος έψαχνε τη νίκη που θα του έδινε την άνοδο, κατάφερε να φτάσει νωρίς σε ένα γκολ με τον Καραμαλίκη στο 19’, ο Θεοδωρίδης με πέναλτι στο 51’ και ο Μπουβάλ στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ. 


Φουντώνει η μάχη για τα πλέι οφ 


Ο ΟΦΗ αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι το τέλος χάρη σε τέρμα του Καμπάνταη, ισοφαρίστηκε από τον μαχητικό Πιερικό στις καθυστερήσεις χάρη σε τέρμα του Κοντέων. Οι Κρητικοί έχασαν έδαφος, όμως συνεχίζει να είναι το απόλυτο φαβορί για την μάχη των πλέι οφ. 


Με νίκη προχώρησαν Τρίκαλα και Λεβαδειακός, οι οποίοι συγκατοικούν στην τέταρτη θέση με 57 βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε εύκολα 4-0 του Ιωνικού, χάρη σε τέρματα των Έλινγκτον (2), Ενόκ, Μανουσάκη. 


Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός έφτασε και αυτός σε ένα εύκολο 3-0 επί της καταδικασμένης Καλλιθέας, με τον Πατρίκ Ντιμπαλά να παίρνει από το χέρι την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα. Ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε το πρώτο και το τελευταίο γκολ της ομάδας του και το άλλο ο Μπάρκογλου, ο οποίος έχασε και πέναλτι. 


Τέλος σπουδαία ήταν και η νίκη της Δόξας Δράμας, η οποία πέρασε με σκορ 3-1 από την Βέροια και σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Διαγόρα προσπέρασε τους Ροδίτες και πλέον είναι στο χέρι της η συμμετοχή στα πλέι οφ, όπου μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 10’ και ο Χατζηπαντελίδης έκανε το 0-2 στο 24’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι να μειώσουν με τον Καλτσά στο 34’. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρούτσης στην εκπνοή. 


Η αγωνιστική (33η) 


Παναιτωλικός-Διαγόρας 3-0 
(19’ Καραμαλίκης, 51’ Θεοδωρίδης πεν., 90’ Μπουβάλ) 


Ηλιούπολη-Εθνικός 0-0 


Τρίκαλα-Ιωνικός 4-0 
(8’, 84’ Έλινγκτον, 23’ Ενόκ, 76’ Μανουσάκης) 


Αγροτικός Αστέρας-Πανθρακικός 2-0 
(64’ Τσουκαλίδης, 68’ Μπεκιάρης) 


Λεβαδειακός-Καλλιθέα 3-0 
(5’, 86’ Ντιμπαλά, 78’ Μπάρκογλου, ) 


Πιερικός-ΟΦΗ 1-1 
(90’ Κοντέων - 51’ Καμπάνταης) 


Θρασύβουλος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 


ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός Αστέρας 3-0 
(11’, 82’ Μπακαγιόκο, 65’ Σιαλμάς) 


Βέροια-Δόξα Δράμας 1-3 
(34’ Καλτσάς -10’ Μαρκόφσκι, 24’ Χατζηπαντελίδης, 90’ Ρούτσης) 


Η επόμενη αγωνιστική (34η) 


Ηλιούπολη – Παναιτωλικός 
Διαγόρας – Τρίκαλα 
Εθνικός – Αγροτικός Αστέρας 
Ιωνικός – Λεβαδειακός 
Πανθρακικός – Πιερικός 
Καλλιθέα – Θρασύβουλος 
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 
Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας 
Εθνικός Αστέρας - Βέροια


πηγή : nova sportsfm.gr

Περιφερειακό πρωτάθλημα.




Τελικό αποτέλεσμα ο Παναρκαδικόςνίκησε με 0-3 στο Δρέπανο με τον Αστέρα. Τα γκολ ο Σπ. Λαγός , ο Κοσκολός με φοβερό  μακρινό σουτ και ο Πετρόπουλος.


Ο Αντώνης Μαυρέας κατέβασε την εξής σύνθεση:
Ψυχογιός, Μέλλος, Μπούτας, Καλογιαννίδης, Κωστάκης, Πετρόπουλος, Κοσκολός, Δήμος, Μπακογιαννάκης, Σπ. Λαγός και Σουρλίγκας.


Τρεις αλλαγές έκανε  ο Αντώνης Μαυρέας. Στην θέση του Μπακογιαννάκη μπήκε  ο Δούρος, του Δήμου ο Αναγνωστόπουλος και του Ψυχογιού ο πιτσιρικάς Μουλόπουλος.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ.
Οι Βρασιές δεν κατάφεραν να νικήσουν την Δάφνη Ερυθρών, που ήλθαν ισόπαλες 1-1. Το γκολ ο Παππάς με πέναλτι. Η ομάδα του Άγιου Ανδρέα μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα άλλα αποτελέσματα:

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ 0 - 1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 4 - 0 ΤΕΛΙΚΟ
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ -  ΔΗΛΕΣΙ 3 - 0 Α.Α.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0 -  1 ΤΕΛΙΚΟ 
ΠΟΡΟΣ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 3 - 1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠ. - ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1 - 1 ΤΕΛΙΚΟ
ΡΕΠΟ  ΘΗΒΑ 

Παύλος Δερμιτζάκης : Είναι τιμή να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια...

