Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ποια ομάδα θα βγεί πρωταθλήτρια;




Αν και είμαστε πολύ νωρίς χρονικά μέχρι να βγάλουμε ουσιαστικά συμπεράσματα για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο, με βάσει τις δηλώσεις πρωταγωνιστών ή τις προθέσεις των ανθρώπων των ομάδων με κάποιες μέχρι στιγμής κινήσεις «φωτογραφίζουν» έμμεσα ή άμεσα τις ομάδες τους, ενδιαφερόμενες για τον τίτλο της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι αυτή τη στιγμή λοιπόν οι ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αρκαδίας που θέλουν πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι τρεις. Αυτές είναι η ΑΕΚ Τρίπολης, η Φαλαισία και ο Παναρκαδικός.

Περισσότερη ανάλυση στο www.contraepithesi.gr


Συνέντευξη τύπου θα δώσει το νέο Δ.Σ. του Παναρκαδικού

                                              



Την Παρασκευή 17/6/2011 και ώρα 13:30μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, το Νέο Δ.Σ. του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης θα δόση  συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε.

Από το γραφείο Δημοσίων σχέσεων

του Παναρκαδικού Α.Ο.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ &ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οι ακαδημίες του Πανθυρεατικού και Ελπίδας Τρίπολης, παίζουν... μπάλα.

 


Τουρνουά ποδοσφαίρου αύριο το απόγευμα θα γίνει στο Άστρος. Οι ακαδημίες του Πανθυρεατικού και της Ελπίδας Τρίπολης , θα δώσουν δύο παιχνίδια.

Την αρχή θα την κάνουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1998 και 1999 στις 17:30
Το δεύτερο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα αγωνιστούν τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1994 και 1995.

Οι δύο προπονητές  των ακαδημιών Δημήτρης Λαλουδάκης και Θοδωρής Μαρκόπουλος, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των πιτσιρικάδων.

Την Παρασκευή το 1ο All Star Game Πελοποννήσου Παρόντα όλα τα μεγάλα ονόματα στην Τρίπολη




Με σύνθημα «Παίζουμε μπάσκετ για τα παιδιά του χαμόγελου» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης το 1ο All Star Game Πελοποννήσου, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας. 

Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται πώς οι άνθρωποι του μπάσκετ ευαισθητοποιούνται σε παιχνίδια όπως είναι το 1ο All Star Game Πελοποννήσου που έχει το δικό του φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τη δική του ξεχωριστή σημασία, αφού τα έσοδα του εξ ολοκλήρου θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Πελοποννησιακού μπάσκετ θα βρίσκονται στην Τρίπολη την Παρασκευή 17 Ιουνίου (18.30) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και μεταξύ αυτών και ο Νίκος Χατζής, που θεωρείται τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες με μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και ένας από τους καλύτερους σουτέρ, αν όχι ο κορυφαίος, που εκτός του παιχνιδιού θα συμμετέχει και στο διαγωνισμό τριπόντων, έχοντας κερδίσει τον ανάλογο διαγωνισμό στο All Star Game της Α1 κατηγορίας. 

Επίσης έχουν δώσει το ΟΚ στην οργανωτική επιτροπή του All Star Game Πελοποννήσου και άλλοι παίκτες της Α1 κατηγορίας, όπως είναι ο Αρκάς Γιώργος Γαλιώτος του Ηλυσιακού, οι Πατρινοί στην καταγωγή Φώτης Λαμπρόπουλος του Ηρακλή, Άγγελος Τσάμης του Κολοσσού Ρόδου και οι Καλαματιανοί Νίκος Παπανικολόπουλος του Ηρακλή και Πέτρος Νοέας του Αμαρουσίου.
 
