Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ισοπαλία στο «οικογενειακό διπλό»


Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες του Αστέρα που έπαιξαν στο σημερινό «οικογενειακό διπλό». Οι «Γαλάζιοι» προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με σουτ του Ροτζέριο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να ισοφαρίσουν οι «Κίτρινοι» στο 65’ με κοντινό πλασέ του Αρσενίεβιτς. Ο Ροτζέριο είχε και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 41’




Μετά το τέλος του «οικογενειακού διπλού» οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι με τους «Κίτρινους» να κερδίζουν 2-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή το Μανώλη Στεφανάκο που απέκρουσε τρία πέναλτι.



Ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης χώρισε τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του σε δύο ομάδες και μέσα από το «οικογενειακό διπλό» δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα.



Δεν έπαιξαν στο σημερινό «οικογενειακό διπλό» οι Πουλίντο, Καρέρα, Αργυρόπουλος, Ορόθκο και Κρις που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο Φορτούνης που βρίσκεται για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα με την εθνική ελπίδων. Αύριο μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.



Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ντεγκρά (50’ Στεφανάκος), Σκόνδρας (67’ Διαμαντόπουλος), Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Πετρούσης, Μαρσέλο, Λαδάκης, Αράς, Αρσενίεβιτς, Φρανκού, Παπάζογλου.

ΓΑΛΑΖΙΟΙ: Αναστασόπουλος, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Μπαστία, Κερ, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Ροτζέριο (67’ Σαραντόπουλος), Ματούσιακ.



Για τη Δευτέρα ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ την Τρίτη στις 11 π.μ. αρχίζουν και πάλι οι προπονήσεις μπαίνοντας πλέον στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

Δείτε βίντεο από το οικογενειακό διπλό :
 
 
 
 
 
 

Συνεχίζει τις επιτυχίες του ο Παναρκαδικός. Νίκησε εκτός έδρας το Δήλεσι με 2-1

PANARKADIKOS_03

Πέρασε "αέρας"  ο Παναρκαδικός από το γήπεδο των Οινοφύτων και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Δήλεσι. Με ψυχολογία πλέον νικητή τα παιδιά του Αντώνη Μαυρέα, όχι μόνο νίκησαν , αλλά θα μπορούσαν να είχαν και μεγαλύτερο σκορ.
Ο Παναρκαδικός αποδείχθηκε καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια κέρδισε. Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού με τον Τζιανή, αποτέλεσμα του πολύ δυνατού ξεκινήματος που είχαν στο παιχνίδι και που με λίγη τύχη θα τους είχε αποφέρει γκολ νωρίτερα (στο 5’ ο Δήμος είχε δοκάρι), ενώ τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το 72’ όταν ο Μπακογιαννάκης με έκανε το 0-2 και έδωσε ουσιαστικά «αέρα» νίκης στον Παναρκαδικό. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Δήλεσι ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Γκίνκο στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.


ΔΗΛΕΣΙ: Μπουρνιάς, Κέντρο, Κούμπουλης Α., Κουθάς, Γκίνκος, Κούφλας, Κουφουδάκης, Κούμπουλης Υ., Οικονομόπουλος, Κατσούλας, Ζάρκος (62' Κανδύλας)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας, Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος, Τζιανής (50' Μπακογιαννάκης), Λαγός Σ. (78' Αποστολόπουλος), Σωπιάδης (81' Ι. Λαγός)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γύρισε η αποστολή του Παναρκαδικού, το βράδυ στις 21:30. Όλοι τους παρά την εμφανή κούραση που φαινόταν στα πρόσωπά τους, ήταν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από το «διπλό» στα Οινόφυτα επί της ομάδας του Δήλεσι.





Η κάμερα των «προπονητών της εξέδρας» ήταν και πάλι παρούσα και πήρε δηλώσεις από τον αρχιμάστορα των επιτυχιών Αντώνη Μαυρέα και από τους σκόρερς των δύο τερμάτων, Χρήστο Τζιανή και Άκη Μπακογιαννάκη.




Δείτε τι δήλωσαν:


Αντώνης Μαυρέας


Άκης Μπακογιαννάκης


Χρήστος Τζιανής


Βρήκε τον...δρόμο του ο Παναρκαδικός!





Συνεχίζει την προσπάθειά του ο Παναρκαδικός. Νίκησε στο Δήλεσι και «πετάχτηκε» ψηλά. Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα εντυπωσιάζει και ελπίζει στο θαύμα.


Αναλυτικά τ' αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής


ΔΗΛΕΣΙ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1 - 2

ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ 2 - 0

ΘΗΒΑ - ΠΟΡΟΣ 2 - 0

ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2 - 1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 6 - 1

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ 5 - 1

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 1 - 3

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 4 - 0



ΡΕΠΟ: ΒΡΑΣΙΕΣ

Η αγωνιστική έβγαλε πρωταθλητές!



Α΄ Κατηγορία - (21η αγωνιστική)


Πρωταθλήτρια η Τεγέα, μετά την νίκη της στο Άστρος και την ήττα της Φαλαισίας στο Λεωνίδιο. Η ΑΕΚ Τρίπολης πέρασε από το «άντρο» του Τυρού με νίκη. Επιβλητική η νίκη της Μελιγούς μέσα στο ΔΑΚ επί του Παγγορτυνιακού.

