Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΤΕΓΕΑ-ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 1-0
Με γκολ στο 7΄απ΄ ευθείας φάουλ του Κώστα Ηλιόπουλου, η ομάδα του Γιώργου Τζήλου στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπελλούχος Αρκαδίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:Τεγέα: 15.Κωνσταντόπουλος, 2.Καρράς, 3.Χαϊδάς, 4.Γιαννακούλιας, 5.Ηλιόπουλος, 6.Παναγούλιας, 7.Παπαδόγιαννης (c), 8.Πλαντζάς, 9.Ρίζος, 10.Τσαούσης, 11.ΚολιόπουλοςΣτον πάγκο: 13.Πούλος, 14.Κρίγκας, 1.Παλούξκος, 16.Ρίζος Ν., 17.Γκανάς, 18.Τζιντής, 19.Σαλτούρος
Ερμής Μελιγούς: 1.Σούρσος, 5.Τερζάκης, 11.Νίστορ, 16.Αδάμης, 8.Σαβούρδος (c), 10.Σαμαρτζής, 20.Κυριακόπουλος, 22.Καδάς, 9.Αγγελόπουλος, 7.Τυροβολάς, 6.ΒρεττόςΣτον πάγκο: 21.Σούρσος Ι., 12.Σαβούρδος Π., 17.Καρκούλης, 19.Λαλογιάννης, 15.Κατσιαβός, 23.Κολοβός, 24.Ρούνης
Διαιτητής: ΜανιάτηςΑ' βοηθός: Μπαμπάς-ΤόλιαςΒ' βοηθός: Πετρόπουλος4ος: ΓιαννόπουλοςΠαρατηρητής: Λιώρης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΕΓΕΑΣ):
Κάναμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και πήρανε το κύπελλο. Δεν υπάρχουν λόγια σήμερα. Είναι φανταστικό. Ξεκινήσαμε από το πουθενά, χωρίς στόχο κυπέλλου και στην πορεία πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Και σήμερα είμαστε κυπελλούχοι Αρκαδίας. Μπράβο στους συμπαίκτες μου , ευχαριστώ τον προπονητή μας και την διοίκηση. Η Τεγέα σαν σωματείο 50-60 χρόνια δεν είχε πάρει τίτλο. Τελικά το πήραμε εμείς. Είμαστε πολύ τυχεροί, γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναφτάσει τόσο ψηλά η ομάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ) : Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στο τέλος κινδυνέψαμε να δεχθούμε γκολ. Σήμερα γράψαμε ιστορία. Το γκολ θα μπορούσε να το πετύχει οποιοσδήποτε άλλος. Σημασία έχει ότι σήμερα η ιστορία γράφει, κυπελλούχος η Τεγέα. Μπράβο σε όλους που έχουν συμμετοχή στην μεγάλη επιτυχία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΣΝΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΓΕΑΣ):
Ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Τεγέας, συγχαρητήρια σε διοίκηση, προπονητή και παίκτες, που αφήνουν άλλες δραστηριότητες από προσωπική τους ζωή και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Το μήνυμα είναι αυτό που έχω προβάλλει και εγώ σαν δήμαρχος, ότι η Τεγέα πρέπει να αποκτήσει δικό της γήπεδο, γιατί έχει τους νέους, έχει το δυναμικό και η πολιτεία θα πρέπει να μας στηρίξει. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΗΛΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ):
Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία για μένα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Υποκλίνομαι σε αυτά τα παιδιά, που από το τίποτα τα κατάφεραν. Τους έδωσα να καταλάβουν ότι άμα πιστέψεις σε κάτι, η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Και το κατάφεραν, πίστεψαν στις δυνατότητες τους και σήμερα σήκωσαν το κύπελλο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Μελιγούς, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αθλητική ομάδα. Εάν ήταν αγώνας πρωταθλήματος, μπορεί να ήταν και άλλο αποτέλεσμα. Το κύπελλο ένας το παίρνει και είμαστε εμείς που το σηκώσαμε. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε κυπελλούχοι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΓΕΑΣ):
Συγχαρητήρια στα παιδιά, τον προπονητή. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό για την Τεγέα, πρώτη φορά πήγε στον τελικό και είμαστε και κυπελλούχοι. Ευχαριστώ και τον κόσμο που έδωσε το παρόν και έδειξε ότι κοντά στην ομάδα. Γράφτηκε ιστορία για την Τεγέα.

ΒΙΝΤΕΟ: