Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Και νέα μεταγραφή για τον Παναρκαδικό.



Σε νέα μεταγραφή προχώρησε  η ομάδα του Παναρκαδικού. Ο Τάσος Ζαχαρόπουλος που έχει «βγει» από τις ακαδημίες του Θοδωρή Μαρκόπουλου και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Ελπίδα Τρίπολης, θα γίνει και πάλι συμπαίκτης του Σπύρου Λαγού.

Η μεταγραφή έκλεισε σήμερα το πρωί. Ο Τριπολιτσιώτης παίκτης , γνωρίστηκε με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μαυρέα, που είχε έλθει στην Τρίπολη.

Ξεκίνησε προετοιμασία και η Κ-17


Μετά την ανδρική ομάδα και την ομάδα νέων του Αστέρα, ήταν σειρά της εφηβικής ομάδας (Κ-17) να ξεκινήσει τη δική της προετοιμασία της προχθες το απόγευμα.

Περισσότερα στο www.arcadiaportal.gr

Η πρώτη προπόνηση μετά το Καρπενήσι


Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα ο Όσκαρ Φερνάντεθ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι με τους παίκτες του Αστέρα να δείχνουν πάθος και όρεξη σε όλη τη διάρκεια της.


Κοντά στην Καλλονή ο Νίκος Χατζόπουλος


Τα τυπικά απομένουν για να υπογράψει στην ομάδα της Καλλονής ο Νίκος Χατζόπουλος. Ο Τριπολιτσιώτης παίκτης , έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Διαγόρα και  το απόγευμα αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα του νησιού.

Στράτος Γεννιτσαριώτης : Είμαι ευχαριστημένος που έμεινα στον Δόξα Μεγαλόπολης.


Ο Στράτος Γεννιτσαριώτης πρωτοεμφανίστηκε  πέρυσι στον πάγκο της Δόξας Μεγαλόπολης, αν και ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Τρίπολης. Δεν τον εμπόδισε αυτό να αναλάβει τεχνικός την ομάδα της Μεγαλόπολης.  Το αποτέλεσμα ήταν η νεανική ομάδα της Δόξας να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει την άνοδο για την πρώτη κατηγορία, τερματίζοντας πρώτη!
Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ!



Μεταγραφικό μπαμ έγινε χθες το απόγευμα. Ο επιθετικός της ΑΕΚ Τρίπολης Βαγγέλης Γιαννούλης θεωρείται παρελθόν από την ομάδα του Βασίλη Κούβαλη.

Ο χαρισματικός επιθετικός  συμφώνησε με την Δόξα Μεγαλόπολης να αγωνιστεί την νέα περίοδο, κάτω από τις οδηγίες του περσινού συμπαίκτη στην ΑΕΚ Τρίπολης Στράτου Γεννιτσαριώτη.
Περισσότερα www.arcadiaportal.gr