Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Γιάννης Λαγός : Θα μιλήσω στο γήπεδο...



Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ Τρίπολης.


Δημήτρης Χαϊδάς: Λίγες οι πιθανότητες για να μείνω στην Τεγέα


Όταν ξεκίνησε να παίζει μπάλα, αμέσως διακρίθηκε για το ταλέντο του. Ο μικρός αριστεροπόδαρος μπακ της Τεγέας, κέρδισε τον θαυμασμό όλων των φιλάθλων. Δύναμη, πάθος, «τσαμπουκάς» και καλός τεχνίτης. Στοιχεία που ο Μήτσος τα κατείχε και έδειχνε πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Ευτύχησε να έχει έναν πολύ καλό προπονητή τον Γιώργο Τζήλο, που τα δύο τελευταία χρόνια μαζί του κατάκτησε το κύπελλο Αρκαδίας και το πρωτάθλημα.
Φέτος η ομάδα του αντί να συνεχίσει στην Δ΄ Εθνική και να μπορέσει να δείξει την αξία του σε μεγαλύτερα σαλόνια, δυστυχώς η οικονομική κρίση δεν την άφησε και θα παραμείνει στο Α΄ τοπικό της Αρκαδίας.
Με τον βιρτουόζο πιτσιρικά μιλήσαμε και μας είπε:
« Έχω δύο προτάσεις μέχρι τώρα από ομάδες εκτός Αρκαδίας, για να παίξω μπάλα. Η μια είναι τα Λουκίσια και η άλλη ο Ήφαιστος Περιστερίου. Εγώ σπουδάζω στην Χαλκίδα. Με ευνοούν και οι δύο ομάδες, όσον αφορά την σχολή μου. Τα Λουκίσια κοντά στην Χαλκίδα και ο Ήφαιστος που την παρακολουθώ πολλά χρόνια, έπεσε στο Α΄ τοπικό της Αθήνας και θέλει να ξαναεπανέλθει στην Δ΄ Εθνική. Φτιάχνει καλή ομάδα . Στην Τεγέα δύσκολα θα μείνω».

Μιχάλης Βιρβίλης: Μεγάλη τιμή , που θα φορέσω την φανέλα του ιστορικού Παναρκαδικού


Η νέα μεταγραφή του Παναρκαδικού μας δήλωσε...

Περισσότερα στο  www.arcadiaportal.gr