Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ-ΕΡΜΗ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 3-1

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 3-1
Νίκησε την Μελιγού, κακό αγωνιστικό χώρο και διαιτησία!

Την πρώτη θέση της βαθμολογίας απολαμβάνει από σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Παναρκαδικού. Πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη, επί ενός πολύ καλού αντιπάλου με 3-1. Η ομάδα της Τρίπολης έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα. Η γηπεδούχος ομάδα, είχε πολλά παράπονα από τους βοηθούς του κ. Γιαννόπουλου, φωνάζοντας για οφ-σάϊτ που έκοβαν τις επιθέσεις της ομάδα ς τους. Ζήτησαν και αποβολή του αμυντικού της Μελιγούς, που έκανε το πέναλτι πάνω στον Τζανή και προηγήθηκε ο Παναρκαδικός. Στον αντίποδα η Μελιγού δεν παρέδωσε τα όπλα, αλλά το πολέμησε όσο μπορούσε. Μάλιστα πολλές φορές ζήτησαν τοι δίκιο τους, από τα σφυρίγματα και τις υποδείξεις των βοηθών.
Το σκορ το άνοιξε μετά από χτύπημα πέναλτι ο Νίκος Δημητρέλης, που το κέρδισε ο Τζιανής. Στο 58΄ο Τζιανής από κοντά με πλασέ κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με φάουλ του Βρεττού. Το σκορ το έκλεισε ο ΝΤα Σίλβα με προσωπική ενέργεια, αφού πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε τον Σούρσο.
Άλλες φάσεις του αγώνα:
53΄ σουτ του Τζανή έξω από την περιοχή, λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι
62΄φοβερό σουτ του Καδά, ο Ψυχογιός έδειξα την αξία του, που με φανταστική εκτίναξη έβγαλε την μπάλα κόρνερ

Ο διαιτητής του αγώνα δεν έκανε λάθη, αλλά δεν είχε την συμπαράσταση των βοηθών του, που αποφάσεις τους έκαναν τους πάγκους να διαμαρτύρονται έντονα και να ξεσηκώνουν την εξέδρα.
Παρατηρητής ο κ. Παλιογιάννης Θεόδωρος και γιατρός ο κ. Μιχαλόπουλος Μπάμπης.
Διαιτητής ο κ. Γιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γρηγορίου και Φασουλή.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Αγόρας, Ντόκος, Δήμος, Τσιόγκας, Κοσκολός, Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης, Τζιανής, Ντα Σίλβα, Ιωάννου.(έπαιξαν και οι Γιαννούλης, Διδάγγελος και Καλοπίσης)
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ: Σούρσος Ι. Ρούνης, Π. Σαβούρδος, Αδάμης, Α. Σαβούρδος, Κυριακόπουλος, Καδάς, Ι. Σούρσος, Βρεττός, Σαμαρτζής, Κολοβός.(Έπαιξαν και οι Νίστορ, Τυροβολάς και Τερζάκης)

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Α΄ ΤΟΠΙΚΟ
Μεγάλη και ουσιαστική ήταν η νίκη του Παναρκαδικού επί της Μελιγους , που τον έφερε στην πρώτη θέση. Με νίκες πέρασαν και οι Τεγέα, Παγγορτυνιακός και Ολυμπιακός Λεωνιδίου.
Τα αποτελέσματα:
Αχιλλέας – Ορχομενός 1-1
Παναρκαδικός-Μελιγού 3-1
Πανθυρεατικός- Απόλλων 0-0
Τεγέα-Κορακοβούνι 2-0
Παγγορτυνιακός-Λεωνίδιο 3-0
Ολυμπιακός Λ.-Ελπίδα 1-0
Δόξα Μ.-Μαντινειακός 2-2


Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ

Άρης Τρίπολης-Ηρακλής β 2-0
ΑΕΚ Τρίπολης-Ελαιοχώρι 3-1