Τα αποτελέσματα:

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 1-3

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ – ΤΕΓΕΑ 1-2

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 1-4

ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΑΧΙΛΛΕΥΣ 6-1

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΦΑΛΑΙΣΙΑ 1-0



Β΄Κατηγορία - (21η αγωνιστική)

Πρωταθλήτρια η Δόξα Μεγαλόπολης. Αυτοκτόνησε ο Ηρακλής Βερβένων που περιμένει την τελευταία αγωνιστική. Ο Άρης Τρίπολης καραδοκεί.

Τα αποτελέσματα:

ΔΟΞΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 1-0

ΚΑΨΙΑ – ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 0-2

ΚΟΡΥΘΙ - ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-3

ΕΛΠΙΔΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 3-2

Α.Ε. ΜΑΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2-3



Γ' Κατηγορία (8η αγωνιστική)

Πρωταθλήτρια και η ομάδα του Ηρακλή Σκοπής. Νίκησε την Αναγέννηση Τρίπολης και η Φορτούνα έχασε στον Πάρνωνα.

ΝΕΣΤΑΝΗ - ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 0-3 α.α.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΚΟΠΗΣ 2-7



ΠΑΡΝΩΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1-0



Δηλώσεις από τους συντελεστές της ανόδου του Ηρακλή Σκοπής

Κώστας Κουτσουμπός- Προπονητής Ηρακλή Σκοπής


Σάββας Σίδερης - Αντιπρόεδρος Ηρακλή Σκοπής



Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος - Πρόεδρος Ηρακλή Σκοπής


Ο Ηρακλής Σκοπής από σήμερα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία!



Μετά την σημερινή νίκη του με 7-2 επί της Αναγέννησης Τρίπολης και την ήττα της Φορτούνας στον Πάρνωνα, η ομάδα της Σκοπής ανέβηκε κατηγορία και μαθηματικά.

Τελείωσε το παιχνίδι με την Αναγέννηση Τρίπολης και η αποστολή του Ηρακλή Σκοπής δεν έφευγε από το γήπεδο, παρά ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και περίμεναν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα μεταξύ του Πάρνωνα και της Φορτούνας.


Όλοι περίμεναν το τηλεφώνημα που θα τους ανακοίνωνε αν θα ήταν και μαθηματικά πρωταθλητές.

Το τηλέφωνο του Χρήστου Καρνέζη (αναπληρωματικού τερματοφύλακα) χτυπά. Παίρνει την απάντηση ο Χρήστος και καλεί όλους κοντά του. Τους ανακοινώνει το αποτέλεσμα και ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!


Ελπίδα Τρίπολης-Δημητσάνα 3-2


Με το ζόρι κατάφερε να νικήσει η Ελπίδα Τρίπολης την Δημητσάνα. Έπρεπε να έλθει το πλήρωμα του χρόνου, για να πετύχει το τρίτο γκολ που της έδωσε την νίκη. Ο ρέφερι του αγώνα κοίταζε το ρολόι του και τότε το πόδι του Χρήστου από κοντά με πλασέ νικούσε τον Κάλλα, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτου και είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Ήταν θέμα χρόνου για να πετύχει το γκολ.

Έτσι στο 14΄ ο Κορίτας μέσα από την μικρή περιοχή με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.




Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο «κάπταιν» Φώντας Μαρκόπουλος στο 16΄, από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο σουτ, πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.




Στην συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα είχε την ατυχία να τραυματιστεί ο αρχηγός της και να αποχωρήσει.

Η Δημητσάνα αναθάρρησε και βγήκε μπροστά, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 μετά από γκολ του Ραϊτσουλεάνου στο 31’ σε άδειο τέρμα.




Η ισοφάριση ήλθε στο 59΄ με γκολ του Αποστολόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή.

Η λύτρωση για την Ελπίδα ήλθε στο 90΄ με γκολ του Χρήστου, όπως προαναφέραμε.

Διαιτητής ο κ. Ζήσης με βοηθούς τους κ. κ. Νίκα και Κούβελα. Όλοι ήταν πολύ καλοί, μέσα στις φάσεις.




ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ): Ζερβογιάννης, Παυλόπουλος, Χρήστου, Π. Παπαχρόνης, Χριστόπουλος, Τσίρης, Πανταζόπουλος, Θ. Παπαχρόνης, Δημητρέλης, Μαρκόπουλος, Κορίτας. Έπαιξαν και οι Τσιάβος, Φιλιπόπουλος.

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ: Κάλλας, Κωνσταντόπουλος, Χάσιου, Κυρίμης, Ραϊτσουλεάνου, Συρνιώτης, Τσουλουβής, Π. Ραϊτσουλεάνου , Ιωσήφ, λάγιος, Ρέτσης (Αποστολόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπαξεβάνος, Αποστολόπουλος Π., Λαμπρούσης)



Η ομάδα της Δημητσάνας


Τα γκολ του αγώνα:


Δηλώσεις παικτών

Α. Κάλλας - Δημητσάνα

Π. Παπαχρόνης- Ελπίδα Τρίπολης

Ι. Τσιάβος-Ελπίδα Τρίπολης