Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Προβληματισμός και… κομπιουτεράκια!

Προβληματισμός και… κομπιουτεράκια!

Η νέα ήττα από την Καβάλα έφερε και πάλι προβληματισμό στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης. Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο η νίκη του Πανιωνίου επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Πλέον οι Αρκάδες αρχίζουν τους υπολογισμούς για να δουν πως και εάν μπορούν να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα.




Το παιχνίδι της Καβάλας ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη. Ο Αστέρας δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.



Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ουριμπάρι και Μπαστία. Όπως φαίνεται και οι δύο θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει μετάθεση του Φυτανίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ουριμπάρι στο αριστερό, αφήνοντας εκτός του Αργυρόπουλο.



Για τον Μπαστία τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς θα πάρει τη θέση του Κερ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δίπλα στον Λαδάκη. Θέση στο αρχικό σχήμα δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και ο Αράς, όπως και ο Ματούσιακ. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει κάτι δεδομένο και όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της προετοιμασίας της εβδομάδας.



Παράλληλα την Τρίτη θα εξεταστεί ο Τσικότζι Ουντότζι, ενώ ο Πουλίδο συμπλήρωσε επτά κίτρινες καρτες και θα απουσιάσει από δύο αναμετρήσεις και ο Κώστας Φορτούνης τέσσερις. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα παιχνίδια που θα λείψουν.



Η προετοιμασία θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τρίτη μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας.



ΠΗΓΗ : Χρήστος Οικονόμου-SPORT-FM

Δημήτρης Μποροβήλος: Κανένα σχόλιο!

Δημήτρης Μποροβήλος: Κανένα σχόλιο!


Μετά τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΕΟΔ, κ. Σωτήρη Βοργιά, αναφορικά με τις καταθέσεις του γραμματέα της ΕΠΣ Αρκαδίας Δημήτρη Μποροβήλου, το arcadia-sports προσπάθησε να ρίξει λίγο περισσότερο φως στην υπόθεση.




Επικοινωνήσαμε με τον κύριο Μποροβήλο, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι προτίθεται να κάνει μηνύσεις, κατά όσων του απαγγέλουν κατηγορίες μέσω καναλιών και εφημερίδων.



Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι λογαριασμοί του γραμματέα της ΕΠΣΑ έχουν ανοίξει εδώ και ένα χρόνο και βρίσκονται στη διάθεση του ΣΔΟΕ. Οι επόμενες ημέρες, αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση…



πηγή: arcadia-sports.gr  Βασίλης Μπακόπουλος

ΣΤΗΝ "ΦΑΡΜΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ...ΑΠΟΚΡΙΑΣ!


Μεγάλο γλέντι με το ανάλογο τσιμπούσι, έγινε στο μαγαζί του προέδρου της Τεγέας Δημήτρη Τσιπιανίτη. Πέρασε πολύς κόσμος του ποδοσφαίρου , αλλά και φίλοι του Μίμη, συμμετέχοντας στην ωραία συγκέντρωση. Άφθονο σουβλάκι και καλό κρασί απόλαυσαν όσοι πέρασαν από εκεί.



ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Άλλη μια ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης, συνοδευόμενη από μέτρια απόδοση. Τι συμβαίνει; Γιατί δεν μπορεί η ομάδα της Τρίπολης, να πάρει αποτελέσματα; Πως θα κερδίσει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία με αυτήν την εικόνα;


Γρήγορα εδώ και τώρα να αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες  και να «τρέξουμε» ο καθένας από την δική του θέση, για να σώσουμε τον Αστέρα.

Στο τέλος θα κάνουμε την κριτική για την πορεία της ομάδας για όλη τη χρονιά. Και βέβαια θα αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες.

Προς το παρών με ηρεμία και πολύ δουλειά, θα γίνει η προσπάθεια για την παραμονή.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!



Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΝΕΩΝ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ







Θα ήταν μεγάλη αχαριστία να ξεχνάμε τα παιδιά μας, αυτά που πέρασαν από τον Αστέρα . Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν «έπιασαν» στην ομάδα των κιτρινομπλέ. Άλλοι δόθηκαν δανεικοί και άλλοι έμειναν ελεύθεροι.


Ένας εξ αυτών είναι και ο Διονύσης Γιαννούλης. Έφυγε από την Πάρο, πήγε στην Αθήνα και μετακόμισε στην Τρίπολη. Έπαιξε στους νέους , διετέλεσε αρχηγός τους και υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έφυγε δανεικός στην Κόρινθο και μετά ξαναγύρισε στον Αστέρα. Έμεινε λίγο χρονικό διάστημα στην ομάδα, αλλά οι αρμόδιοι συμφώνησαν ότι δεν κάνει για την ομάδα και τον άφησαν ελεύθερο.

Οι «ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ» τον «πέτυχαν» και μίλησαν μαζί του.

Ο διάλογος με τον Διονύση:

*ΠΡ.ΕΞ. : Διονύση είσαι δανεικός σε κάποια ομάδα;

-Γιαν.: όχι έμεινα ελεύθερος. Συμφώνησα με τον Αστέρα, αφού δεν ήμουν στα πλάνα τους να φύγω. Ήταν δική μου επιθυμία , αφού δεν έπαιζα.



Ο "ΝΙΟΝΙΟΣ"  ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ





*: Σε ποια ομάδα είσαι;

-.: Έχω πάει στην Σουηδία. Δοκιμάστηκα σε μια ομάδα της Α΄ Εθνικής την Νorrkoping και αφού πέρασα τις «εξετάσεις» συμφωνήσαμε να ενταχθώ στο ρόστερ της. Επειδή όμως έχει μεγάλο αριθμό παικτών, θα παίξω στην «αδελφική» τους ομάδα την Sylvia. Έχουν κοινό γήπεδο και πρωταγωνιστεί διεκδικώντας την άνοδο για την Β΄Εθνική.

.http://www.ifknorrkoping.se/Artikel.aspx?m=332559&m1=386098..i

*: Είσαι ευχαριστημένος, αισιοδοξείς για κάτι καλύτερο;

-. Κάνω μια καινούργια αρχή. Είναι μια χώρα πολύ οργανωμένη, σε σέβονται ως άνθρωπο, σαν ποδοσφαιριστή και είναι πολύ σημαντικό αυτό για οποιοδήποτε. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, ανεβασμένο. Δεν το περίμενα, έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά. Σου δίνεται στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, να παίξεις μπάλα και να κάνεις σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο. Μιλάμε για ΠΛΗΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!




Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ







*: Δηλαδή έκανες καλή επιλογή;

-. Δεν ξέρω, δεν είμαι Θεός. Θα δείξει το μέλλον. Πιστεύω όμως ότι όσοι είναι σωστοί , θα ανταμειφτούν.

*: Θυμάσαι καθόλου τον Αστέρα;

-. : Πάντα. Έχω περάσει ωραίες στιγμές. Την πόλη που μας αγκάλιασε, τον Οράσιο τον προπονητή μας, όλους. Επί την ευκαιρία , να πω ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία ο Αστέρας. Θα τα καταφέρει, αρκεί να το πιστέψουν και να το βάλουν στην ψυχή τους. Τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Και κάτι τελευταίο: ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.



Σημείωση: Και εμείς πιστεύουμε Διονύση ότι αξίζεις. Σου ευχόμαστε να έχεις την υγεία σου και να αποδείξεις, ότι έκαναν λάθος που σε άφησαν και έφυγες. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!





IFK Norrköping - Arenans historik

www.ifknorrkoping.se

Klassisk kamratförening i allsvenskan. Innehåller nyheter, resultat, matchrapporter, spelarpresentationer och historik med mera