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης, ήλθε και έπαιξε στο δεύτερο μέρος του φιλανρωπικού αγώνα για το
" Χαμόγελο του παιδιού" . Στο τέλος του παιχνιδιού, ο Μακεδόνας προπονητής δήλωσε:


Δηλώσεις από τους μεγάλους πρωταγωνιστές

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι  μίλησαν για το παιχνίδι, οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τζόλε, Νίκος Γκουλής και Μιχάλης Καψής.



Τα γκολ και φάσεις από το παιχνίδι Τεγέας -Επίλεκτων


Το γκολ της Τεγέας

Πένελτι του Τζόρτζεβιτς

Το γκολ του Γιαννακόπουλου

Το γκολ του Τσαλουχίδη


Φάσεις από το παιχνίδι


Φωτογραφίες από την τον φιλικό αγώνα Τεγέας-Επίλεκτων



























Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, που δείξατε στα ΠΑΙΔΙΑ!




Ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα του «Χαμόγελου του παιδιού». Περίπου 1.000-1.500 άτομα ήταν παρών στο γηπέδου του Παναρκαδικού. Μέσα σε αυτά διακρίναμε τον δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, όπως και οι Δημήτρης Παυλής, Κώστας Γεωργακόπουλος, Γιώργος Σαμαρτζής, Δημήτρης Βόσνος, Δημήτρης Κοσκινάς, Νίκος Τσιαμούλος, Σταύρος Κούκακης και εκατοντάδες φίλοι της πρωταθλήτριας Τεγέας αλλά και του αρκαδικού ποδοσφαίρου. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια πήγαν στο «χαμόγελο του παιδιού».


Χειροκρότησαν την προσπάθεια και το θέαμα που παρουσίασαν οι αγωνιζόμενοι και από τις δύο ομάδες. Τα «βαριά» ονόματα από την μία ομάδα και οι πρωταθλητές της Τεγέας από την άλλη.

Παρόντες ήταν οι Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Τσαλουχίδης, Καψής, Γκουλής, Σαργκάνης, Δερμιτζάκης, Αλέμης, Κούβαλης , ονόματα που διακρίθηκαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο γνωστός φίλος δημοσιογράφος Τριπολιτσιώτης και παλιός παίκτης του Παναρκαδικού Βασίλης Μπακόπουλος.

Συγκινητική στιγμή ήταν για τον προπονητή της Τεγέας Γιώργο Τζήλο, όταν του δόθηκε βραβείο από τους παίκτες του, δείχνοντας ότι αναγνωρίστηκε η προσπάθειά του τα τελευταία 2 χρόνια, με την κατάκτηση του κυπέλλου πέρυσι και το πρωτάθλημα φέτος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα της Τεγέας μπήκε πολύ ορεξάτη και αιφνιδίασε την ομάδα των «αστέρων». Κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 4-2. Τα φκολ της ομάδας του Γιώργου Τζήλου πέτυχαν οι Παναγούλιας 2 και από ένα οι Τσαούσης και Αποστολόπουλος. Τα γκολ των Επίλεκτων οι Τσαλουχίδης και Τζότζεβιτς με πέναλτι.


Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές της Τεγέας και η ενίσχυση με φρέσκο αίμα από την ομάδα των βετεράνων με τους Δερμιτζάκη ,Μπακόπουλου , Βασιλόπουλου και  Ν. Γιαννακόπουλου, έδωσε άλλη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και με τρία γκολ από τους Τζόρτζεβιτς, Καραμπάγια και  Γιαννακόπουλου, οι νίκη ήλθε για την ομάδα του Αλέκου Γιαννακόπουλου (παλαίμαχου άσου του Παναρκαδικού και πατέρα του Στέλιου).
Διαιτητής  ο κ. Άρης Διαμαντόπουλος

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων



Τεγέα: Δαρδαβέσης, Παναγούλιας, Μυλωνάς, Βρούβας, Μπίσιας, Ηλιόπουλος, Παπαδόγιαννης, Καπόγιαννης, Μπαφές, Τσαούσης, Αποστολόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν όλοι που ήταν στην αποστολή.







Επίλεκτοι:

 Σαργκάνης, Γκουλής, Κούβαλης, Καψής, Σωτηρόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος, Αλέμης, Τσαλουχίδης, Γκρίλας, Καραμπάγιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπακόπουλος, Δερμιτζάκης, Βασιλόπουλος, Ν.Γιαννακόπουλος.