Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δύσκολα τα πράγματα!



Το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Άρη, πλησιάζει και ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει πολλούς λόγους να προβληματίζεται. Η προπόνηση της Πέμπτης δεν έκρυβε κάποιο ευχάριστο νέο για τον έμπειρο τεχνικό, αντίθετα είχε μόνο δυσάρεστες ειδήσεις.




Πιο συγκεκριμένα το αμυντικό πρόβλημα που έχει να λύσει είναι τεράστιο. Οι Πουλίδο, Ορόθκο και Φυντανίδης έκαναν και πάλι ατομικό πρόγραμμα και παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους».



Ακόμα άσχημα ήταν τα νέα για τον Σεμπάστιαν Καρέρα, ο οποίος φαίνεται πως θα χάσει και τις επόμενες αγωνιστικές. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να μην ξαναφορέσει την φανέλα του Αστέρα καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.



Σε περίπτωση που οι αμυντικοί δεν καταφέρουν να προπονηθούν ούτε την Παρασκευή, τότε το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα αναγκαστεί να πάει σε μια λύση ανάγκης. Στο κέντρο της άμυνας και δίπλα στον Μπαρτολίνι θα αγωνιστεί ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα, ο οποίος είναι αμυντικός μέσος.



Παράλληλα φαίνεται πως ο Δερμιτζάκης δεν θα αλλάξει διάταξη και θα παραμείνει στο 4-2-3-1 με μοναδική αλλαγή αυτή του Ματούσιακ αντί του Παπαζογλου στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό, τουλάχιστον, δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης. Πίσω από τον Πολωνό βρίσκονταν οι Ροτζέριο, Ουντότζι και Αρσενίεβιτς.



Περισσότερα, τόσο για τους τραυματίες, όσο και για τα πλάνα του κ. Δερμιτζάκη, θα φανούν στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία είναι απογευματινή. Μετά το τέλος της θα υπάρξει και γεύμα σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.



Χρήστος Οικονόμου nova sports-fm

Όλα γίνονται... Παναρκαδικός - Σπάρτη για το κύπελλο εραιστεχνών Ελλάδας



Την Τετάρτη ο Παναρκαδικός θα αντιμετωπίσει την Σπάρτη  την Τετάρτη 6/4 στις 16:30 , για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.

Με νίκη και πρόκριση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Χαλκίδα-Αστέρα Μαγούλας στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης: Ελπίδες για νίκη επί του Άρη σε γεμάτο από οπαδούς του γήπεδο!


Χωρίς τον Καρέρα που δεν προπονήθηκε όλη τη βδομάδα επαρκώς λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ακόμη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα με Πουλίδο, Ορόθκο και Φυτανίδη που αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα από τραυματισμούς τους αλλά συμμετέχουν στην προετοιμασία και με περισσότερους από 4.000 φίλους στο πλάι του, θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης εναντίον του Άρη στον «αγώνα χωρίς αύριο» της Κυριακής. Και αυτό το τελευταίο, είναι το πιο σημαντικό από όλα όσα περιμένει ο Παύλος Δερμιτζάκης να του …συμβούν στο παιχνίδι κατά του Άρη που θα έρθει στην αρκαδική πρωτεύουσα με 1.000 οπαδούς του (τόσα εισιτήρια ζήτησε και πήρε), αφού στη χθεσινή τακτική συνέντευξή του σήμανε «συναγερμό» συμπαράστασης στην αρκαδική ομάδα που απευθύνεται προς τους οπαδούς και φίλους της για να γεμίσουν το γήπεδο και να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη της!
Ο προπονητής του Αστέρα τόνισε ότι η ομάδα προετοιμάζεται κατάλληλα και ευελπιστεί ότι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν και την ψυχή τους -όπως έγινε και στον νικηφόρο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου πριν δυό εβδομάδες- προϋπόθεση απαραίτητη για να ανασάνει η ομάδα και να παρουσιαστεί με υψηλότερο ηθικό στους τελευταίους δύο αγώνες της με Παναθηναϊκό (εκτός) και Πανιώνιο (εντός)
Ακούστε στην επόμενη ανάρτησή μας τι είπε ο κ. Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ Συνέντευξη τύπου

Κερδίστε 6 εισιτήρια του αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Άρη Θεσ/νικης



Στην εκπομπή σήμερα στις 17:00-18:00 , οι προπονητές της εξέδρας στην Δ.Ρ.Τρίπολης, θα γίνει κλήρωση για 6 εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα του Αστέρα Τρίπολης. Προσφορά της FORTHNET.

Οι δηλώσεις του Δήμαρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη στην βράβευση του Παναρκαδικού

Βίντεο από την εκδήλωση και δηλώσεις

Φωτογραφίες από το Δημαρχείο










Ποιοι θα "σφυρίξουν" τον Παναρκαδικό και τις Βρασιές





02/04/11 16.00



ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΘΗΒΑ ΑΟ
ΝΙΚΑΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)


03/04/11 16.00


ΒΡΑΣΙΕΣ – ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΑΘΗΝΩΝ)
ΧΑΡΙΤΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
ΤΣΟΛΑΚΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)



Έγινε η βράβευση του Παναρκαδικού, σε πολύ καλή ατμόσφαιρα


Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, δέχθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης τους κυπελλούχους Αρκαδίας. Την εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του ο Δήμαρχος και στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο προπονητής της ομάδας του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας.




 Ακολούθως ο «πρώτος πολίτης» της Τρίπολης, έδωσε την αναμνηστική πλακέτα στο αρχηγό της ομάδας Δημοσθένη Δήμο, που ανταπέδωσε στον Δήμαρχο με ένα λάβαρο της ομάδας του.

 Έπειτα ο αρχηγός του Παναρκαδικού, γνώρισε τους παίκτες της ομάδας στον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.



Τον λόγο έλαβαν στην συνέχεια οι κ. κ. Δ. Κοσκινάς, Παλιογιάννης, Δράνης.



Παρόντες ήταν οι κ. κ. Δ. Κοσκινάς, Στ. Κουκάκης, Χρ. Ζαμπαθά, Θ. Παλιογιάννης, μέλη της διοίκησης του Παναρκαδικού.