Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ηττα με 3-0 στο Ναύπλιο για τις Βρασιές



Ηττα με 3-0 και κακή εμφάνιση των Βρασιών στο Ναύπλιο από τον τοπικό Πανναυπλιακό. Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” την παραμονή, αφού δεν έπεισε με την απόδοσή της απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί.


Ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να αναλώνονται περισσότερο στο χώρο του κέντρου, αλλά με τις Βρασιές να πλησιάζουν δύο φορές επικίνδυνα την εστία των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 32′ με τον Αγγελόπουλο και στο 45′ με τον Δημάκο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έδειξαν να θέλουν το ματς περισσότερο, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν συγκεντρωμένοι σε ένα τόσο κρίσμο ματς δεχόμενοι γκολ από λάθη που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Στο 60′ Ο Ζαχαράκης κλέβει τη μπάλα, ύστερα από γύρισμα του Μαντέλου στον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και πλασάροντας ανοίγει το σκορ. Στο 67′, από πλάγιο άουτ, η μπάλα φθάνει στο δεύτερο δοκάρι και εκεί με κεφαλιά ο Αντωνόπουλος πετυχαίνει το 2-0, ενώ ο 85′ ο Γκιαούρης με όμορφη ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πετυχε το τελικό 3-0. Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δρούζας.

Τώρα τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ομάδα του Αγίου Ανδρέα που χρειάζεται στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (Δάφνη Ερ. εντός και Λουκίσια εκτός) να δείξει το καλό της πρόσωπο αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, αφού πολλά… περίεργα συμβαίνουν στην αυλαία κάθε αγωνιστικής περιόδου.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης, Τσιμπρίκος, Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Παπουτσής (65′ Παπαϊωάννου), Φρυσήρας, Γκιαούρης, Κοκορομύτης (90′ Καλυβάς).

ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος, Καλατζής, Μαντέλος, Παππάς, Παρασκευάς, Αδάμης Δ (78′ Κορολόγος), Αγγελόπουλος, Σαραντέας (75′ Αλεξίου), Μπάρλας, Δημάκος, Παπανικολάου.
 
πηγή : astrownews.gr

Παναρκαδικός-Χαλκίδα 0-2


Ένας άχρωμος αγωνιστικά Παναρκαδικός, γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Χαλκίδας με 0-2.


Η εμφάνιση της ομάδας της Τρίπολης, δεν θύμισε με τίποτα την ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Χαλκίδας, ήθελε το παιχνίδι και το «χτύπησε» δυνατά με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή από την Αχαΐα κ. Λαγού.

Ρέφερι που δεν ικανοποίησε καθόλου με την παρουσία του καμία ομάδα, αφού και οι δύο έχουν προβλήματα από τα σφυρίγματά του.



Ειδικά ο γηπεδούχος Παναρκαδικός έχει φοβερά παράπονα, αφού τον «χρεώνει» κατά μεγάλο ποσοστό την ήττα του.

Η Χαλκίδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μπόρεσε να σκοράρει στο 17΄ με τον Σταματάκο, που μπήκε στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ.



Στην συνέχεια αντέδρασε η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αφού ο Σπ. Λαγός δεν κατάφερε από κοντά με το κεφάλι να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χαλκίδας.

Στην επανάληψη από στημένη φάση , σκόραρε η Χαλκίδα , αφού μετά από φάουλ και κεφαλιά πάσα, ο Παπαϊωάννου από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Ψυχογιού, κάνοντας το 0-2.



Αυτό το γκολ ήταν και η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους, αφού δεν μπόρεσε να αντιδράσει παίζοντας και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του «Πόντιου», με δεύτερη κίτρινη κάρτα(αυστηρή).

Με πολλά λάθη η διαιτησία του κ. Λαγού, όπως και των βοηθών του κ. κ. Παπαδήμα και Ρηγόπουλου




Παναρκαδικός (Αντώνης Μαυρέας): Ψυχογιός, Τσιόγκας ( 87΄Μέλλος), Μπούτας, Καλογιαννίδης, Κωστάκης, Ι. Λαγός (56΄ Κουλόπουλος), Κοσκολός, Δήμος, Σωπιάδης, Τζιανής(56’ Μπακογιαννάκης), Σπ. Λαγός.