Αν στους παραπάνω παίκτες που τιμάνε το Πελοποννησιακό μπάσκετ με την παρουσία τους στα «σαλόνια» της Α1 κατηγορίας, προσθέσουμε ακόμα τον Σπαρτιάτη Γιώργο Σουρλή του ΚΑΟΔ, τον Αποστόλη Κουτρούλια της Ολυμπιάδας Πατρών, τον Πατρινό Νίκο Αργυρόπουλο του Απόλλωνα Πατρών, τον Κορίνθιο Σταύρο Δανιήλ, που έχουν περάσει από μεγάλες ομάδες της Α1 κατηγορίας, αλλά και τους παίκτες των πέντε Πελοποννησιακών ομάδων που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία όπως ο Νίκος Πέττας, ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, ο Γιώργος Πετρόπουλος, τότε γίνεται αντιληπτό το όμορφο θέαμα που θα παρακολουθήσουμε την προσεχή Παρασκευή.
 

Το All Star Game θα έχει το ανάλογο ίματζ και στο χώρο της διαιτησίας, αφού θα το διευθύνουν οι τρεις κορυφαίοι διαιτητές της Πελοποννήσου όπως είναι ο Λεωνίδας Σπυρίδωνος, ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ενώ κομισάριος θα είναι ο Ανδρέας Κόκκορης από το Λεωνίδιο.  

Ο καθένας από αυτούς έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας για περισσότερα από 15 χρόνια στην κορυφαία εθνική κατηγορία και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. 

Την εορταστική ατμόσφαιρα του All Star Game θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο με την παρουσία τους τα 18 κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής του ΑΓΟΤ, που ετοιμάζουν το hip-hop χορευτικό κομμάτι «Step Up», στην προσπάθεια τους να ξεσηκώσουν για μία ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης. 

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα ή τα ονόματα των ανθρώπων του μπάσκετ που θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά σίγουρα η Οργανωτική Επιτροπή ετοιμάζει κάτι καλό για τους φίλους του αθλήματος, ενώ αύριο θα ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα των συμμετεχόντων στο 1ο All Star Game Πελοποννήσου.  

Παράλληλα, άρχισαν να κυκλοφορούν τα κουπόνια ενίσχυσης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» από τους ανθρώπους της μη κερδοσκοπικής διοργάνωσης στην Τρίπολη, που σημαίνει ότι «όσοι πιστοί, προσέλθετε» και αξίζει να στηρίξετε την προσπάθεια που ξεκινάει από το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Τρίπολης και καταλήγει στις καρδιές όλων μας! Τα παιδιά και το χαμόγελο τους είναι άλλωστε το μέλλον της πατρίδας μας… 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου All Star Game Πελοποννήσου έχει ως εξής:

18.30 Χαιρετισμοί

Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη

Πρύτανη Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου

Εκπροσώπου Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Εκπροσώπου «Χαμόγελο του Παιδιού»

18.45 Τιμητικές απονομές

19.00 Διαγωνισμός καρφωμάτων

19.25 Παράταξη ομάδων-Παρουσίαση All Star Game

19.30 Τζάμπολ All Star Game

20.15 Διαγωνισμός τριπόντων

20.30 Συνέχεια του All Star Game


Πάει για το 3 στα 3 το Νεοχώριο



Είναι γεγονός ότι η ομάδα του ΑΟ Νεοχωρίου συνεχίζει θετικά τη Β’ φάση όπως ακριβώς συνέβη και στην Α’ φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πιτ Τζαβάρα έχοντας «2στα2» στα δύο πρώτα ματε της Β’ φάσης υποδέχεται αύριο το απόγευμα (18:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης τον Γ.Σ.Χώρας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ’ τοπικής κατηγορίας. Οι Αρκάδες θέλουν να συνεχίσουν με νίκη απέναντι στην ομάδα της Μεσσηνίας που έχει ξεκινήσει επίσης θετικά τη Β’ φάση (2 νίκες και 1 ήττα ως τώρα), έχοντας σαν στόχο την άνοδο στην Β’ τοπική κατηγορίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Το ματς θα είναι ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονται» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος η οποία και θα τους βάλει αυτομάτως στο γκρουπ των πρωτοπόρων σ’ αυτό το πρώτο μισό της Β’ φάσης. Τα αγωνιστικά στοιχεία που ενδεχομένως να κρίνουν το ματς θα είναι η απόδοση των ομάδων στην επίθεση από την περιφέρεια και οι άμυνες.

contraepithesi.gr