Χαλκίδα (Παν. Σκόνδρας): Μητακίδης, Μεταξάς, Τούρλας (Κηρύκο λ.τ.), Τσούτης, Μπόκαρης, Γκίτζαλης, Σταματάκος, Κουμπούνης, Γιόγιος, Δασκαλάκης ( 75΄Μαστρογιάννης), Παπαϊωάννου (84΄Ξευγένης)


1. Πολλά άκουσε από την εξέδρα ο προπονητής της Χαλκίδας Παν. Σκόνδρας


2. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού Δημ. Σαλαπάτας. Ως γνωστό ο Δημήτρης είναι προπονητής και κατοικεί μόνιμα στην Φθιώτιδα. Ο Αρκάς προπονητής ήταν παρέα με τον Δημ. Κοσκινά και άλλους φίλους του.



3. Πολλές φορές ξεσηκώθηκε η εξέδρα κατά του πάγκου της Χαλκίδας, εξ αιτίας της συμπεριφοράς των παικτών της.

4. Ο πρόεδρος της Χαλκίδας άκουσε πολλά παράπονα για την... διαιτησία!

5. Οι φίλοι του Παναρκαδικού, θεωρούν τους διαιτητές από την Αχαΐα, ... γρουσούζηδες!

Δείτε τα γκολ σε βίντεο:


 

Έχασαν οι Βρασιές και Παναρκαδικός.


Αγωνιστική χωρίς νίκη για τις ομάδες της Αρκαδίας. Ο Παναρκαδικός έχασε το αήττητο που είχε εδώ και 7 αγωνιστικές. Γνώρισε την ήττα από την Χαλκίδα. Οι Βρασιές δεν μπόρεσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και έχασαν στο Ναύπλιο .

Τα αποτελέσματα :

Θήβα-Αστέρας Μαγούλας 1-1


Λουκισίων Α.Ο.-Παναργειακός 1-1

Πέλοπας Κιάτου-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 3-1

ΑΕΚ Ερμιονίδας-Ενωση Μιδέας 2-5

Δάφνη Ερυθρών-ΠΑΟ Λουτρακίου 1-1

Πανναυπλιακός-Βρασιές 3-0

Αστέρας Δρεπάνου-Πόρος 1-4

Παναρκαδικός-Χαλκίδα 0-2



Σήμερα στις 17:00 , ο Παναρκαδικός υποδέχεται την Χαλκίδα.



Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα της Τρίπολης υποδέχεται την Χαλκίδα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι, που θα δώσει ο Παναρακαδικός για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Ως γνωστό η "πράσινη" ομάδα από την νέα περίοδο θα επανέλθει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Μαυρέας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Γεωργακόπουλο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Μαγούλας και χάνει το  υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης απών θα είναι και ο Πετρόπουλος , που είναι τιμωρημένος. Επανέρχεται ο Κωστάκης, που απουσίαζε από τον αγώνα κυπέλλου λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα του Παναρκαδικού:

Ψυχογιός, Τσιόγκας, Μπούτας, Καλογιαννίδης, Κωστάκης, Ιωάννου (Μέλλος, Γ. Λαγός), Κοσκολός, Δήμος, Σωπιάδης, Τζαννής, Σπ. Λαγός.


Διαιτητής ο κ. Λαγός με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδήμα και Ρηγόπουλο από την Αχαΐα

Οι άλλοι αγώνες:

Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Θήβας και του Αστέρα Μαγούλας.

ΘΗΒΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Α. Ευαγγέλου, Ε. Γιαννουγλίδης, Π. Χριστοδούλου (Αθηνών)




ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σ. Μιχελής, Ι. Τατσίνας, Κ. Τσοκαρόπουλος (Πειραιά)



ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ-ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Χ. Καλογερόπουλος, Π. Νακόπουλος, Σ. Νικολάδος (Αθηνών)



ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝ.- ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Γ. Δασκαλόπουλος, Γ. Παπανικολάου, Ι. Μπετσόγλου (Κορίνθου)



ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΒΡΑΣΙΕΣ: Σ. Σελίμος, Γ. Παλαμίδας, Α. Κουτσοβασίλης (Λακωνίας)



ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ-ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Κ. Μινάι, Β. Τζαφόλιας, Β. Λάμπρου (Α. Αττικής)



ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΟΡΟΣ: Γ. Μπλάνας, Η. Σκόρδος, Σ. Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)